Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Fam Transparent

Dott /pf/images/graemlins/kiss.gif welcome back /pf/images/graemlins/kiss.gif

abso, c'ne ne Mulouse ti? Me pa nesh'jen? Atje isha ne une mrome /pf/images/graemlins/laugh.gif Alles les Bleus /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Na mi ti se m'paska shpetu H-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif. abso, Mulhouse!

Mrome e meritonin brohoritjen mi, lojet e para e meritoshin humbjen.

pinko /pf/images/graemlins/laugh.gif Allez les bleus!

abs

nuk e di...

Gjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Korde, schade qe s t kam pa /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Tuj u kthy, shoh trenin qe vjen anej ka lagjeja jote, tuj t pas n mend, gati hypa n te /pf/images/graemlins/laugh.gif

-----------------

Per Dott.

rose-in-glass.jpg

bobo

marksist-enverist
Re: Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

hi mari,

edhe pse sje e re, mirseerdhe!
un jam homerS, me 's' te madhe te shtypit /pf/images/graemlins/wink.gif

po ckemi mari?, meqense nuk je e re!-njifemi bashk?

kjo ktu asht absi- e zoja e shpis. (mos i flit se ka hum Zvicra) /pf/images/graemlins/laugh.gif...

abso, sdo me na fol ma tash, a si? /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

Tuj Vujt Tmerrsisht Shpirtnisht jam homerS /pf/images/graemlins/devil.gif, bani dicka kundra please /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

/pf/images/graemlins/lol.gif nuk ishte faji i tyne! /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
e kishte fajin mungesa e pervojes..., po me ngritje do vijn... heren tjeter ma mir do jen... /pf/images/graemlins/lol.gif

nigjo, po me at tranofilin ca ka nodh?
ska ma vend per te ..., ke vazoja e madhe? /pf/images/graemlins/devil.gif

i_own_u

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ku di gjo ti me si i fshijme rruget ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa me pak impresjonohesh ti o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

pinkparadise... ne qytetin ku jam un rruget lahen me shkum qe diten kur esht shpik ''shkuma'' kshuqe nuk impresionohem per asigjo...

e kisha llafin per xhestin qe ai boni e ma beso qe te rrall njerez e bojn ti e un jo pershembull

persa i perket kombit Gjerman un skam pervoj por siç me kan thon sepse kam shok e miq qe jetojn atje me vite qe kur ti lozje pafkash posht pallatit...

dhe mos me u zgjat me çkam kuptuar jan popull Mashkull e jo Komb KEKE si Francest pershembull

ja kaq kisha un /pf/images/graemlins/shrug.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

keke???

hera e pare qe e degjoj kete shprehje

komb mashkull??? po ke te drejte, se edhe femrat atje jan si meshkuj /pf/images/graemlins/lol.gif

keni nje imazhe te keq te francezeve, e kam kuptuar me te gjithe njerzit me te cilet kam folur qe ju thjesht nga gjuha e perdorur mendoni se eshte shum femerore, edhe se meshkujve nuk i shkon kjo gjuhe...
boffff.......mendoj se e keni gabim, nje mashkull nuk simbolizohet nga birra dhe salçiçja qe eshte tu honger, apo nga menyra barbare qe ka kur te flet /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje mashkull qe ka delikatese nuk eshte detyrimisht gay, dhe mund te quhet po aq "mashkull" sa nje tjeter qe i mungon kjo delikatese /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse se e zgjata shume

i_own_u

Primus registratum

ate them dhe un u zgjate shum...

