Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Dita Rrenave!

- afrikanin e kam nxjerr n shitje /pf/images/graemlins/crazy.gif
(ju dy ma nihni shijen eh) /pf/images/graemlins/wink.gif

toncen e kan kap 20 vajza e kan zvesh ne mes bors dhe e kan ba si njeri prej bore /pf/images/graemlins/devil.gif

luboja ka vendos me u ba shef policie me pregatit vajzat per police /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Altin *1A* sdo futet me ne forum /pf/images/graemlins/shrug.gif kjo eshte dita e fundit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

hej kam ardh me lyp i ci(n)gare, se po me pihet e po pertoj kaq fort me dal ne petrol station.

kojshija e mire, dera e xhenetit /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'jam tuj rrejt eeee, se tesh e pashe qe keka dita e rrenave.

bebi

Primus registratum

ti s't'a ndrron ve-n me ve, po jepke ci(n)gare ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
u bane kavalier per 1 prill ti ee /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

bebi

Primus registratum

flm tonce

deshta me e shkru ma siper, mos m'ofroni ashtu light and t'holla, po thashe po thoni: kalit t'falun si shifen dhamt /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
un' s'mbaj pakete se jam vetem social smoker, mbaj vec fundjavave, po ket fundjave kam pas fushate librash, kam provime /pf/images/graemlins/cry.gif

t'bardha jane edhe Cartier qe pi un' po s'jane lights
ika n'petrol station

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Camel Blu une, po m'kane mete vetem 3 dhe s'ti jap. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

rrence /pf/images/graemlins/tonguee.gif 1 prilli /pf/images/graemlins/laugh.gif
1 du un /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif si fillim /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Diddy19

Su@mi

Pa maj, si fillim. Pse mandej ca den me me kerku ma? Nji mushkni per me mujt edhe me e pi e?

/pf/images/graemlins/smash.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Shyqyr qe skishte kaluar akoma ora 12 dje kur me thane ato qe me thane ,se do isha zhgenjyer shume sot...uh ca lehtesimi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diddy19

Su@mi

LipS, pije edhe ti nji ci(n)gare se te shkon zemra ne vend! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka Mosti per t'gjithe.

N'vend kamomilit, kuptohet.

bebi

Primus registratum

t'kisha marr edhe i tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif, kam i shishe vecchia romagna, q1 asht si thesar ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif e don i teke si fillim?
kam edhe courvoisier, po me vecchien jena si n'shpi ton' /pf/images/graemlins/goofy.gif

po deshte selection ma te gjane po ti fotografoj me cel ca don /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
LipS, pije edhe ti nji ci(n)gare se te shkon zemra ne vend! /pf/images/graemlins/laugh.gif Ka Mosti per t'gjithe.

N'vend kamomilit, kuptohet.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif na marrsh t'keqen ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

kamomil? /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Vintage vallaj me ju po e pi dhe une nje cigare se qekam ne qejf sot.Kam tere diten qe kercej,as vet se di pse /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ja ku po ja u them dhe juve ,se shpejti do fejohemmmmmmmmmmmmm /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.