Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ameba

Forumium maestatis
Re: Fam Trasparent

Abs relaksohu mi Yll se nuk te ban mire per linjat me u nevrikos me tekat e natyres...

Po qe se nuk ja del dot natyralisht shiko imazhin poshte mos te ndihmon nga pak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

torretta_pelosa_1.jpg

abs

nuk e di...

e un thash, kush na solli diellin? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ket fundjave vec n'diell /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif, se t'hanen ik prap /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif

bobo

marksist-enverist

hi fam.
ali ka bahesh ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

o kone, pa dor e bam!
nejse, ate me agrume se kapa..., po tu i ra me dor kokes jam, deri sa ta gjej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

sikur pash diku TEA-n? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

e abs-o, ashu ka qen gjithmon..., i ka kap umweltverschmutzung-i lulet abso, i kem kthy plastike... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

blue, ca tpaska gjet? sduket shenj' e mir ajo firma! po me sy myll po diskotohet aty, apo vetem?, se' nuk marr dhe aq vesh anglisht per mos me than hic? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
kam tan ato foto qe spo i shkarkoj dot nforum! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

bebi

Primus registratum

heyyy coolieees /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

po si jeni, m'dukeni t'plakun itesh e pa energji hic...
conju prej gjumit se keni me fjet boll, shpejt n'dush t'ju vijn' era moll si mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

homerS, at' firmen teme ma ka kndu njeni (wonderful tonight, e ka titullin kanga), q1 kndon o Zotttttttt, kokrra kokrrra mishi... thuj shyqyr q1 u gjet edhe me m'ba derman /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

tjeta juj tanve pa perjashtim.

abs, a je xi ndojfije /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cool.gif

zog

Primus registratum

akoma tek "familja" juve çikat. hajt lal duhet me dal (se ka ardh koha) me gjet burra apo doni t'ju martoj baba. :p

mozaiku

Primus registratum

I imi do me me majte ne shtepi mu... m'thote " goca babit, goca babit"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

notorious

Primus registratum

sdo që ti të tregosh sekretet e shpis jasht

me siguri do e kesh pa keq Babin me Mamin ti që t'mban me t'mira /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

notorious

Primus registratum

shko për pushime me noi fshat n'Shqipëri...

bo interesanten e piketo noi fshatar t'shetshëm... që t'jet i aftë për pun 13 / 14 orë n'ditë

e fejohu pa ja dhon... thuj babit e gjeta e shkon ai ja bo dokumentat

e tuti felici e contenti... ti, dashnori, po dhe babi

pse jo dhe buri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Une du edhe me e dasht burrin mer .... M'thuj si i bohet me u martu me ate qe do, ate me thuj ti mua...
Oj kyyyy...

notorious

Primus registratum

tjetër Don... tjerër të ëndërron... e me tjerër martohesh

kshuqë... harroje atë që ta ka qefi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Ate qe ma ka qefi s'jam tu e harru une iher... Noto, e rendesishme eshte "ke do", jo me ke bo dashuri. Shpresa qe mban gjalle njerezit, s'eshte gje tjeter vecse idete qe kane ne koke. Ti e ka harru ate qe do psh?!

notorious

Primus registratum

asaj menie boi yzmet ti Mozaik... hiç mos e harro

bo mi goc ç'ke për t'bo e pirdhu thuj... shif atë variantin e fshatarit që t'thash sesdo të dali keq

un du vetën time Mozaik... kshuqë skam si ta haroj.

mozaiku

Primus registratum

hej bela.....

Ik re se s'me pelqekan keshillat e tuja mua... Une thashe po pys Noton si ma me eksperience ne kete sektor , po ky ....

Duj icik edhe te tjeter mer dreq, se kane nevoje robt per dashurine tate ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

notorious

Primus registratum

e kam amanet nga gjyshi, m'thonte kshu...

ku ke për t'mor MER... ku ke për t'dhon mos JEP /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Edhe ti ma merr menja, nga te gjitha keshillat qe te ka dhone gjyshi, vetem kete ke ndjekur me perpikmeri... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Noten Familja dhe po pate noj burre te lire verdalle , m'boni 1 zo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mbrama shpija

Abs paske lind per cef edhe ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Moza s'ka ma burra moj goce

une kam ken dikur po tash u plaka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

nejse se ka keq Notoja pse se sheh njihere me calma ket mundsi

te kuptoj shume mire edhe ty por si i thone asaj fjales "oreksi vjen duke ngrene" bane prove nji here se ndoshta te pelqen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

abs

nuk e di...

erdha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Homers tuj e pa jam /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif, dhe ne coop'in tem, vec nje kand <u>i vogel</u> per produkte bio asht!

Mozi ku kam ba munges moj, se kam mend me u mledh itesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif , biles se c'm kapi syni nje tip tabele, mu duk vedja sikur m ka dal letra n' shtyll /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif s'besoj <u>ma </u>n'to /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif

Mir ka than Blue, keni ra n'gjum eh? apo.... at fjalen tjater s'po ma zen goja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

Zgjonju mor/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif se erdh Zogu e ju martoj me zort /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Noto ty t'kam si pika mbi i /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

Tush ca me ba, kur u ndame ishtu na ra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
si me spond i paske ba nje reklam vedit eeh, qerrata /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ika /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Status
Not open for further replies.