Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Gezuar Shtepine e AF-se

Edhe ne pune na shtite? Uh !!!

Eh i ka fajet pranvera /pf/images/graemlins/laugh.gif
Scopa%20saggina.jpg

Du shis me korrent /pf/images/graemlins/laugh.gif Hajt m'modernizoni pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

PIC_07_35331_MC-E7113RE79_BIG.JPG

Qe ku e ke ene shisen ... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

I tash me na e ba shpine drite se presim vizita /pf/images/graemlins/laugh.gif

T'ju puc cik une juve ... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif Shikoni c'ju kam sjelle .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
tournesolgraines.jpg

M'i vriste syte mua gjithe kjo pasterti ketu.. /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Paperine ,c'po na kercen keshtu neper shtepi...Fshi ketu e fshi atje ...Hajde ulu ,se i kam blere farat dhe te pjekura pale.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po Absi /pf/images/graemlins/confused.gif ku eshte...?
Se u kujtova ,jam vizita une /pf/images/graemlins/laugh.gif....he pra me qerasni... /pf/images/graemlins/devil.gif

ameba

Forumium maestatis

Moire ca me te qeras ty mi ... Ti na paske ardh me buke me vete /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hajt ulu aty te ai divani te cepi, po kujdes jastikun e kuq se e ka Uni te vetin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Hahahahahaahahah.. Po ulna rrafsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eh pranvera /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

he moj ti erdhe ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kone jastiku i kuq asht i jemi, edhe ai blu /pf/images/graemlins/wink.gif uni-t i jap jastek vetem kur sillet mire /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

<font color="red">perfitoj prej rastit e kapi ket vajzen itu n der e pufi e shterngoj foooort e foooort /pf/images/graemlins/kiss.gif.

Fam absmatrixja juj asht prap midis jush. M duket se paska ndryshu kodi i vendosjeve te fotove, por kush e ndreq ka nje top boret prej mejet /pf/images/graemlins/grin.gif.

[imazh]http://www.lilokinne.com/images/45.RenaissanceBWS.jpg[/imazh]

meqe kam rreshqit pershpejt ne ket qoshken ku gjeta nje PC dmth s kam shume kohe me ju perqafu me emra nje nga nje, ju permbledhi te gjithve fort ne nje perqafim te madh, ju kam xhan ne te gjithjetet.

Kam aq shume me ju tregu nga lufta e fundit /pf/images/graemlins/tonguee.gif poooor mbas nje kohe relativisht.

Sot ka datlindjen O'Le /pf/images/graemlins/angel.gif Gezuar dhe ktu n'sallonin e shpis moooj /pf/images/graemlins/kiss.gif

</font>

/pf/images/graemlins/wave.gif

disku

UNI

Te zuna n'shpit ksaj radhe. Te kam pru nja 2 DVD me humor shkodran ene ulu me e pa kur te jen familjaret verdalle.

Hajde itesh te te perqafoj pak se po iki per me lujt futboll. /pf/images/graemlins/tongue.gif

PS: E more provimin? /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

disku

UNI

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
he moj ti erdhe ? /pf/images/graemlins/laugh.gif

kone jastiku i kuq asht i jemi, edhe ai blu /pf/images/graemlins/wink.gif uni-t i jap jastek vetem kur sillet mire /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Miss Koala meriton postim te vecante. /pf/images/graemlins/smash.gif
Vrej se ma lun jastekun blu me kalimeron te pikturum se te piu e zeza.

Kone ty ta kam hek vizen mistrec /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

bebi

Primus registratum

nga absi :
45.RenaissanceBWS.jpg

abs edhe un' te perqafoj fort /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/angel.gif kur te rregullosh teshat prej valixhes, pres aty te zarfi /pf/images/graemlins/cooli.gif

ole edhe 100 e me zemren plot me te mira... se ke edhe numer rrumbullak ket' vit /pf/images/graemlins/angel.gif party hard /pf/images/graemlins/rockband.gif

uni, si bjen mrend me kamt tuja /pf/images/graemlins/lol.gif jasteku asht i jemi e pike. dhe te zezen pije vet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

( /pf/images/graemlins/wub.gif)

