Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ALTIN

Primus registratum
Re: Fam Transparent!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Si te dukem: ashtu apo si kshtu /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Ta ndryshosh per qefin tem mor, pak dmth'se asht kjo aaa? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

E pra, n'shpi ktu flasim cfare dum' e bota na merr t'keqen /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ajo sipermeje ka ba boll prova /pf/images/graemlins/smash.gif

A thu po den me u martu ti? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jo po qe ta dim, kush don, kush s'don... /pf/images/graemlins/devil.gif
e kush pendohet qe don-s'don /pf/images/graemlins/rockband.gif

hajt ta marrsha /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Si femer me dukesh /pf/images/graemlins/grin.gif

Avatarin nuk e ndryshoj tani fli i qete /pf/images/graemlins/sleep.gif

Un me u martu me ate siper teje pse me ka lene mendja /pf/images/graemlins/crazy.gif lexoje cfar shkruan ne Bllok ajo /pf/images/graemlins/shrug.gif

Abstract Keto fjale mos i thuash jashte shtepise /pf/images/graemlins/smash.gif

Ate avatarin e ndryshon ti se nuk e kuptoj cdo te thuash me ate pamje /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ameba

Forumium maestatis

Abs ca te kena ba ne djemte qe na ke vane Shiva-n n'shpine /pf/images/graemlins/confused.gif

Hajt ta marsha shpiegohu se nuk asht as perendi e mire fort kjo ne Induizem /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Abstract serdhi ne shtepi sot /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif ka frike se mos e rraf un /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Edhe ma thun ishtu cop..pa menu dy here se don me u martu?

Uh me la zemra.....

Do te pergjigjem kur te marr vedin se po me len zemna .........

pS: Zog ku je se du me me mbajt mos te rrzohna /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Paperina jane fjale qe thuhen brenda shtepise mi /pf/images/graemlins/grin.gif

Pastaj fshati qe duket sdo ashtu e di vete ti /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Paperina ik ndrysho avatarin se nuk me pelqen ajo qe ke /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Kone pse na ka dhan kapitalizmi google'n /pf/images/graemlins/wink.gif, masi ta gjesh, ta pertypish, ta jasht'qitish /pf/images/graemlins/laugh.gif, e te mbet ndonje pakjartesi /pf/images/graemlins/smirk.gif, formuloje ne tre kater variante, e hidhu ktu /pf/images/graemlins/tonguee.gif, at'here ta shkakloj e ta shpjegoj /pf/images/graemlins/crazy.gif, kaq per ty iher! /pf/images/graemlins/cool.gif

Pap, thash ta ha dhe un iher at kokerr ullinit /pf/images/graemlins/goofy.gif, ne nje model tjeter nga tandi vec /pf/images/graemlins/wink.gif, qe t'ulna mrapa n'dimen afer oxhakut rrafsh per toke e t'kena cfare me i kallxu njena tjetres, iky asht qellimi per ideal t' partis. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zogut mbeshtetja vec...asht i zan me pun' deshta me than /pf/images/graemlins/pickellonja.gif. Biles as nuk j'a ke vizitu pallatin e tij, hiq mire puna jote! ato vjershat, mendimet e tuaja do i jepshin ngjyr' atij vendi, por kujt po ja ndin... /pf/images/graemlins/grin.gif

Altin, t'kollofis me nje shshshshsupppp (si kafen) /pf/images/graemlins/tonguee.gif
e boll m'u predredhe nepermjet atij avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif,
plus ma ke vu A'ne gjithandej, A- knej, - andej, A- nelt A- posht... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(pa hajde pak n'guzhin te them cfare kam pas nigju, emni i kujt gjindet gjithandej...) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kshtuqe, kur te iki ne kuren e bukrise se dasmes e te kthehem mrapsht, ju te dy, si ty dhe pap t'ju gjej me tesha t reja! /pf/images/graemlins/grin.gif
ku jena ktu na /pf/images/graemlins/cool.gif

oj kto /pf/images/graemlins/crazy.gif

ps: nadja e mir' rrapatushe/at /pf/images/graemlins/wub.gif

pss: luanesh, cfare perfitoj me ta dhan numrin tem /pf/images/graemlins/tonguee.gif
aaa, gja pa gja s'ka ktu, qoftet kan ken hanger vec te daja, n'koh't'monos. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Tesh jetojme n'kohen e tregtis /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

psss: e do ne kush tjater? /pf/images/graemlins/idea.gif
nese po, cfare jep /pf/images/graemlins/lol.gif

