Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.
H

harap

Guest
Re: Fam Transparent!

si fotot e xhaxhit me duken ne cdo cep te AF /pf/images/graemlins/smile.gif

H

harap

Guest

Po pra mo nga xhelozia e kam /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjeni mer gocat e bukura te AF e kontaktojini /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
geshtenjez e dashur, kush je ti qe ve rregulla ne forum???
shtepia jote eshte kjo???
me c'shoh nuk je as hapesja e temes....
pastaj une nuk e dija qe ishe ti...por edhe tani qe e di e them prap dhe sa her te duash mund ta perseris AJO FYTYRA E FOTOS ESHTE SHUMEEEEEEEEE E SHEMTUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR dhe ty nuk te pyes se cfar do shkruaj ok
hajd mataneeeeeeeeeeeee shemtireeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/smash.gif

[/ QUOTE ]

Rregullat z. i Trashe nuk i kam vene une, ato jane rregulla te pashkruara ku bazohet gjithe argetimi ne kete teme. Une isha vetem percjellesja e tyre! Po, kjo eshte shtepia ime! Ta kisha shkruar dhe po ta rishkruaj edhe nje here shume qarte qe po flasim per kete teme dhe jo per forumin ne pergjithesi. Nuk eshte kaq e veshtire per ta kuptuar nqs do kishe predispoziten e mire te lexoje!

Fakti qe ty tu dukerkam e shemtuar s'me intereson minimalisht, e njejta edhe po te te dukesha e bukur. Ajo qe me shqeteson eshte pazotesia per te kuptuar kur dikush, une ne kete rast, eshte duke u argetuar mes miqsh dhe kur ai/ajo eshte duke i bere reklame vetes. Dhe per me teper me vjen shume keq qe ti dhe shume te tjere mbartni kaq shume ligesi dhe mllef brenda vetes. Nese e perdor forumin per te tallur, fyer dhe poshteruar te tjeret atehere me vjen keq per ty. Nese do kishe shkruar ndonje gje me pozitive si psh mjafton te pyesje "per cfare behet fjale?" atehere ne vend te sulmeve+vetembrojtjeve do ishe argetuar. Megjithate zgjedhja eshte e jotja, une thjesht te lexoj dhe me vjen keq per ty e te tjere si ty!

Mirembetsh!

orchidee

Primus registratum

mos ik mi se erdha prap una /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

po foton time lejohet ta ve tek te dyja shpite ? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Arco si je mor djale?
stomakun si e ke?

Mos te ka marr gja shokun tand Vajza jone? qe te paska fut me kry "n'qenef"--&gt; (perkthimin ksaj fjale ja ban Harapi /pf/images/graemlins/angel.gif) fotoja e saj?

Xhelozia smundje e keqe, e njohim te tane realtivisht mire.
Mos ke merak, ze nje qoshe njaty se tapo sherohesh dhe ti.

Geshtenjeza super e ke shkrujt Lajmerimin. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Tonce shume e bukur fotoja /pf/images/graemlins/angel.gif.

AquA nicht nur reden /pf/images/graemlins/cool.gif, foton hidhe per mail s ka gja, se emrat s kam me i vu siper fotove /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: Geshto ku e din ti qe eshte i trash djali moj? e ke pa a? /pf/images/graemlins/eek.gif jo per gja po mua me mungojne do kile /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

Nuk nxjerr foto une mi se kam frik nuk me pelqen arcua /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Arco ne te pranojme kshu sic je /pf/images/graemlins/smile.gif gay gay njeri je dhe ti /pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Mos rrej tesh sy m'sy. Se Arco nese sheh foton tande ndjen rrezikun e rivalitetit dhe masanej une duhet me u marr vec me te, se sic e the dhe vete njeri eshte dhe ai, gjak e zemer ka, dhe emocione natyrisht, e masandej un s kam zemer me pa kend tuj vujt, e m' duhet me lane tana punt me harxhu kohen me te, per me i mbush mendjen qe tan djemt s'i merr mbi pergjithsine tande VEC ti, se dona dhe na tjert /pf/images/graemlins/devil.gif

huh, sa rresht i gjat doli...por hajt se ndoshta m'ban mir mbas buke /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

Abs, une du geshtenjezen se nuk nxjerr foto pa qene ajo /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif mos mu merzit mu gesht /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Pun e madhe se s me dashke mu /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Geshtenjeza ka dhe pune tjera moj, s merzitet ajo per llaka llakat e te tjerve, qe hala s jan shtru puns /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

Moz c lidhje ka Shefqeti me Arcon eh? se po m ban truni pirueta /pf/images/graemlins/laugh.gif e s'po mund mbahem nga spekulimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

orchidee

Primus registratum

Pun e madhe se s me dashke mu /pf/images/graemlins/tipsy.gif
Geshtenjeza ka dhe pune tjera moj, s merzitet ajo per llaka llakat e te tjerve, qe hala s jan shtru puns /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]
tdu mi /pf/images/graemlins/laugh.gif po geshtenjeza po me merzit qe spo vjen /pf/images/graemlins/frown.gif

S

Scorpion

Guest

Moz pse fut xixa moj, Shefqeti o me i miri, ene absi po ashtu /pf/images/graemlins/kiss.gif Hajd ciao se mu ma ke keni vu fshesen me kohe /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

edhe kjo form tjeter xhelozie eshte /pf/images/graemlins/eek.gif, qe merzitesh se s po vjen ajo, leje moj gocen t'lire, un pra s' ju kam msu me ken kaq t mvarun prej njeni tjatrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

dashnia ka nevoj me marr frym /pf/images/graemlins/grin.gif, hejde bela /pf/images/graemlins/crazy.gif

abs

nuk e di...

Ma n fund u rregullova dhe une /pf/images/graemlins/rockband.gif
Mathoku e deklaroi si burrat! /pf/images/graemlins/cool.gif
M' kallxo iher si e parafytyron lidhjen tone treshe? se gati m'hyni krymi n'tru /pf/images/graemlins/devil.gif

e hidh foton ktu amore /pf/images/graemlins/kiss.gif

ps: e une qe me lexuan syte: Mathoku do absin dhe Shefqetin /pf/images/graemlins/sleep.gif

ah kto syte e kishin fajen /pf/images/graemlins/smash.gif

/pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

orchidee

Primus registratum

Moz pse fut xixa moj, Shefqeti o me i miri, ene absi po ashtu /pf/images/graemlins/kiss.gif Hajd ciao se mu ma ke keni vu fshesen me kohe /pf/images/graemlins/cry.gif

[/ QUOTE ]
kush? /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/grin.gif une kam len burrin tim te atehershem per ty . Mban mend? /pf/images/graemlins/laugh.gif pak te duket kjo ty? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

edhe mos me puth se as une ste puth /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

Une dua Aquan siç e kam dasht iher e i kohe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thashe Shefikati o mo i mire ene absi ne kuptim pergjithesor jo aty ku te shko mendja ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aqua /pf/images/graemlins/wub.gif

Status
Not open for further replies.