Re: Fam Transparent
Note, une jetoj paralelisht ne te dy vendet /pf/images/graemlins/devil.gif how about this? Still can not say I know them, they are this and that..right? (Pse m'dukesh shume i njoft ti mua tashi e? Kollarja?)
Homi, e kisha dhafin qe ky me nolt e njef Gjermanine , a thu ti e njofim une e ti pas kaq shume vitesh? Mah...mos harro me ma meshtet e? /pf/images/graemlins/laugh.gif ( /pf/images/graemlins/smile.gif )
Sa me ia meshtet Pinkut (regele ne France ato "francezet" e Kanadase i quajne katunare, s'ja kam idene shume po po te them c'thone) e lame ke pinku, dje isha ke Dechatlon me ble ca rrqe, papritmas, kur po boja pagesen, me shef shitsja ne me thote " Thote ketu ne erkan qe duhet t'ja u konfiskojme karten bankare /pf/images/graemlins/eek.gif " Mua me ra pika sepse e dija mire gjendjen time ne banke /pf/images/graemlins/laugh.gif, mah i them, provo CC, po knej u bona roze ne te zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif. Te kisha qon ne gjermani me kishin konfisku mu me gjithe karte si kriminele /pf/images/graemlins/laugh.gif Kur vajta sot ne banke me denoncu /pf/images/graemlins/laugh.gif me doli drejtori me me kerku falje. I thashe me keni bo kriminele /pf/images/graemlins/laugh.gif gjejeni si me keni bo /pf/images/graemlins/laugh.gif S'e bojme mo me thane, ti je e mire /pf/images/graemlins/laugh.gif
...me pak fjale, te jesh fleksibel ndonjehere s'eshte gje e keqe, ne Gjermani ky lloj fleksibiliteti, per fat te keq, nuk ekziston. Nuk perjashtoj mundesine qe shume njerez jane abuzive dhe keto situata si kjo imja jane te dyshimta, por kur vjen puna, u gezova shume qe isha ne France. Nga ana tjeter u shqetesum ne u merakosem per makinen kur ishim tu pa ndeshjen pasi makina edhe te fluturon ne France /pf/images/graemlins/laugh.gif ne Gjermani leja ne deren hap e s'ta merr njeri. Dmth, ka te mira e te keqia ne te dy anet. Jo me thike te keqen, jo me thike /pf/images/graemlins/laugh.gif