Re: Fam Transparent!
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
geshtenjez e dashur, kush je ti qe ve rregulla ne forum???
shtepia jote eshte kjo???
me c'shoh nuk je as hapesja e temes....
pastaj une nuk e dija qe ishe ti...por edhe tani qe e di e them prap dhe sa her te duash mund ta perseris AJO FYTYRA E FOTOS ESHTE SHUMEEEEEEEEE E SHEMTUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR dhe ty nuk te pyes se cfar do shkruaj ok
hajd mataneeeeeeeeeeeee shemtireeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/smash.gif
[/ QUOTE ]
Rregullat z. i Trashe nuk i kam vene une, ato jane rregulla te pashkruara ku bazohet gjithe argetimi ne kete teme. Une isha vetem percjellesja e tyre! Po, kjo eshte shtepia ime! Ta kisha shkruar dhe po ta rishkruaj edhe nje here shume qarte qe po flasim per kete teme dhe jo per forumin ne pergjithesi. Nuk eshte kaq e veshtire per ta kuptuar nqs do kishe predispoziten e mire te lexoje!
Fakti qe ty tu dukerkam e shemtuar s'me intereson minimalisht, e njejta edhe po te te dukesha e bukur. Ajo qe me shqeteson eshte pazotesia per te kuptuar kur dikush, une ne kete rast, eshte duke u argetuar mes miqsh dhe kur ai/ajo eshte duke i bere reklame vetes. Dhe per me teper me vjen shume keq qe ti dhe shume te tjere mbartni kaq shume ligesi dhe mllef brenda vetes. Nese e perdor forumin per te tallur, fyer dhe poshteruar te tjeret atehere me vjen keq per ty. Nese do kishe shkruar ndonje gje me pozitive si psh mjafton te pyesje "per cfare behet fjale?" atehere ne vend te sulmeve+vetembrojtjeve do ishe argetuar. Megjithate zgjedhja eshte e jotja, une thjesht te lexoj dhe me vjen keq per ty e te tjere si ty!
Mirembetsh!