Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

zog

Primus registratum
Re: Fam Transparent

qe thu ti abs jo se kam gje me zvicren, por mu be qejfi qe ukraina u kaloi siper. a di pse, ngaqe filluan t'ju rrej mendia per ekip i madh e qe dine te luajne mire futboll sidhe pse jo edhe te fitojne kupen e botes, qe kurse prej tre ndeshjes marrin barazime ndaj frances. ukrainen me siguri e morren si ekip te dobet, keta LOPÇARET e pasur te europes.

mendoj sedo te ishte mire qe edhe ata ti jepnin FILLIMISHT futbollit figura sportive si shevçenko, perpara se te fluturojne me presh ne ....

a e di se çthone per ate frein ne france, mbas deklaratave te tij pompoze pas ndeshjes me francen sidhe futbollin qe ata paraqiten ne kete boteror; e quajne IMBESILE (hajvan).

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
T kuptoj ne lidhje me shqiptaret e ktij ekipit.

[/ QUOTE ]

shiko une s'jam kunder qe nje shqiptar ta perfaqesoje vendin ne te cilin jeton, sidomos kur ky e ndjen veten katerciperisht pjesetar te dinje te tij. gjermani ka tre a kater polake ne ekip, qe zgjodhen megjithese kane lindur ne poloni te luajne per gjermanine.
mendoj se zgjedhja e tyre eshte plotesisht e justifikueshme, ngaqe ata luajne e jetojne prej vitesh ne gjermani sidhe kryesorja gjermani polaket nuk i PERBUZ siç na perbuz zvicra ne shqiptaret.

aq me teper ai kokverdhi behrami jeton e luan ne itali prej vitesh, ç'mut desh qe prezanton zvicren ne boteror, apo per te ndejt ne stol. ai djale e fiton buken me djersen e vet e jo ne zvicer, eshte krim ta perfaqesosh ate.

a e kupton dallimin midis polakeve e shqiptareve.

megjithese e di qe keto gjona s'te interesojne s'di pse shkruaj sot.
shnet !

abs

nuk e di...

Fakt eshte qe s merrem shume me futbollin. por qe zvicra s asht shqujt ndonjehere ne kete drejtim, j`u asht ba e vetdijshme se fundmi, edhe pse e kan dite mire.

Ndersa jam plotsisht me ty ne lidhje me - o me dinjitet ose hic, por...

Ndersa ajo tema qe mendon qe s me intereson, me intereson me shume se vete futbolli ne realitet.

PS: Nje nga Ukraina ne Coop tuj ble, tha me deshperim:- ah 7lojtare tane lozin kundra nesh( m duket se lujshin per australine)...

...mendova :- asnje skuader e "ma te forteve" s asht e perbame vec me lojtaret e vendit t vet.
Ka kjo ndoshta ndonje prespektive???

-------------------

<font color="pink"> Shnet-dashni-e pare! thote shkodrani </font> /pf/images/graemlins/rockband.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

uuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

Gzohem per ju!Urime /pf/images/graemlins/smile.gif

Masanej, ju keni burra qe lozin, kundershtaret ishin djem, keshtuqe ju bite me fitu!!! /pf/images/graemlins/cool.gif

zog

Primus registratum

Ndersa jam plotsisht me ty ne lidhje me - o me dinjitet ose hic, por...

[/ QUOTE ]

s'ka te bej dinjiteti kur je mercenar (punon per tjetrin), sepse mund te jesh mercenar sidhe te kesh dinjitet bile me shume sesa nje vendali.
mendoj se me shume eshte çeshtje interesi. shumica terhiqen nga interesa imediate, ndersa disa nga interesa afatgjate.

duke u bere zviceran, "ty" (ne fakt nuk e kam me ty, thjesht menyre te shprehuri per ta vendosur dialogun me prane bashkebiseduesit qe ne kete rast je ti) te terheqin interesat imediate, uji i ngrohte, ushqimi i bollshem, rroge e kenaqshme, etj, etj. ndersa duke qene shqiptar keto nuk i ke por do kesh te tjera neqofte se ben diçka te bujshme, ndoshta pra perfitimin do ta perftosh mbas vdekjes.

si skenderbeu. ai e dinte qe nuk do ti mposhte turqit, as do ta çlironte shqiperine e as do ta perparonte vendin e shpetonte europen. por prap zgjodhi shqiperine ne lidhje me turqine ku edhe atje ishte gjeneral ushtrie.

sepse pas vdekjes shqiperia do t'ja bente permendoren e jo turqia. komandante trima si skenderbeu ajo kishte me dhjetra.

nji keshtu puna, me duket.

aj pra shnet.

