GJËRAT që nuk do të dëshironit t'iu ndodhin në jetë?!

susana

Primus registratum
Re: GJËRAT që nuk do të dëshironit t'iu ndodhin në jetë?!

Fillimisht postuar nga SweetAngel:
[qb] Mos u deshpero se nuk je e para as e gabimisht.

Me pelqen emri se ke emrin e cupes se dajes tim. [/qb]
:kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

:idea: silikonet.....mos u befsha per ato... /pf/images/graemlins/laugh.gif

SweetAngel

Primus registratum

Moira mire e ke. Po kur i kalon te 25, dhe kur ben femije, do s'do, behesh ( jo vetem ti por cdo femer) per silikon.

Tani qe e mendoj, S'dua te mbes vetem kur te plakem.

Guest

Te tradhetoj e quaj tmerr,te me tradhetoje vdekje :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

picasso

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :idea: silikonet.....mos u befsha per ato... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ke te drejte!
edhe une perpara do e dioja te dashuren pa to fare se ti kish me selukon /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Une per vete, kam fillu me e pas frike dhe aeoplanin, se di pse /pf/images/graemlins/frown.gif me perpara jo, por tani pupu :rolleyes: Mos me ndodhte gje aman :shrug: :wave:

RAUL

Primus registratum

Fillimisht postuar nga fantazia_G:
[qb] Une per vete, kam fillu me e pas frike dhe aeoplanin, se di pse /pf/images/graemlins/frown.gif me perpara jo, por tani pupu :rolleyes: Mos me ndodhte gje aman :shrug: :wave: [/qb]
jo ta garantoj un se nuk te gjen gje e keqe ty /pf/images/graemlins/tongue.gif sikur me te fut ne mes te mizave jo mo ne avion si i ke te gjitha konditat... :lol: :kiss:

Guest

Raul :smash: nje here qe fola seriozisht dhe un fillove me u tall... :tipsy:

picasso

Forumium maestatis

[qb] Raul :smash: nje here qe fola seriozisht dhe un fillove me u tall... :tipsy: [/qb]
hej moj fantazi.ti qe ke aq fantazi udheto me gjera te tjera si targeti apo makina(megjithse asa to nuk jan ete sigurta .asgje nuk eshte e sigurte ne kete bote)sic thash ec me mjete te tjera dhe fantazo sikur po fluturon :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

Artemis

Primus registratum

Nuk dua te behem shkak per fatkeqesine e dikujt :angel:

Artemis

Primus registratum

Nuk dua te plakem aq shume sa te me laje B**en dikush! Iiiiii sa e keqe kjo... :cry:

Artemis

Primus registratum

Nuk dua te pendohem per ASGJE!

kaq per sonte :idea:

Guest

Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]
[qb] Raul :smash: nje here qe fola seriozisht dhe un fillove me u tall... :tipsy: [/qb]
hej moj fantazi.ti qe ke aq fantazi udheto me gjera te tjera si targeti apo makina(megjithse asa to nuk jan ete sigurta .asgje nuk eshte e sigurte ne kete bote)sic thash ec me mjete te tjera dhe fantazo sikur po fluturon :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Picasso,une as qe dua te enderoj sikur fluturoj :confused: por po bej te kunderten e asja qe thua ti, /pf/images/graemlins/laugh.gif Po hipi ne avion dhe po fantazoj sikur jam ne makine :wave:

picasso

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga picasso:
[qb]
hej moj fantazi.ti qe ke aq fantazi udheto me gjera te tjera si targeti apo makina(megjithse asa to nuk jan ete sigurta .asgje nuk eshte e sigurte ne kete bote)sic thash ec me mjete te tjera dhe fantazo sikur po fluturon :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: [/qb]
Picasso,une as qe dua te enderoj sikur fluturoj :confused: por po bej te kunderten e asja qe thua ti, /pf/images/graemlins/laugh.gif Po hipi ne avion dhe po fantazoj sikur jam ne makine :wave: [/qb]
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Guest

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif mire qe e gjeta nje zgjidhje

RAUL

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif mire qe e gjeta nje zgjidhje [/qb]
bravoooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Te semurem /pf/images/graemlins/frown.gif E vetme ne spital ... kjo eshte e tmershme!

SweetAngel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga RAUL:
[qb]
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif mire qe e gjeta nje zgjidhje [/qb]
bravoooooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Bravoooooo i thone gomarit kur del nga balta. /pf/images/graemlins/laugh.gif