GJERMANIA KAMPIONE E EURO 2004

elfeta

Primus registratum
Re: GJERMANIA KAMPIONE E EURO 2004

Ju mund te thone c;te doni por qe Gjermania eshte bere skuader koti e thone te gjithe.Degjoni komentet.Mgjth me duket normale qe doni ta mbroni skuadren tuaj se edhe ne keshtu do te beja.Edhe vellai im me Gjermanine eshte dhe sa here qe e mundin(dmth gjithmone)han thonjte nga inati.
Sa per ate nenkampione eshte nje shprehje qe thote:ME MIRE M*** SE SA I DYTE.

rrok deda

Primus registratum

E ke gabim shprehja eshte:me mire m... se i/e vogel elfeta (Nuk dua te te fyej,mos me keqkupto),por shprehjet nuk ndryshohen sipas qejfit.Derisa nuk pergjigjesh me siguri je me italianet...prandaj....mos u merr me gjermanet merru me ata te tujte qe s'e kane nder mend me fitu gje deri nga viti booh non lo so....

vllaznia 2001

Primus registratum

Ne vitin 82 ITALIA ishte kampione bote por ne Europianin e 84 nuk moren pjes hiq kaq te fort ishin po ashtu edhe ne 90 vendi i trete ne Boteror ne shpin e tyre por ne 92 smarrin pjes hiq.Kam harru po ate boterorin e 90 nuk e kujtoj se kush e ka fitu....apo Europianin e 80 po ne ROME se mbaj mend kush i fitoj

elfeta

Primus registratum

Me vjen keq t'ju zhgenjej te dyve por nuk jam me Italine por me Brazilin dhe me sa mbaj mend jua futi sa krahu ne finalen e boterorit 2002 apo joooooooooooooo????Do te jeni gjithmone skuader koti. :wave: :wave: :wave:

rrok deda

Primus registratum

Mundesh me thane ca te duash dhe me u shpreh si te duash por ruaje ate vellain tend me perpara se edhe ai eshte tifoz me gjermanet me duket.....

vllaznia 2001

Primus registratum

Mas ta ka fut ty sa krahi e ta ka xjerr ne ball po shife si shprehesh ne rradhe te pare edhe femen TURP.....

vllaznia 2001

Primus registratum

Edhe pse per tradite e kena me ken kunder Greqise por mram kam ba tifozllek per ta vetem se Rehagel i mori hakun e para 2 vjtesh Scolarit megjithse Brazili do ta shlyej ne DEUTSCHLAND 2006 qe do te eleminohet ne grup

elfeta

Primus registratum

Ketu do te jemi nqs Gjermania juaj do ta mundi Brazilin.Vazhdoni me endrra cuna se endrrat jane te bukura dhe nuk kushtojne gje.Por te pakten enderroni kur fleni e jo sy hapur. :sleep: :sleep: :sleep:
Sa per ty Vllaznia nuk me duket se thashe ndonje gje kaq te rende sa te me vij turp.Ti me duket se nuk je mesuar te te kundershtojne dhe prandaj me dole aty.
Ah se harrove gjume te embel dhe vazhdoni te enderroni ''GJERMANINE TUAJ QE MUND BRAZILIN'' :sleep: :sleep: :sleep: :sleep:

rrok deda

Primus registratum

Elfeeeeeta,po rritu icik me goce,mso se jemi n'Evrop e s'na duhen gjo ata te veneve tjera.Gjermont ne i shohim ne orare t'bukra kurse ti s'ma ha menja t'rrish sonte gjer m'kater te shohesh ata asat e tuj.Pastaj m'thuj icik ca emra brazilionesh,po jo kto t'sotmit,p.sh. mthuj ata t'94 apo s'i ma men!?

swimmer

Primus registratum

Elfeta ti qe je tifoze e brazilit une ve bast qe ti nuk e di sa Kupa amerike ka brazili.
Se ju femrat shikoni vetem lulkat e bluzave se per futbollin jeni 0 me bisht.
Brazili me Gjermanin eshte hera e pare qe Luajne ne nje kampionat ne 2002.Edhe sa per dijeni golshenuesi me i mire i kupes se botes mbetet nje Gjerman me emrin Muller dhe jo Pele,Ronaldo,apo ndonje tjeter.Edhe ata brazilianet ne Europe mesojne te luajne futboll.

elfeta

Primus registratum

Tani na shkrite fare.E dija qe meshkujt shqipetare jane kokeforte por ju qenkeni musha fare(pa ofendim).Sa per ty Mistic River nuk e shoh sportin duke u nisur nga pamja e futbollistave pasi nuk shoh vetem futboll.Ju qenkeni te gjithe maskiliste meqe mendoni keshtu.
Ne regull do ta shikoni Gjermanine tuaj dhe ju Brazilin tim.Koha do ta tregoje se kush ka te drejte..Por kur te humbni une do ta shijoj ate cast me shm kenaqesi. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

the phantom

Primus registratum

Deutschland uber alles! Italianet ku.rva don't stand a chance! Gjermania do jete kampionia e ardhshme e botes!

vllaznia 2001

Primus registratum

Pash Zoten mas e permend Brazilin se nuk luhet futboll me buk,sheqer e kafe se ne rralle te pare skan mbeshtetje financiare.

beshbossi

Primus registratum

Brazili luan ne Mondialito bashke me te tjeret per te fituar nje Toyota te perdorur si cmim te pare!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

rrok deda

Primus registratum

Angel percaktoje mire ate Mundialiton,se me sa di une eshte lujtur vetem nje here nga vitet '80 ose '81.Elfeeeeta c'eshte maskizlizmi,mos valle eshte ai budallalleku qe perdorin femrat sa here duan te tregojne qe "shtypen" nga meshkujt....

elfeta

Primus registratum

More Ballck meshkujt i rren mendja se jane :tipsy: superior dhe na ''shtypin'' ne se femrat jua punojne sa here te duan.Kam nje pyetje per ju maskiliste:E dini qe ka edhe kampionat boteror futbolli per femra?Kane dhe nje goleshenuese qe po te ndeshet me ju jua fut per futboll.Te shohim nqs njeri nga ju ia dine emrin.Por me siguri ju nuk e shihni se ku din gje femrat per futboll...?!
Te mjerat gra qe do ju marrin... :tipsy:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga elfeta:
[qb] .Kam nje pyetje per ju maskiliste:E dini qe ka edhe kampionat boteror futbolli per femra? [/qb]
E dime po nuk na pelqen /pf/images/graemlins/tongue.gif
ahh se harrova!!nuk u peqen as vet femrave /pf/images/graemlins/tongue.gif

Alanis

Primus registratum

Brazili luan ne Mondialito bashke me te tjeret per te fituar nje Toyota te perdorur si cmim te pare!!!!
:mad: :mad: :mad: BAtute e bukur!!!! Ne fakt duhet te ndihem krenar te shoh batutat e mia lart e poshte!

elfeta

Primus registratum

Pse thua ashtu?!Une jam femer dhe me pelqen.Se kemi dal fare nga tema.
JU TIFOZE TE GJERMANISE DO TA SHIHNI TEK KY BOTEROR QE DO TE SKUALIFIKOHENI MENJEHERE :goofy: :goofy: :goofy: dhe do te pelqente shm te shihja fytyren tuaj pastaj duke qare. :cry: :cry: :cry:
Pa methoni pak sa kupa ka Brazili e sa kupa ka Gjermania.Brazili eshte bere si Michael Schumacher qe vetem fiton apo nuk e shihni formula 1?