coole idee /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

ALTIN

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Altin, t'kollofis me nje shshshshsupppp (si kafen) /pf/images/graemlins/tonguee.gif
e boll m'u predredhe nepermjet atij avatari /pf/images/graemlins/laugh.gif,
plus ma ke vu A'ne gjithandej, A- knej, - andej, A- nelt A- posht... /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
(pa hajde pak n'guzhin te them cfare kam pas nigju, emni i kujt gjindet gjithandej...) /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kshtuqe, kur te iki ne kuren e bukrise se dasmes e te kthehem mrapsht, ju te dy, si ty dhe pap t'ju gjej me tesha t reja! /pf/images/graemlins/grin.gif
ku jena ktu na /pf/images/graemlins/cool.gif

oj kto /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

Hape deren e guzhines se e ke mbyllur nga brenda /pf/images/graemlins/grin.gif

Po dhe germa e pare e albabetit A eshte bukuroshe /pf/images/graemlins/wub.gif

Hape deren /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Mos m'shaj qorre, se tesh dy vjet i kam vu gjyslygt mor tutkun /pf/images/graemlins/smash.gif

permrenda e kisha mbill se isha tuj hanger /pf/images/graemlins/goofy.gif 1 send /pf/images/graemlins/devil.gif

Hin mren! /pf/images/graemlins/tonguee.gif
afroje veshin /pf/images/graemlins/crazy.gif, thojne se emni i t'marrit gjindet gjithkund! /pf/images/graemlins/shocked.gif
thojn eee, ata e jo un, ps: dhe politikanve ju duket gjithandej /pf/images/graemlins/lol.gif.... jo vec emni /pf/images/graemlins/lol.gif

ps: avatari im ka lidhje me firmen teme /pf/images/graemlins/rockband.gif

kjaaarooo /pf/images/graemlins/idea.gif

del jasht tesh /pf/images/graemlins/devil.gif

ALTIN

Primus registratum

Emri im eshte gjithkund se merr vesh nga cdo gje /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Qenke goce se te dija per cun. /pf/images/graemlins/smile.gif
Qenke goce qe merresh me llafe /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Toleranca 100% me femrat /pf/images/graemlins/wink.gif

Avatarin un se ndryshoj se je e 10-ta qe thua hiqe dhe me kane thene dhe nja 10-te mbaje (akuptove) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ate fjalen qe te shava e heq tani ne vend /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

ahaaaaaa athere MBAJE pra /pf/images/graemlins/cool.gif
prej inatit t'10vetve qe t'thojne hiqe, dhe nese ke deshir' vete me e hek, prej inatit atyne s'ke si e heq tash /pf/images/graemlins/tonguee.gif

auuuu, pyes vehten, cfare do baja un'po t'isha n'vend tat /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

do e hiqja? s'do e hiqja? do e hiqja? s'do e hiqja /pf/images/graemlins/tonguee.gif
mein Gott, kshtu te hum Liria /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

po mendohem iher /pf/images/graemlins/devil.gif

Altin, mendoj se emrin se heq, ngaqe je djal trim, dmth s'ta ndin c'fare thote bota, i del asaj me gjoksin hapt, se nuk ke arsye qe t'i mshehesh /pf/images/graemlins/wink.gif je cun i paster dhe i sinqert /pf/images/graemlins/cool.gif

Po s'te thash emrin mor king, te thash ma hiq at amerik prej aty /pf/images/graemlins/tongue.gif kur t'dush ti vec /pf/images/graemlins/rockband.gif

Jo pergja, por se ajo e madhe boll asht /pf/images/graemlins/smirk.gif

Nejse...

Mu m'shaj sa t'dush, se kam vu re, sa ma shum't'shahem aq ma shume bi n'sy, si albania fjala bjen /pf/images/graemlins/winkwink.gif e kur bjen n'sy ka pas than nje profesor jemi, dmth se egziston, e kur egziston, dmth se jeton, e kur jeton, dmth se s'ta ndin /pf/images/graemlins/booki.gif

bukur doli eh /pf/images/graemlins/devil.gif

ika tesh, se me mbaroj kafja /pf/images/graemlins/tonguee.gif

merru pak me bacen tone, mbill bitte trandafila posht penxheres teme /pf/images/graemlins/rockband.gif

ps: 99% toleranc me cunat /pf/images/graemlins/tongue.gif
pss: jam llafolloge n'diplomim e siper /pf/images/graemlins/tonguee.gif ptuj ptuj thuj /pf/images/graemlins/devil.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Biles as nuk j'a ke vizitu pallatin e tij, hiq mire puna jote! ato vjershat, mendimet e tuaja do i jepshin ngjyr' atij vendi, por kujt po ja ndin...

