Gjithcka qe nis, mbaron.

Blendi

Primus registratum
Gjithcka qe nis, mbaron.

Vertetesise se kesaj shprehjeje ia kam friken me shume nga te gjitha gjerat.
Mbarojne dashurite, deshirat, fuqite, vitet, perfundimisht mbaron dhe vete.
Dhe mbetet pastaj vetem ajo qe ti bere midis fillimit dhe fundit.
Bilanci i deri tanishem, negativ. Varet se si e sheh, varet ke pyet, por une jam kritiku me i serte i vetes. Eshte menyra e vetme per te qene i sakte.

Dikur une dhe ti do jemi dy emra te panjohur, dy varre te shkaterruar nen themelet e ndonje ndertese te xhamte. Dhe gjithcka qe shkembyem midis nesh do jete zhdukur. Do jete njesoj sikur te mos ishim takuar kurre.
Sepse gjithcka qe nis mbaron une them se e tashmja eshte per tu shijuar. S'kemi kohe per te humbur, as mendje per te vrare. TANI eshte gjithcka qe kemi.

Ofelia

Forumium praecox
Re: Gjithcka qe nis, mbaron.

Nis dhe mbaron... por ne kalimin nga njeri krah ne tjetrin, JETON. Kjo na mbetet.

Me ka marre malli or mik. /pf/images/graemlins/smile.gif

albana

Lara Croft

Dhe fatkeqsisht ajo qe thote Blendi eshte teper e vetete po me mire mos ja filloj dhe une se sot ndjehem mizerrje dhe trishtimi eshte teper ngjites.

alinos

Forumium maestatis

Nuk ishte urdher, thjesht lutje...
I feel like an iceberg!

oneo

Forumium praecox

Shume e vertete, por nje mendim negativ per kete gje, e kane vetem ata qe nuk kane besim tek bota tjeter.

Nuk eshte filozofi apo thjesht menyre jetese, eshte realiteti qe na pret. Mendohuni pak qe nuk ka mundesi te keni ardhur kot ketu per te pas nje fillim dhe nje fund... por dicka me shume

gjekec

Primus registratum

I've read that the most important thing in one man's life is his signature (after the above mish-mash of course /pf/images/graemlins/smile.gif

eM

Paper Moon

TANI eshte gjitheshka qe kemi!

jo tamam ca here as ate se kemi ne dore!

rrofte jeta...

Danae

Primus registratum

Blend thua keshtu ne nje moment qe do doja te zgjaste shume shume.
mgjth ka dicka qe zgjat pergjithmone.
Do hyj ne rryma te tjera te karakterit tim por ja ta them eshte Perendia:
Ai ka qene(kur askush nuk ka qene)dhe do jete gjithmone!
Pervec kesaj ka ca gjera qe duhet te zgjasin pak,si periudhat e zymta ne jete,apo adoloshenca.
Nejse une jam me pushime dhe nuk dua ta zgjas,por sa per te thene dy fjale.
perqafime te gjitheve!

Guest

aty ku mbaron lirija jote aty fillon ose nis lirija ime /pf/images/graemlins/laugh.gif

Al-Punk

Still here

nje krize te tille e kalojme te gjithe kur fillojme e perceptojme per here te pare ne jeten tone vdekjen. Vdekjen me kuptimin e plote te saj. Me kuptimin e kundert te jetes... pra temos jesh ... as emer, as fllad (mbi syte e dikujt), as kujtim.
Megjithate sic thote Kamy, njeriu jeton sikur te jete i perjetshem. Mendime te tilla zgjasin per nje cast (asnjehere me shume se nje cast {sepse ai qe i mendon me intensitet i jep fund vetes si Kirillovi, e te tjeret i mendojne dhe nuk e pranojne}).

Gjithcka qe nis mbaron, po ama nderkohe ne jetojme.
Ndoshta nuk leme gjurme ne histori (jehonat e famshme qe aq shume i lane diktatoret), po bejme dicka me te madhe ... e me te vogel.

Ne cdo fjale qe ne themi, ne cdo levizje te syve qe ne bejme, ne cdo postim qe ne shkruajme. Ne cdo perpjekje te vogel per te bere dicka ... ne ndikojme. Japim shpirt nga shpirti yne.
Marrim pjese ne jete, ... dhe nuk na plas se nje dite do te vdesim nese ndikojme shume mjedisin qe na rrethon.

Nje dite kur te me thone je plakur nuk po shijon keto qe ne po shijojme ... do them: Une jetova pa vdiqa. Jetoni se historia e njejte eshte per te gjithe .. po jetoni me buze ne gaz.

durrsakja

Primus registratum

Ehuuuuuuuuuu Blendi, kritik i serte i vetes mund te te duket ty VETJA..po ule pak ate dozen e pesimizmit.

Diku lexova: Kur nje dere mbyllet nje e re hapet...por shpesh jemi te paafte te kuptojme!
Keshtu dhe ato qe mbarojne.
Sa gjera kam nisur apo jam nisur e i kam lene per gjysem e as nuk e di si do ishte te mbaronin.

Danae

Primus registratum

e pra blendi ty te duket kritik i serte vetja,po vetem ty ama /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rolleyes:

Blendi

Primus registratum

Nuk jam fare pesimist per ceshtjen. Qe gjithcka do mbaroje dhe do harrohet nuk e luan topi, por kjo nuk eshte domosdo dicka e keqe. Nje jete e pafund do ishte e merzitshme, te pakten ne kete fare bote qe jetojme ne, krejt e padurueshme.
Ky eshte rrethi natyral i gjerave.

Mendoj ata qe shkuan para nesh. Ata qe tani prehen nen dhè, nuk kane asnje arsye per te qene xheloz ndaj ne te gjalleve. As ne nuk kemi ndonje arsye per ti pare ata nga lart. Gjithsecilit i jepet koha e vet per te jetuar, mjafton te beje me te miren.

PS. Psyche: Hyu eshte i Perjetshem. Kete e besoj edhe une. Vetem se po dola ne dritaren humaniste per te pare boten. Nganjehere ti shohesh gjerat pa menduar Zotin, sherben per ti qene mirnjohes faktit se Ai egziston.

mostro

Putraku

Everything is made to bo broken.......... /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Nuk jam fare pesimist per ceshtjen. Qe gjithcka do mbaroje dhe do harrohet nuk e luan topi, por kjo nuk eshte domosdo dicka e keqe. Nje jete e pafund do ishte e merzitshme, te pakten ne kete fare bote qe jetojme ne, krejt e padurueshme.
Ky eshte rrethi natyral i gjerave.

Mendoj ata qe shkuan para nesh. Ata qe tani prehen nen dhè, nuk kane asnje arsye per te qene xheloz ndaj ne te gjalleve. As ne nuk kemi ndonje arsye per ti pare ata nga lart. Gjithsecilit i jepet koha e vet per te jetuar, mjafton te beje me te miren.

PS. Psyche: Hyu eshte i Perjetshem. Kete e besoj edhe une. Vetem se po dola ne dritaren humaniste per te pare boten. Nganjehere ti shohesh gjerat pa menduar Zotin, sherben per ti qene mirnjohes faktit se Ai egziston. [/qb]
Un e kisha thene para teje kete, 'ske pse me perserit: U are where you belong, at least for now /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ..

depresohu pak me kte te rene /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

... I just want you to know who I am! /pf/images/graemlins/wink.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga simply me:
[qb] ... I just want you to know who I am! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
:thumbsup: shume pergjigje e holle dhe e pakuptushme :thumbsup:

alinos