pinkparadise

Forumium maestatis

eeehhhhhhhhhhhhhhhh

rri shtremet e fol drejt /pf/images/graemlins/laugh.gif , nuk na binte jooooooo me fitu se asnjeri nuk i besonte pikerisht se ishin shum te vjeter mesatarja moshes 30 vjeç ekipi me plak
ndersa spanjollet ekipi me i ri keshtu qe duke pare kualifikimin e veshtire qe patem, te gjith prisnin spanjen te fitonte

gjithsesi, paaaaaaaaaaa ça rremuje, ça kenaqesie, ''ca tifozlliku

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

shkodranlover

Primus registratum

Passt, para Franca. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, bashkohem me dhimbjen tande sportive. Mbrame si me pa hupe vete. ( Ne fakt kam hupe se kisha vu bast per Zvicren edhe u varferova me disa Euro per fajin tuj. /pf/images/graemlins/laugh.gif)

zog

Primus registratum

fituan me dobiçllik. pse them keshtu ? sepse po ta kesh ndjekur ndeshjen viera arriti ti provokoje spanjollet duke nxehur trajnerin e tyre, qe ka ca vite kishte shprehur ndaj henrise shprehjen "negro di mierda".

qe nga ky çast, te rinjt pa pervoje e eksperience te spanjes morren persiper "fajin" racist te trajnerit te tyre, ndersa zezaket e frances me vieren ne krye (qe per me teper beri golin e dyte te fitores) gjeten motivimin aq te kerkuar.

duhet te kapesh diku per tu ngjitur -&gt; ky eshte mesimi fabules qe sapo tregova.

pinkparadise

Forumium maestatis

ska gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

rezultati justifikon menyren /pf/images/graemlins/laugh.gif

ndeshja me pelqeu, asnjeri nuk e priste dhe kjo eshte kenaqesia me e madhe /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

une e dija qe do fitonin, pse s'me pyte ti ? fitoshe noj lek.

e disha ngaqe me e veshtira eshte qe te heqesh nje kompleks (psikollogjik) sesa te ndertosh murin e kines. e spanjollet jane te kompleksuar ndaj francezeve, s'kane fituar asnjehere ndaj tyre ne futboll.

ndersa jevgjit e frances me ata te brazilit do ta kene me veshtire, per tu ngjitur duhet perseri te gjejne menyren, qe thu ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

ndersa jevgjit e frances me ata te brazilit do ta kene me veshtire, per tu ngjitur duhet perseri te gjejne menyren, qe thu ti. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jevgj kundra jevgjve /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Zog shume i `thelle` sonte...megjithse e gjitha kjo atmosfere emocionesh sportive, nacionaliste dhe...cdo njerin e terheq ne thellsi te ndryshme...

Une s jam kto dite ne mesin e ketyre emocioneve, plus me skenderbeun jena fis /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oj Pink gzoju Momentit, e prit t ardhmen /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Passt, para Franca. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, bashkohem me dhimbjen tande sportive. Mbrame si me pa hupe vete. ( Ne fakt kam hupe se kisha vu bast per Zvicren edhe u varferova me disa Euro per fajin tuj. /pf/images/graemlins/laugh.gif)

[/ QUOTE ]

Nigjo ktu /pf/images/graemlins/cool.gif e ke ngatrru me tre dajret /pf/images/graemlins/laugh.gif, jam per Brazilin /pf/images/graemlins/rockband.gif

Mos pac t keq ma t madh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

o hooooo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ca rabajois qe jeni qafsha te gjith /pf/images/graemlins/laugh.gif

me leni aman, se jam akoma duke uleritur ke ai bari ku isha /pf/images/graemlins/laugh.gif
e ndjej akoma turmen qe gerthet, ulerimat e njerzve afer /pf/images/graemlins/smile.gif

ps; les paris ne sont pas interdit /pf/images/graemlins/laugh.gif si ta un lien web fr ou on peux on faire des paris je suis interessé, alors balance /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

[/ QUOTE ]

Jevgj kundra jevgjve /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

nigjo kete fjalen e perdor pa asnje kuptim te keq, eshte me teper alegorik. po te qe ne doren time do zhdukja nga faqje e botes me kollaj gjermanet sesa afrikanet.
mendoj se gjermanet jane si mushka, pra popull hibrid prejt tyre nuk perfohet me asgje, nuk kane me evolucion si specie.
ndersa nga zezaket mund te perftohet akoma diçka, specja e tyre eshte gjithnje ne permiresim, ne evolucion.

abs

nuk e di...

Zog ma gjej cili qytet mrena Frances asht afer Baselit se m duhet sonte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Pink bertit moj se ndeshjen tjeter s ka me tu dasht zani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

Zog ma gjej cili qytet mrena Frances asht afer Baselit se m duhet sonte. /pf/images/graemlins/smile.gif

Pink bertit moj se ndeshjen tjeter s ka me tu dasht zani. /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

quhet mulhouse eshte vetem 18 km larg. kam pas jetu atje ca kohe.

Status
Not open for further replies.