A.a.a..a.a.a nuk kam dit gja....
Kam ba nje periudhe Pausa di riflessione i thone knej ( dmth jo tradheti jo... me njeh mire mua /pf/images/graemlins/laugh.gif Nuk tradhetoj dot djalin /pf/images/graemlins/laugh.gif)

Po si duket po don me ma ba nje sorprese pallatin e ri ... Nuk kam than kurre se jam materialiste..vdes per diamante etj etj .. Inssoma cop robit i thjeshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Duke hy n'tem te poezive hajt se po i hedh do /pf/images/graemlins/smile.gif

pS: Nalohet leximi minoreneve /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ne një shtrat te zjarrte
e lakuriqte rreshqet kenaqesia.
Kontakti i lekures është sa me i gjallë.
Shtrengom
fort.
Merrme
Lerme
Lere te pres

Ngadale.. lehtë - lehtë ....

Ndizet një zjarr, i cili ishte fikur
Shperhapen flaket
Djeg
Fjalët e thena me gjys zëri..
Të ngaterrojne
Të percellojne
E ngjitet ..
Nuk mund të arrish me...
Bertet!!!!
Shperthen bomba e kenaqesise
Ngadale ...
Frikesohet deshperimi ne levizje..
Ngadale
Lehte - lehtë
Lehte...
Lehtesisht...

Ah!!!!

Bertet!!!!

Është zjarri qe shuhet
duke u lidhur me diellin.
Ngadale..
Një kenaqesi e ngrohte
shkrihet...
Ngadale e lehtë..
shtrengom ...
Fort...
Mos me ler me kurrë!!!

(pap)

Diavolessa

Valoris scriptorum

Bukuroshja ime shtrihet e me shikim e saj me fton!
Ngjan sikur fluturon dora ime vete, ndahet nga mendimet e mia e ec vete..
Hyn ne hapsiren e pantallonave te saj, duke kërkuar tërë lageshtiren.

E ndjej
lageshtire...
Merr fryme lehtë
me lut
gjunjezohen..

E enderra mbaron, por nuk shkeputet akoma dëshira..
E ende shikoj atë trup
Gjokset e saja te fortë e ato buzë qe enderrova...
Ngjitet fshehurazi shumë ëmbël, krypa.
Me thërret zëri i buzeve te fshehura, qe vetëm dora ime dalë nga dalë mund ta bëj qe mos te bertas.

(pap)

pS: Boll se s'eshte ora 24:00 ende /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Hey mein Gott, hey mein Ego-Shooter help me /pf/images/graemlins/devil.gif
c'po me lexojne /pf/images/graemlins/eek.gif tesh nadje.

Ca ke hanger mram maj /pf/images/graemlins/laugh.gif qe t'gatuj dhe un' njashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pap 'pushimi' t' paska ba dam /pf/images/graemlins/tongue.gif ktheju puns tesh, e kshi gjanash mos shkruj te "shpija e tij" se... /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Altin t'pershnes /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Altin /pf/images/graemlins/smile.gif, tuj lexu ket' ---&gt; "Është jeta ime dhe me atë bëj ç`të dua",me lindi deshira te di, si e zbaton ne realitet ket' thanje?

Dmth, don te thuash se, po deshen te tjeret, nuk i len' te bajne ate qe ato duan me ty? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

kalxoji absit tat /pf/images/graemlins/smirk.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

se ke iden sa me asht shtu doza e kuriozitetit koht e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Abstract dhe ne realitet eshte e njejta shprehje per mua ZBATOHET /pf/images/graemlins/shrug.gif

Si mund lejosh njeri te bejne cte duan me ty kur vetem ti merr vendime per personin tend /pf/images/graemlins/wink.gif Sdo gjeja fjale per te shpjeguar me shume se kjo "Është jeta ime dhe me atë bëj ç`të dua" /pf/images/graemlins/smile.gif

Daten e rregjistrimit ne forum e paskemi njesoj /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

po per ideal /pf/images/graemlins/cool.gif, itesh e vuna re qe kenkena rregjistru te dy ne t'njejten dit' /pf/images/graemlins/booki.gif me kamb t'djatht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

hmmm, ka njerez qe te dun'psh, ngorthin per ty, e ti i thu: mos m'prek! mos m'u afro, asht jeta jeme! larg durt prej meje! ishtu ja ban eh? /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Abtract ske faj ti se ngele ne shtepi gjith diten /pf/images/graemlins/grin.gif

Dil tani se eshte koha e mire te marresh pak diell /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

4'sh. /pf/images/graemlins/laugh.gif kjo s'asht pergjigje! /pf/images/graemlins/laugh.gif

besa kam tan' ato pun' me ba jashte...po ku asht /pf/images/graemlins/wub.gif dielli /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

se kisha dal qysh kahere /pf/images/graemlins/rockband.gif

Status
Not open for further replies.