Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ALTIN

Primus registratum
Re: Fam Transparent!

Un shikoj diell ketu /pf/images/graemlins/grin.gif

Mire atehere rri brenda laje shtepine me themel se kemi feste neser dhe pasneser /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Altin sa dola jasht, doli dielli /pf/images/graemlins/rockband.gif

lachen.gif

Erind

Forumium maestatis

e ke gabim, dielli u be me i forte /pf/images/graemlins/smile.gif

ca ben abs, si ke qene?

abs

nuk e di...

ErsI t'marrsha t'ligen /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

T'perditshmet, plus tuj u pregadit per nje provim.Sot me asht dridh zemra kur firmosa nje leter, mein Gott! /pf/images/graemlins/eek.gif

Si t'kam? /pf/images/graemlins/smile.gif

Blue zbrit knej posht moj Yll /pf/images/graemlins/angel.gif
(megjithse jam tuj dal prep itesh)

Erind

Forumium maestatis

pergjithesia, mir abs. na shkon gjithe dita pune.

paske firmos borderon me duket /pf/images/graemlins/smile.gif

ku ti ve keto mimozat?

mimoza.jpg

ALTIN

Primus registratum

Abstract ne shtepi je /pf/images/graemlins/grin.gif

Na bej nga nje caj /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Ersi /pf/images/graemlins/smile.gif Danke shume here Artist. Ma knaqe shpirtin /pf/images/graemlins/thumbsup.gif. Mimozat ma t'bukra kam pas fatin t'i shijoj ne Tirane /pf/images/graemlins/wub.gif.
Mos pyet se c'fare kam firmos, se itesh sikur e kam lan' at'ndienj ne nje zarf n'post /pf/images/graemlins/grin.gif

Altin, t'ka kap gripi a?:rolleyes: ne tan ket'dit' t'bukur don' caj? /pf/images/graemlins/eek.gif
mu edhe kur me thot'doktori mos perdor ven'e raki, s'mund t'rri pa e kthy ndoj got /pf/images/graemlins/devil.gif

Tuj ardh rrugs pash gjith'ato manushaqe dhe mu kujtu Dole /pf/images/graemlins/smile.gifdhe ajo i ka shum'n'qefe, si dhe pash njenen me kpuc t'kuqe me taka, me geta t'zeza e me pantallona te ngjitme mbas trupit deri n'g'ju, e me xhaket te shkurt t'ngjitme mbas trupit, u dukte heu nane, mua kujtu n'vend TrandofiljA /pf/images/graemlins/smile.gif

TEA

Forumium maestatis

Hi evrybodi /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Sa vap boto mrome, t'kam thon abs mos ti ngrej aq shume kaloriferet /pf/images/graemlins/devil.gif

Me sa shoh duhet te ndezim atmosfera si per rast festash. /pf/images/graemlins/laugh.gif Duhet te organizojm diçka...promoter absi dhe papi /pf/images/graemlins/wink.gif une po merrem me stripmen-in /pf/images/graemlins/angel.gif

si thoni per ket...
Marcus_6_small.jpg

apo
stripm31.jpg

po s'hyn ne gustot e juaja gjejm tjeter /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Tea /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ket' ma paske sjell si cjapi ke kasapi /pf/images/graemlins/lol.gif
do ta var per varse'je qe ka n'qaf /pf/images/graemlins/lol.gif

uuuh moj si m'sheh? si me pas dal itesh prej burgut /pf/images/graemlins/devil.gif

ameba

Forumium maestatis

Tea ca jane keto foto qe mi tregon Abs-it nuk e di qe asht me zemer te dobet /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mor ke ngaterru Organ ti m' duket /pf/images/graemlins/lol.gif

qyqa po me ban ky mjekrroshi mos me shku te marten ne takim /pf/images/graemlins/lol.gif

TEA

Forumium maestatis

dhe une per te miren e asaj mundohem ....i boj nje parapergatitje /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/devil.gif ...keshtu qe o me zemer t'fort per festen /pf/images/graemlins/wink.gif apo jo abs? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Hahahahaha Abs ke te drejte ti ke defekt ne tru /pf/images/graemlins/tonguee.gif se len ate realin per nje foto ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif se mos ka me ta pru me gjithemend Tea kte ty /pf/images/graemlins/tonguee.gif ...

abs

nuk e di...

n'tru kam gur'cakmaksh mar /pf/images/graemlins/lol.gif, e din un' pse don me m'nxjerr namin ti, zhelosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

tea ma nxjerr pak ma shum' ket' foton...n'drit eh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ameba

Forumium maestatis

Se mos thashe ndonje gja qe se kane thane te tjeret para meje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ca faji kam une qe ty te nizet cakmaku vetem per nje cigare te djegme /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

aha, te tjeret na e dun t'miren re /pf/images/graemlins/eek.gif

sidomos un'kam nigju jam karramel i ...per gojet e botes /pf/images/graemlins/wink.gif

cigaren e pi vec puro ne daq me dit /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEA

Forumium maestatis

mire me Kone nese s'ta mush menja qe e sjell ...zene ti vendin e tij /pf/images/graemlins/wink.gif boji sevap shoqeris /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

ku i ke fjalt Kone eh? /pf/images/graemlins/eek.gif

e sfidon dot at' n' foto? /pf/images/graemlins/devil.gif

Status
Not open for further replies.