Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

bobo

marksist-enverist
Re: Fam Transparent

/pf/images/graemlins/lol.gif ,rose, tashii e the bukur...
po, e bone tkomplikum si tem...
po 'tri colori' mfoto , se per 12-tshin e di, me shkums e ke bo? /pf/images/graemlins/angel.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

pinko, mos i tundo robt kshu /pf/images/graemlins/laugh.gif se do t'propozojne me t'u ul ke bluza /pf/images/graemlins/laugh.gif c'i hap pune vetes kot me qafsh mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ma ka bo flatmate ate vizatimin,
ju drodhen duart me raft pika /pf/images/graemlins/lol.gif , mezi i boni drejt desh i ra te fiket /pf/images/graemlins/lol.gif

kordele, vetem makina the??? kujdes mos te morin ty me gjith pallat mi /pf/images/graemlins/lol.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kom siguracion nderkombetar una /pf/images/graemlins/laugh.gif if I ever get lost my husbend gets full money back /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Menoj qe me con kasten ne France /pf/images/graemlins/lol.gif qe t'me morin /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

E pra, e une qysh heren e pare qe kam pas qene ne Paris, i thash vehtes, sec kemi te perbashket ne shqipet me kto francezet, ne fakt si fillim pamja e jashtme mu duk...

/pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

really??? you think???

me vejn keq abs, por shqiptaret bejne MMMMMMUUUUUUUUUU qe jan shqiptar edhe sikur te jen midis turmes /pf/images/graemlins/lol.gif
varet se ku ke shkuar ti??? se mos ke qene ne noj lagje shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ne fakt ne Paris kam kene ne "lagje" ku flitej vec englisch dhe gjermanischt. Ne ate rast te kisha shqiptare perreth vec do gezohesha!

Hmmm, megjithate s jam e nje mendje me ty,
duke menduar qe shkruan shqip, dmth si shqiptare qe je,
e sheh vehten duke ba muuuu ne mes francezve??? /pf/images/graemlins/smile.gif

bobo

marksist-enverist

lene korde e shef, edhe e mshtetmja u bo me tfutme ...:)

rose, hiqet hiqet me gisht...apo duhet lag pak? /pf/images/graemlins/laugh.gif haleluja

pinkparadise

Forumium maestatis

nuk e kapa abs,
nuk je e mendimit tim mqse jam duke shkruajtur shqip??? cilit mendim??? qe shqiptaret bejne mmmmuuuuuuuu ne mes turmes???

Kordelja

Valoris scriptorum

Pinku, kur jeton ne vende gjermane si imi ne i absit, sapo hyn ne France dallon ndryshimin menjehere, si psh; qytetet franceze jane me te zhurmshem, njerezit me te larmishem, flasin me ze te larte kur komunikojne ne rruge, te hedhin noi llaf aty ketu e shume gjera te tjera. Kjo vjen nga popullata kaliente qe kane atje dhe une e quj gje shume te mire, por ne vendet gjermane psh ka plot njerez te ardhur po ketu s'guxo me qesh e bertit kush ne rruge se t'shofin t'gjithe shtremet madje mund te therrasin e policine /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ketu besoj ka gjet ngjashmeri absi...

Kordelja

Valoris scriptorum

Homi t'kam dhone i rast tjeter me ma meshtet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Policia ketu ke ne s'ka me ca me u morr, merret me robt qe s'jane serioza /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth me ato qe qeshin ne rruge se rendin e ve populli ketu, s'ka nevoje per organ rendvenes /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ahaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/laugh.gif okkkkkkk

un i njof shqiptaret me kilometra larg /pf/images/graemlins/lol.gif
ne nje restoarnt qe ne kur i kryqezova shikimin e kuptova qe ishte albo /pf/images/graemlins/lol.gif (shikim pervers dhe i degjenerum /pf/images/graemlins/lol.gif )

e kam thene, popull spiun, gjermonet kan frik nga njoni tjetri /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kordelja nuk je ne Tirane!!! /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Edhe una mi /pf/images/graemlins/laugh.gif vej bast ne disa raste qe i kam dallu qe jane shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe fitoj perhere dhe ngaiher (pa dashje) instiktivisht ul zonin /pf/images/graemlins/laugh.gif se kam hall mos me nigjojne /pf/images/graemlins/lol.gif ne me thone "E ca pastaj se ka shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif, ne s'jena tu bo gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif"...

Sot madje po ia thosha i shoqes sime ruse, i shoqi i saj i njifte grate ruse nga larg me mire se kjo, dhe fitote baste si puna ime /pf/images/graemlins/lol.gif

E njef rraca rracen pinku, s'o shume cudi ke kjo, packa se s'jemi kineze /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ngjashmeria si fillim (me shikim te pare) me eshte duke nga pamja fizike, fizionomi e perbashket!

Tani qe ju po thoni, qe mund ta marrin makinen ne parking...mendova se paskena dhe ngjashmeri te tjera... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po qe shqiptaret ne mes francezve bajne muuuu, kete s ma kishte kap syni...

Edhe sot, sapo kalova kufinin ndjen nje atmosfere tjeter ne krahasim me atmosferen e zyrihut, te duket ma ngrohte dhe ma e ngjashme me shqiperine..., keshtu me duket mua.

s besoj se ka ndonje gja per tu shqetsu eeeh? /pf/images/graemlins/idea.gif

Pink do t vij patjeter nga lagjeja jote, t vejm bast /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Kordelja nuk je ne Tirane!!! /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif

[/ QUOTE ]

Jo, keto vitet e fundit jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pse te habisa une ty Bukuroshe? /pf/images/graemlins/smile.gif

P.s. Une jam ne parajse mi /pf/images/graemlins/laugh.gif ene absi do me ardh me jetu ketu ke una kur te dali ne pension se o qytet pleqsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

roze, do mnjifshe mu ti qe jom mexikan? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

roze, e di qe e ke pa tkeq..., ke pas i vit tveshtir si mshkoll ashu edhe ... /pf/images/graemlins/wink.gif
tashi je me pushime, dhe ke koh te lir me shum...

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

O Kordele je tuj ba naj terapi a? ne tane at qetsi /pf/images/graemlins/tipsy.gif

absi n pleqni vec n bjeshket e nalta /pf/images/graemlins/devil.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

S'ka asgje por kujtoja vertete qe je ne Tirane se di pse kur i percaktoj personat e Af secili ne qytetin e vet ty te vendosja ne Tirane. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
"Qenkam gabuar rende" /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.