Gjumi ....a ka qellim

Anana

Primus registratum
Re: Gjumi ....a ka qellim

Ehe. Eshte vertet e mire. Te ben nja 10 vjet me te re, per nje dite. Pike muahabeti, mua portokalli me ben pune.

maxper

Primus registratum

une mendoj se njeriu nqs nuk ben gjume aq sa ndjen eshte nje katastrofe per te.
e kam vene re vete disa here kete, je i pergjumur, reflekset bien me 40% nuk ke fuqi, lodhesh shume shpejt, dhe acarohesh, keto jane shume pak nga simptomat e gjumit te pamjaftueshem, MOS E NENVLEFTESONI gjumin.

esht fakt se pagjumesia eshte shume here me e rrezikshme tek shoferet sesa alkooli

susana

Primus registratum

teper e vertete. gjumi eshte teper i rendsishem. te pakten duhen bere 8ore gjume ne dite. nje nga pasojat e mos "ngopjes" me gjume eshte edhe double vision, shikimi i dyfishte ose shikimi i hijeve. gjumi te rrit ne menyre te theksuar perqendrimin, gje e provuar shkencerisht.
teme inereseante :thumbsup:

Princesha

Primus registratum

Nuk e di po un kam nje nevoje tejet te larte per gjum dhe po nuk u plotesua, jam gjith kohen me nerva, shum e lodhur, e paperqendruar e shqetesime te tjera, por e keqja eshte se nuk mund t'ia plotesoj qejfin gjumit gjithmon edhe te shumten e rasteve vetem per gjume me shkon mendja. /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

Rozalina flej flej gjume ti se shtrihesh vetem ne krevat se po te ishe vete i dyte as qe nuk do te shkonte mendja per gjume se..... :kiss: :kiss: :tipsy: :tipsy:

Rozalina do gjume :lol: :lol: :lol: :lol:

Princesha

Primus registratum

Eh po tashi indiano, po e lejm kur te martohemi /pf/images/graemlins/laugh.gif , pranej du te flej tashi qe te kem rezerva gjumi, po per fat te keq shterrohen shpejt

Du :sleep:

fairy

Primus registratum

Qe te vegjel na kane thene "Fli gjume qe te rritesh", kur je e madhe dhe nga lodhja te behen rrathe poshte syve, te thone "fli gjume se neser do jesh e bukur". Une gjumin e mengjesit e kam fiksim, dua ta bej tamam, plus qe shoh shume endrra.
Me sa kam vene re, njerezit qe nuk bejne gjume te rregullt dhe te plote (7-8 ore ne dite, dhe me orar), me kalimin e kohes kane shqetesime, sidomos me stomakun.