Caldera

Primus registratum

Miredita /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ka njeri ketu? /pf/images/graemlins/wub.gif

ameba

Forumium maestatis

Ketu gjithmone ka njerez Aqua /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Uni ca te kam ba mer /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Caldera

Primus registratum

..ne fakt une e kisha per disa njerz te vecant, Kone /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

ameba

Forumium maestatis

Nga ato te vecanten nuk ka asnji mi cuc... /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Po ti e din qe shpia nuk lihet asnjehere vetem /pf/images/graemlins/winkwink.gif

zog

Primus registratum

he a e gjetet absin apo hiç, se kush m'tha qe perfundimisht eshte martu me afrikan dhe kan ndermend me ban shume kalaman /pf/images/graemlins/laugh.gif

apo s'eshte nji prilli sot heeee.

tushi

Valoris scriptorum

e Zoja e shpis paske ardhe sa me i hedh dy rreshta shpejt e shpejt /pf/images/graemlins/kiss.gif

mire ja ke ba /pf/images/graemlins/laugh.gif

nigjo edhe thuji atij zezakut q1 thote zogu mos na xej kryt fort se çdo gja ka kohen e vendin e vet
/pf/images/graemlins/smash.gif

xhemla ardhsh sa ma shpejt se u thame si saragat ne tym tuj te prit /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

..ne fakt une e kisha per disa njerz te vecant, Kone /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Kone as Aqua nuk te qujti te vecante /pf/images/graemlins/laugh.gif

Bjuje mos ma ngrej zanin se jam ma i gjate se ty /pf/images/graemlins/angel.gif

Ajo fotoja ishte /pf/images/graemlins/wub.gif

Ca filmit do shofim? Apo presim sa te dali n'kinemo Transformers? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Fam meqe pata ditlinjen po ju qeras /pf/images/graemlins/laugh.gif

anniversary_birthday.jpg
sacher%20torta.jpg

<font color="red">Absi zemer perqafim te madh /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif LUPT </font>

<font color="blue"> Blue flm shume per urimin /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

Ps.Xhaxhi ajo 'rima' pak si pa kryp /pf/images/graemlins/wink.gif

bebi

Primus registratum

Bjuje mos ma ngrej zanin se jam ma i gjate se ty /pf/images/graemlins/angel.gif

Ajo fotoja ishte /pf/images/graemlins/wub.gif

Ca filmit do shofim? Apo presim sa te dali n'kinemo Transformers? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

booo ca paske ken' per germim, tare tare /pf/images/graemlins/laugh.gif si e gjete at dreq fotot /pf/images/graemlins/laugh.gif jam ba kuq si mollatart e perzhitun n'dill, kur m'kapi veshi komplimentat /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

per ma i gjate mos m'ban numra, se njof ndonji ma t'gjate se ti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif s'kam nevoj' gjithsesi, se kam taktikat e mija /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

so what's up /pf/images/graemlins/cool.gif , i heard u miss me /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

miss you too /pf/images/graemlins/kiss.gif (rrej ka ifije n'kshtu rastesh eee /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif po rrene me qellim t'mir' ) /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

film? a shkojm' n'ndoj ndeshje /pf/images/graemlins/idea.gif tickets on you /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

o'le, prego /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif si perfundim kalamajt dolen t'bardh e zezaku vet u cudit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush xemla, mos ndij ti cfare thote zogu, ai ka marr virusin tem, e ka fillu me shpif dmth me ba th&amp;th /pf/images/graemlins/laugh.gif, absi asht si micsokoli /pf/images/graemlins/devil.gif s'bjen gjall n'dor t rrezikut, armikut deshta me than /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kone und Uni hajde t'ju pufi iher extra /pf/images/graemlins/kiss.gif

Blue /pf/images/graemlins/angel.gif sonte kishe rradhen me m'dal ne anderr, sikur kishe ardh me m'vizitu dhe kishe flokt e shkurta shume e te zeza, u dukshe vecanarisht speciell yv! /pf/images/graemlins/smile.gif

O'Le /pf/images/graemlins/kiss.gif

Doktori mamaja
permbi kok me rrine
te me mbushin mendjen
mos ta pi raaaakin /pf/images/graemlins/lol.gif

por, edukohet absi /pf/images/graemlins/rockband.gif

Status
Not open for further replies.