nje her kam kerkuar per veten time , por aha .Fillimisht postuar nga Tatudude:
[qb] kush ka qen gjeja me interesante qe keni kerkuar tek google.com dhe qe ju ka ndimuar si search engine per ta gjetur [/qb]
Dhe E di sa e vras mendjen une . AS Ma ni fare se ca thote Bota per Mua edhe pse ka jashtezakonisht Shume thashetheme per mua . Kush do me PRanon kshu sic jom jo si thone te tjeret ...Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Te gjithe kundra tejet jane TEDI!Te gjithe ta bejne enkas per te te bere keq ty! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
LLapo lene se o njoni qe i ka kto nick ktu n Af ... /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] po sikur te kerkojme nje here <<llapaqeni ose dallaverja>>
ve bast se do te dali adresa e AF-se
lol [/qb]
Ahere Bujrum ...Fillimisht postuar nga loren^:
[qb] Fillimisht postuar nga TEDI:
. Kush do me PRanon kshu sic jom jo si thone te tjeret ...
TEDI! Te betohem se une i pranoj te gjithe virtytet e tua te mira! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
kush o kurjoz ta kerkoj me dallaveraxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga TEDI:
[qb]LLapo lene se o njoni qe i ka kto nick ktu n Af ... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] po sikur te kerkojme nje here <<llapaqeni ose dallaverja>>
ve bast se do te dali adresa e AF-se
lol [/qb]