Gjeje titullin dhe autorin

Diddy19

Su@mi
Re: Gjeje titullin dhe autorin

Sa inat!E dija dhe une!Bile eshte nje nga librat e mij te preferuar!Nejse...
Meqe askush s paska shkruar fragment tjeter,po e bej une.Ne fakt ajo qe do shkruaj eshte thjesht nje shprehje,po teper e famshme:nqs nuk e dini ,mos me kerkoni te shtoj pjese te tjera,sepse librin se kam me vete keshtu qe se gjej dot.Megjithate duke pare rastet precedente,them se do e gjeni menjehere.Atehere,shprehja eshte:

Arsyeja e mosarsyes,qe i behet arsyes time,ma lendon aq shume arsyen sa me arsye vajtoj bukurine tende..

E lehte apo jo!!??Vihuni punes |

Diddy19

Su@mi

Bravo!Dhe ne nje kohe rekord!Vetem 2 min perpara e kisha shkruar??Ajo qe mban piket te shtoje dhe nje pike per per Diabolis!

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga APACHE:
[qb] Qe ta bej me pak te lehte po jap emrat origjinal. Titulli i kapitullit eshte ky "Outlooks and All-Nighters"

Peng put out his sixtieth cigarette of the day and looked up at his operations officer. "Yes?"
"The final order has arrived. Jump off at 0330 in three days."
"Will you have evreything in place by then?" Peng asked.
"Yes, Comrade General, with twenty-fours to spare."
"Good. Let's make sure that all our men are well fed. It may be a long time between meals for the next few weeks."
"That order has already been given, Comrade General,"
the colonel told him.
"And total radio silence."
"Of course, Comrade General."

/pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]

Darien

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Diddy19:
[qb] Bravo!Dhe ne nje kohe rekord!Vetem 2 min perpara e kisha shkruar??Ajo qe mban piket te shtoje dhe nje pike per per Diabolis! [/qb]
Diddy19, po thuaje pak të plotë kush është DKM se unë nuk e di.

Ajo që mban pikët është ai, dmth unë. Darien [trajta e pashquar], Dariena [trajta e shquar, gabim :mad: ], Darieni [trajta e shquar, saktë /pf/images/graemlins/smile.gif ]

Kuqalashja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Darien Sar:
[qb] Ajo që mban pikët është ai, dmth unë. Darien [trajta e pashquar], Dariena [trajta e shquar, gabim :mad: ], Darieni [trajta e shquar, saktë /pf/images/graemlins/smile.gif ] [/qb]
e mo ti si ben sikur te nderroi seksin. vetem gjinine, s'u bo qameti per kaq gje /pf/images/graemlins/tongue.gif

kam harru me t'pyet (mqse kontaktet ne privat i evitoj /pf/images/graemlins/smile.gif ), e mbarove master-in?

Guest

Ato vargjet jane marre nga vjersha "QENDRO" e Fan S.Nolit

Cthote ajo e ve e gjore
Mbretereshe pa kurore?
qane lutet per te mjere
kerkon vatren edhe nderë
Don lirine dhe atdhene
sic e pat me Skenderbene
Bijte e botes thirri prane
Kur i thirri ata s'i vane

Mbahu neno mos ke frike
Se ke djemt ne amerike

Bijte e shqipes t'Skenderbeut
qe i dalin zot atdheut.

Cilet jane ata tiranë
qe te prene qe te vrane
qe te theren bije e bija
dhe t'u nxi t'u mbyll shtepia.
Cilet bije te tradhetuan
qe te shane te roberuan
dhe te lane o nene e ngrate
pa fole ,pa zog,pa shpatë

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
Liber i mire, sidomos per qelbesira te tipit tone. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Kjo duhet te jete nga Te mbijetuarit to be written in the future by...

Erison700

Forumium maestatis

Meqe asnje njeri nuk e gjeti po jap pergjigjen.

Behet fjale per librin The Bear (dmth Rusia) and The Dragon(dmth Kina)
Autori eshte Tom Clancy

Jam duke e lexuar keto dite. Eshte nje mega liber dhe duket sikur sdo mbaroj kurre por eshte shum i bukur dhe terheqes.

Kuqalashja

Primus registratum

libra qe shiten neper grocery stores, dy per nje dollar /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erison700

Forumium maestatis

Mbase nuk e njihni se eshte i ri, por qe eshte i bukur e kane deshmuar Daily Mail dhe Sunday Times

Erison700

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga eruIja:
[qb] libra qe shiten neper grocery stores, dy per nje dollar /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Jo o rrush se ka bo 16,50$

Kuqalashja

Primus registratum

:cool:

meqe u soll llafi te cmimet e librave, bleva nje dje 77 dollare e 69 cent. me ra ne koke :mad:

Erison700

Forumium maestatis

Erjoula gjeje ket pash zotin
Miu-miu kacamiu
t'gjitha pjatat i lelpiu
i llepiu dhe nuk i la
per neser ne saba

Shif se ket nuk ke lek me e ble

Darien

Primus registratum

o nëno, ç'i bënë temës, e harruan letërsinë fare këta :tipsy:

Gjenerali, flm për tekstin e plotë, m'u kujtua dhe mua kështu, më kish pëlqyer që në fillim, po ai vargu i djemve në amerikë s'më kujtohej hiç

eruIja, kam mbi një vit që e mbarova

APACHE, i kam lexuar të gjitha ato të Clancy-t. Fragmenti nuk m'u kujtua, se ka kohë (e lexova një muaj pasi u botua), po libri më kujtohet, shumë interesant.

përmbledhja e pikëve se kemi nja-dy ditë pa e thënë: kryeson erulja me 4, pasuar nga Drini, Kordelja, dhe Diabolis Dassaretis me nga 3 (ka të tjerë me nga një pikë që do i themi po u ngritën në klasifikim).

Tani nuk ka asnjë paragraf pa gjetur, duhet nxjerrë një. Unë po e lexoj një libër, po s'më është mbushur mendja ç'paragraf të zgjedh. Kini parasysh zgjidheni një paragraf që mund të bëjë të tjerët të duan ta lexojnë librin, aty është lezeti i kësaj teme. /pf/images/graemlins/smile.gif

- Darien