kam punuar me nje Franceze pak a shum per ja 3 vjet... si bona gjo sepse nuk ishte tipi im kshuqe mos me pyt pse e nejse

kjo Francezja e kishtem gjyshin e mamit qe i kishte lind ne Afriken e Jugut ate te babit ne Belgjik mamaja i kishte lind ne Spanj dhe babai e kjo ne Franc... kush esht francez i vertet ka kto origjina me tha me shum su zgjata as un ta pysja pse... Franca me ket rrac te ndyr qe ka esht ka qen dhe do jet historikisht pjella e sherreve n'Europ

kur u bone Franceze ti mi pink /pf/images/graemlins/shocked.gif

zot na ruj

bobo

marksist-enverist

"tri color", kape njejes dhe jo nshkumes... mshumes-,desha tthem /pf/images/graemlins/wink.gif

o rose, nigjo mir e ke ti, un ta mbeshtes mendimin-, se mos keqkuptona /pf/images/graemlins/angel.gif -, un disha qe ato-a meshkuj qe hajn salcice jan ashu si ja thojn asaj /pf/images/graemlins/booki.gif ... gay /pf/images/graemlins/wink.gif

apo ti e ke figurative? /pf/images/graemlins/shrug.gif

/pf/images/graemlins/angel.gif, hip hip, urra

noto, mir edhe ti mir e ke..., po si ate familien kacurrel, ke kudo! /pf/images/graemlins/wink.gif
sill fakte tjera! apo jo rose/

Kordelja

Valoris scriptorum

abso, e shof ne kuptoj se pashe trenin tu ik si i pezmatum aty ke foto /pf/images/graemlins/laugh.gif Here tjeter ma me guxim se siqyteti ime s'ke pa ti e di une.

Homi, mire je ti? Si ishte ajo puna shkumes se ti e kishe kap? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Notorius, se ke njoft i franceze paske njoft gjithe francen tina, apo njifke Gjermanin 100miljonshe me dy shoke qe te jetojne aty?

Homi, ma meshtet icik ti mu /pf/images/graemlins/devil.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

e kisha ne kuptimin figurativ o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif birre dhe hamburger ne dore, po deshe /pf/images/graemlins/laugh.gif nese jam me e qarte keshtu /pf/images/graemlins/laugh.gif

shiko, qe franca eshte e shkartisur edhe popull me shum origjina, kjo eshte e sigurt, por a e ben kjo shkartisje ngjyrash/origjinash te jet nje vend i perçmuar, apo me pak interesant, apo nje popull i ndyre???

me duket pak abuzim te thuash keshtu.
nuk e di, nuk jam objektive, sepse mua me pelqen, dhe me duket vendet e tjera shum te ftohta shum te stereotipizuar etc etc

i_own_u

Primus registratum

zonjeza ne ferra... un per gjojna qe me interesojn i futem deri n'fund te di t'kuptoj

skuptoj pse kapeni ne gjojna banale shoku, apo shoqa...? krahasoni kombin gjerman me ate frances esht kulmi i injorances ose me mir me thon budalliku i librave qe lexoni

bobo

marksist-enverist

/pf/images/graemlins/blush.gif , korde e the me theks tfort..., desh theva shkum(e)si.
mir kam qen. mir je ti? /pf/images/graemlins/smile.gif

asaj tmshtetmes si ti them: me gjith qejf? /pf/images/graemlins/goofy.gif

/pf/images/graemlins/smile.gif

regele

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
keke???

hera e pare qe e degjoj kete shprehje

komb mashkull??? po ke te drejte, se edhe femrat atje jan si meshkuj /pf/images/graemlins/lol.gif

keni nje imazhe te keq te francezeve, e kam kuptuar me te gjithe njerzit me te cilet kam folur qe ju thjesht nga gjuha e perdorur mendoni se eshte shum femerore, edhe se meshkujve nuk i shkon kjo gjuhe...
boffff.......mendoj se e keni gabim, nje mashkull nuk simbolizohet nga birra dhe salçiçja qe eshte tu honger, apo nga menyra barbare qe ka kur te flet /pf/images/graemlins/laugh.gif
nje mashkull qe ka delikatese nuk eshte detyrimisht gay, dhe mund te quhet po aq "mashkull" sa nje tjeter qe i mungon kjo delikatese /pf/images/graemlins/laugh.gif

nejse se e zgjata shume

[/ QUOTE ]

