Fam Transparent
[ QUOTE ]
per absin
tregoju atyre profesorave qe edhe pse kane bo shume shkolle prape nuk kane arritur te mesojne qe ti di me shume se cdo liber qe ata kane lexuar e studjuar...DI TE JETOSH DHE DO TA JETOSH DERI NE FUND KETE JETE...
[/ QUOTE ]
[ QUOTE ]
po ti s'mujte me e ba kartolinen n'emen te te dyjave /pf/images/graemlins/laugh.gif
abs, thuji atyne shokve shpejt e shpejt se s'ke koh' fort per to, vendin e kam gjet',
ky liqeni ngrihet komplet ne dimen, edhe mandej e shpojn' akullin e shperthen uji siper, e ngrihet bahet si ajsberg i madh, edhe shkojn' tan' e bajn' patinazh rreth e rrotull tij...
mandej kena edhe cortina d'ampezzo krejt afer, shkojm' marrim nji schalet, e shkojm' per ski /pf/images/graemlins/cool.gif mos harro me marr krem me mbrojtje per diell, se te kap dilli tuj ba ski ma zi se ne plazh, bahesh si mollatart e kuqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
-------------------------------------------------
kur te shkojm' atje te kalxoj legjenden e liqenit, asht pak a shum' si asaj e kalase rozafa... /pf/images/graemlins/smile.gif
http://utenti.lycos.it/baduorisin/hpbimg/MisurinaLake.jpg ket' s'po e ve si foto se shtremnon faqen...
per ma teper, jena paaaaak km lerg prej shpis t'ticjanos, jo t'ticjanos q1 ka qeth n'sarreq /pf/images/graemlins/laugh.gif po TIZIANO VECELLI-t /pf/images/graemlins/wub.gif !
edhe ha mir' aty ku je eeee, bjeri qylit /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif se kam me t'marr' te "tre cime" /pf/images/graemlins/laugh.gif e duhet takat me hyp atje /pf/images/graemlins/laugh.gif
cortina, ku jan' ba lojnat olimpike n'1956 /pf/images/graemlins/smile.gif
ca m'paska marr' malliiiii /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
ky vend asht i bekum...
hajde ti hypim maje cative ktyne shpijave me teleferik /pf/images/graemlins/grin.gif
i love this place...
shife abs si asht /pf/images/graemlins/wub.gif
[ QUOTE ]
o blujeeee te kjo foto e fundit me duket si hoteli i lillines ku ka qene vjet me pushime.
Ndersa sivjet meqe do shkoj edh eune do ikim ne
[imazh]http://www.post-ischgl.at/dhtml/index.htm[/imazh]
aaah mezi po pres te vije vera /pf/images/graemlins/wub.gif
[/ QUOTE ]
<font color="red"> Si u knaqa tuj lexu kto faqe /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif zemlat e amla.
Lilly cfare te them ty pervecse je thjesht nje /pf/images/graemlins/angel.gif i amel /pf/images/graemlins/kiss.gif
Qe thoni ju, provimi doli mir, dmth ajo qe mendojshin ato "vampirat /pf/images/graemlins/devil.gif" nuk ishte produktu n'trup temin.
Kot s'kam than, pervec nje njoll partie jam qelibar, ngecja e mendjes ne njollen e monopartis ishte thjesht ngaqe kto nuk kuptojshin fjalen qelibar per ideal, perndryshe hajt ma. isha do dit matrixabswoman, e tesh jam mes bjeshkve tuj hekuros at qenismen /pf/images/graemlins/laugh.gif hollsina ju kallxoj her'tjeter.
me rrin gati per ideal t'partis, habitem dhe vete kajhere /pf/images/graemlins/laugh.gif e i them vedit, per ishtu mbaje o jet, per ma mir s'kam vrejtje /pf/images/graemlins/grin.gif
biles me pyeten nese du nje laptop ne dhome. i thash: mos pretendoni qe te vij ne orar t caktum n terapi athere, mos thoni se nuk ju thash, e nese jeni gati qe tre javshin me ma shty ne tre muaj, s kam vrejtje /pf/images/graemlins/tongue.gif
por kto, prapseprap thojne: ransi ka qe ti te ndiehesh mir /pf/images/graemlins/laugh.gif e un mir jam tuj u ndi per ideal, e udhtimet s'do ndalen najhere, keshtuqe kur t doni propozoni kur dona me u mbledh te ai hoteli varza. t'bajm pak zhurm kolektivshe /pf/images/graemlins/devil.gif
Blue jena knaq tuj u perqafu, ti biles m'the: uuu abs t'kenkan rrit vetllat, hajt ti heku pak t baj t bukul /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>
ps: ato fotot qe i kishe ba ishin geniale. kur te shkoj ne shpi do ti marr nga ktu /pf/images/graemlins/smile.gif
---------------------
[/ QUOTE ]