Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Guest
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

ndersa jevgjit e frances me ata te brazilit do ta kene me veshtire, per tu ngjitur duhet perseri te gjejne menyren, qe thu ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jevgj kundra jevgjve /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

nigjo kete fjalen e perdor pa asnje kuptim te keq, eshte me teper alegorik. po te qe ne doren time do zhdukja nga faqje e botes me kollaj gjermanet sesa afrikanet.
mendoj se gjermanet jane si mushka, pra popull hibrid prejt tyre nuk perfohet me asgje, nuk kane me evolucion si specie.
ndersa nga zezaket mund te perftohet akoma diçka, specja e tyre eshte gjithnje ne permiresim, ne evolucion.

[/ QUOTE ]

Edhe une thjesht shaka "alla shqiptarce" bera...se rraciste s´jam aspak.
Ndersa sa per gjermanet ke nje fiksim te ngulitur ne mendje, qe zor se te nderrohet dhe pse e ke gabim.
Une i njoh nga afer dhe me verte qe brezat e sotem jane shume tolerante dhe te hapur...(ne krahasim me c´kane qene).

abs

nuk e di...

Danke Zog /pf/images/graemlins/smile.gif, kam nigju se ka vene t mire atje /pf/images/graemlins/cooli.gif

Pink, pafsh n anderr tuj vazhdu golat e frances! /pf/images/graemlins/tongue.gif se mos t bahet shybe moj, e mrapa na kalon n kriz kur humni me brazilin, megjithate s ta kam merakun, se kena temen e psikologjis gati!!!! /pf/images/graemlins/lol.gif

Hajt shnet iher, naten e mire e pafshi andrra tuj fitu brazili /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

nuk eshte fiksim vetem imi, niçja mendonte njesoj duke qene vete gjerman. dostojevki po ashtu. sidhe plot te tjere.

po ta shohesh edhe sot, jane te vetmit qe kane mbushur stadiumet tummlas edhe pse futbolli dihet qe s'u intereson te gjithve. shkojne pra ne stadium per diçka tjeter nga futbolli. jane si delet as ata se dine pse po ti pysesh.

pinkparadise

Forumium maestatis

uroj vetem nje ndeshje te bukur,
noj loj qe te ben me vibru

gjithsesi allezzzzzzz les bleuuuuuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten engjell /pf/images/graemlins/wave.gif

Guest

Pikerisht prandaj ta permenda evolimin apo ndryshe sic themi "faktorin kohe".
Edhe nicja i perket se kaluares. Gjithcka s´eshte si me pare, ashtu sic nuk jemi edhe ne si me pare edhe pse mund te kene kaluar 4 apo 5 vjet.Kane ndryshuar mendimet,qendrimet,gjykimet....gjithcka.

Ky krahasimi i deleve ishte shume i lezecem, por te jemi realiste stadiumet i kane mbushur te huajt. Nga cdo vend pjesmarres kane ardhur tifoze.
Mbase dele ne kete rast mund te quhemi ne shqiptaret, qe nuk kemi skuadren e vendit tone dhe po i jepemi me shpirt si puna e deleve...vendeve te tjera.(me perjashtim qe nuk jemi "live" neper stadiume)

Kshu Zogo . Naten iher.

Abso /pf/images/graemlins/wave.gif

i_own_u

Primus registratum

isha ne Gjermani vite me par... ne MYNCHEN per precizion dhe diku ne qender mar n'telefon personin qe do takoja te me vinte t'me merte

duke prit mbaj mend ka qen ora 4/5 e mjesit po pastrihej rruga shoferi i makines qe po pastronte zbret dhe shkon per te mar nje gazet qe ishte ja 20 metra larg n'mes t'barit u kthy me ket gazet n'dor dhe e hodhi tek plerat

veprim qe se harroj kurr... diçka qe as morrsat Francez e as kto felliqsirat Italion si shkon n'men i gjo e till

jo ky veprim m'ka bo tifoz me Gjermont Fante po nje far Karl Hainc Rumenige /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

ku di gjo ti me si i fshijme rruget ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa me pak impresjonohesh ti o lla /pf/images/graemlins/laugh.gif

per sa i perket gjermaneve, pershtypja qe kam per ata eshte se jan shum strikt, dhe kjo nga fakti qe jan spiuna me njoni tjetrin, jan frikacak ngaqe e din qe çdo komshi i spiunon edhe eshte gati te marri policin ne tel /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe me e keqja eshte se keshtu ti shofesh duken "te turpshem" (coincé) nuk e japin veten por jane shum shum shum shum te degjenerum /pf/images/graemlins/laugh.gif

OLA QUE TAL /pf/images/graemlins/smile.gif

Dotesa

Primus registratum
Re: Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Hola back...hihihihi
Ckemi juve knej? ju kishte marre murrani...ops malli desha me thane.