Rri Pinko, rri! Ketu ku jam une, trecereku i atyre qe flasin fronse, jane te dyshimte, gjysma e te dyshimteve jane gay, gjysma e ketyre gay-ve pranojne qe jane bi...c'te te them...gay people, nice country /pf/images/graemlins/smile.gif

Per femrat? /pf/images/graemlins/smile.gif All the repects! Per t'u pire ne kupe! /pf/images/graemlins/smile.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahhahahahahhahaha /pf/images/graemlins/lol.gif ça me ke shkri /pf/images/graemlins/lol.gif gay people, nice country /pf/images/graemlins/lol.gif

chéri, mos ngaterro venin tat me Francen /pf/images/graemlins/laugh.gif jo per gjo por ata te atje edhe frengjishtja nuk ju kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

per zotin, i kuptoj me zore /pf/images/graemlins/lol.gif
edhe belget njelloj /pf/images/graemlins/lol.gif une frite une fois /pf/images/graemlins/lol.gif sil vous plait, sil vous plait /pf/images/graemlins/lol.gif

nejse, gjithsesi, gay ka, por jo te gjith jan gay, ka siç ka ne çdo vend /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kaq mos e beni beterr

abs

nuk e di...

Kordele oh t pame qe m ke ba /pf/images/graemlins/laugh.gif, jam e sigurt qe e keni t bukur...qytetin /pf/images/graemlins/cool.gif m ja ban naj foto bitte bitte /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: me pelqen gjuhen franceze!

PSS: notorious_on PSE kaq i njeanshem mor djale /pf/images/graemlins/idea.gif s te pelqen multikultura??? jo po...qe ta dim biles /pf/images/graemlins/laugh.gif

PSSS: Tjeta jote Regele /pf/images/graemlins/smile.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Note, une jetoj paralelisht ne te dy vendet /pf/images/graemlins/devil.gif how about this? Still can not say I know them, they are this and that..right? (Pse m'dukesh shume i njoft ti mua tashi e? Kollarja?)

Homi, e kisha dhafin qe ky me nolt e njef Gjermanine , a thu ti e njofim une e ti pas kaq shume vitesh? Mah...mos harro me ma meshtet e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ( /pf/images/graemlins/smile.gif )

Sa me ia meshtet Pinkut (regele ne France ato "francezet" e Kanadase i quajne katunare, s'ja kam idene shume po po te them c'thone) e lame ke pinku, dje isha ke Dechatlon me ble ca rrqe, papritmas, kur po boja pagesen, me shef shitsja ne me thote " Thote ketu ne erkan qe duhet t'ja u konfiskojme karten bankare /pf/images/graemlins/eek.gif " Mua me ra pika sepse e dija mire gjendjen time ne banke /pf/images/graemlins/laugh.gif, mah i them, provo CC, po knej u bona roze ne te zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif. Te kisha qon ne gjermani me kishin konfisku mu me gjithe karte si kriminele /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur vajta sot ne banke me denoncu /pf/images/graemlins/laugh.gif me doli drejtori me me kerku falje. I thashe me keni bo kriminele /pf/images/graemlins/laugh.gif gjejeni si me keni bo /pf/images/graemlins/laugh.gif S'e bojme mo me thane, ti je e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

...me pak fjale, te jesh fleksibel ndonjehere s'eshte gje e keqe, ne Gjermani ky lloj fleksibiliteti, per fat te keq, nuk ekziston. Nuk perjashtoj mundesine qe shume njerez jane abuzive dhe keto situata si kjo imja jane te dyshimta, por kur vjen puna, u gezova shume qe isha ne France. Nga ana tjeter u shqetesum ne u merakosem per makinen kur ishim tu pa ndeshjen pasi makina edhe te fluturon ne France /pf/images/graemlins/laugh.gif ne Gjermani leja ne deren hap e s'ta merr njeri. Dmth, ka te mira e te keqia ne te dy anet. Jo me thike te keqen, jo me thike /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.