Une qe thoni ju kam ardh me marre ca me takon si e mire qe jam /pf/images/graemlins/wub.gif.

Dhe me puth ate kukullen e bukur maria antonietta /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe me mi dhene dhomen me te bukur abs me sa me shume lule e drite. se ashtu esht edhe vete ajo. /pf/images/graemlins/angel.gif

per dike special special a lot of /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Dotesa

Primus registratum

ju mban mire juve shteti po he ju ka siguaruar edhe kondicionere...ne emigranteve dhe brezit te ardhshem naaaaa se na i hedh syte /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Dotesa

Primus registratum

Hic...ja cdo dite me me shume diell. kafe muhabet si turqit e lashte dhe shqipot e sotem.pune sa te duash...femijet tu u rrit e tu rrit dhe kerkesat epo cna qenkerka kjo pune spo e marr vesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

ps. qenka boshatis kjo shtepia spaska me njerez /pf/images/graemlins/shocked.gif

abs

nuk e di...

Dott /pf/images/graemlins/angel.gif, mirseerdhe /pf/images/graemlins/smile.gif
a po e prezanton pjestaren e re ? /pf/images/graemlins/smile.gif

Hola Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

------------------

<font color="pink">
sot
per ty
</font>

/pf/images/graemlins/smile.gif

2.jpg

3.jpg

1.jpg

Dotesa

Primus registratum

Abs...sju paska marre shume malli se spo shof noj feste une verdalle....po prape spo me ngel hatri.

KJO MARIA ANTONIETTE ESHTE SHOQJA IME. ESHTE KAAAAQ E MIRE SA NUK E IMAGJINON DOT. dHE VETEM KJO ME KA BERE TE VIJ BACK KETU. DHE KJO BESOJ QE MJAFTON PER TE TREGUAR HOW SPECIAL FOR ME IS.

AHHH SIE SPREICHE DEUTCH LIKE ICH...HIHIHIHIH

abs

nuk e di...

Ke ken e je ne mes nesh /pf/images/graemlins/angel.gif, kshtuqe edhe pse s ke shkrujt ke ken prezent!

Si dhe ardhja jote ishte jo e permallshme /pf/images/graemlins/wink.gif, kshtuqe thash po mbaj tempon tande /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pervec kesaj, sapo u ktheva nga nje udhtim, jam scheisse per pula , do ja fus nje gjumI t fuqishem per nja dy ore, qe dhe tupanat me kris, s kam me ndi gja! /pf/images/graemlins/rockband.gif

Urime per Shoqen tande qe te ka ringjall deshiren per te ardh, keshtuqe le te zeje ate dhomen afer tandes /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: sa zemergjan jam /pf/images/graemlins/tonguee.gif, jo po s pres me ma than kush /pf/images/graemlins/devil.gif

kaq iher!

Dotesa

Primus registratum

Abs... hajt se po ti fali te tana meqe qenke e lodhur.

dhe sa per mua e di e di qe kam qene ne menjet tuaja ... sepse njerzit e mire nuk harrohen kollaj. ( kete gje e them nga eksperienca personale)

dhe e parafundit... nese dhomat ketu kane fillu me u numeru ska problem hic... se shqiptari ka per tradite me pas zemren e bardhe me kedo se ha edhe buke e kripe.
pastaj mos u merzit me e zbulu perihere se avash avash kufitaret do na i gjejne rrenjet. Po duhet me lut zotin mos bien ne grope vete!

kaq dhe prej meje per sot se everesta te tjere jane ngritur e ngrihen ne ditet e mia.

te fala te gjitheve

Status
Not open for further replies.