Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Fam Transparent

Apparence,
superficiel, et tellement futil
une couleur qui n' exprime rien de viril,
Pink-ingredients,
un melange se sensualité
un bout de verité
un petit peu de fragilité
une grande curiosité
et la recette est terminé.

Et qui c' est qui veut gouterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......???? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

fol moj shqip ti, apo ja ke shkrujt Zogut? /pf/images/graemlins/idea.gif
ai ma perkthen simbas qefit tem masanej /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo po ta dish /pf/images/graemlins/crazy.gif

i_own_u

Primus registratum

absi.. un shof nje toçe qe kap ate tel. n'dor qe ajo, apo dikush e ka ngjyros shof dhe nje arush po ate ngjyr po ate qe spo shikoj tek kjo rremuj esht lezeti, kuptimi...?

pinkparadise

Forumium maestatis

ehe per zogun ishte special dedicas /pf/images/graemlins/lol.gif

I own nothing , il frymezimo me erdhi ishtu, sorry por eshte shum seksuale me ta perkthy shqip /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
absi.. un shof nje toçe qe kap ate tel. n'dor qe ajo, apo dikush e ka ngjyros shof dhe nje arush po ate ngjyr po ate qe spo shikoj tek kjo rremuj esht lezeti, kuptimi...?

[/ QUOTE ]
/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
qafsh mu, sa i thell qe je /pf/images/graemlins/smirk.gif
/pf/images/graemlins/lol.gif

i_own_u

Primus registratum

pse qesh mi shejton njeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

ju e keni shejtonin n'bark un i shof gjojnat siç jan /pf/images/graemlins/tonguee.gif kam tipin kshu i sinqert

abs

nuk e di...

Mos paragjyko cunin ti moj /pf/images/graemlins/eek.gif, ku ja pe ti eee /pf/images/graemlins/rolleyes.gif? thellsine e kam fjalen /pf/images/graemlins/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/smile.gif

----------------------

<font color="red">

Vini re

Ne shtepine tone hapet konkursi i krijimtarise ne vargje.
</font>

Kush te doje te krijoje nje Ngjarje me fjale frymezuar nga filmi qe ka vu Zog. Shif foton!

NjeNgjarje.jpg

Ketu poshte eshte ma e madhe Fotoja qe frymzoheni /pf/images/graemlins/booki.gif

http://www.albforumi.com/pf/photopost/showphoto.php/photo/181/size/big/limit/recent

[/ QUOTE ]

<font color="blue">Abs nuk dua te marr pjese ne konkurs,por nuk po me rrihet pa thene diçka,keshtu qe te lutem me lejo te shprehem /pf/images/graemlins/angel.gif

Une shoh frike nga vetmia.Nje deshire te madhe per te qene dikush qe te tjeret duan qe ajo te jete. Shoh shtirje.
"Personalitetin rioze" e ka mbajt veshur me kokefortesi dhe e ka mbajtur aq gjate sa tani personaliteti i vertete eshte i zene ne kurth:nga nje ane vetmia, nese ajo zgjedh lirine,pra te tregohet per ate qe eshte ne te vertete dhe nga ana tjeter gjendet ndrydhja e qenien se saj,nese vajza vendos te vazhdoje te shtiret.

Shoh dike qe ka futur ne kurth veten;nje kurth prej te cilit mund te dale vetem nese ka guxim.

Kaq kisha una /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font>

i_own_u

Primus registratum

ndersa un Sceptic... me thon te drejten shikoj ate qe e ka bo çorap ate teshkret arush duke e perdhunuar dhe po meret me telefonin, gjojna intime me çpo kuptoj boooooooo...

*pres pjesen e dyt te filmit*

zog

Primus registratum

per menimin tim, ideja eshte kjo : nje vajze e re e cila don te shkeputet nga jeta e saj prej femije, duke i telefonuar te dashurit mesiguri, por qe ai arushi vogel e donte aq shume sa e "hipnotizon" duke e veshur me "lekure" si te tijen.

pra çika ruhuni prej arinjve t'vegjel me lesh. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps; sidhe per ta pare filmin duhet QuickTime Player, ose perdorni Firefox ju qe navigoni AKOMA me Internet Explorer.
ose bleni kompjutera te rinj ju me te vjeter.

marina s.

Forumium maestatis

Me duhet te kundershtoj edhe Zogun edhe Tonçen edhe Tushin. Nuk eshte nje çeshtje midis nje djali dhe nje vajze;eshte midis nje vajze dhe te gjithe njerezve qe e rrethojne dhe midis nje vajze dhe vetes se saj.

^^MIA^^

Forumium maestatis

*me falni per nderhyrjen (abs po e jap dhe une nje mendim /pf/images/graemlins/smile.gif )

Nje telefonate tronditese...Ajo smund te jete si Ai.Ajo eshte teper humane per te qene Ai.Ajo i shpeton vetes,habitet me kete metamorfoze qe pranoi per hir te Tij,ka frike...por e di qe vetem ashtu Ajo do mund ta ndjeje veten ne boten e Tij.

^^MIA^^

Forumium maestatis

foto e telefonit ndodhet midis arushit,tronditjes se saj,duarve qe tashme i sheh ndryshe...dicka ka ndodhur ne telefonate.Shiko fotot e arushit ( sy sqimtare per ate qe ndodhet ne telefon ).Pas kesaj per mua dicka ndodhi ne telefon.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Telefoni eshte thjesht nje detaj.
Fjala eshte per nje vajze qe le boten e saj femijerore "roze" dhe qe ben hapat e para drejt jetes si e rritur. Me duket se ajo ka zgjedhur te rrije e vogel meqe ne fund eshte e "ngrire" ne kete bote perrallash... dhe nuk eshte keq... them une /pf/images/graemlins/smile.gif

Ka nje dyshim,pavendosmeri,pasiguri- ky eshte telefoni - thirja ne nje bote tjeter, larg kukullave dhe arusheve roze, se di ...

marina s.

Forumium maestatis

po ate po them edhe une miii !

[/ QUOTE ]
jo meee /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ti po thua te njejten gje me Dahlian,jo me mua.

zog

Primus registratum

o lips, mos verrej foton e absit po vrej filmin, per te pasur nje ide me te qarte te muhabetit.

bile po ta shihni faqen me kujdes, lart majtas ka edhe ngjyra te tjera perveç ROZES, te cilat lidhen me pjese filmash te tjere.
pra kjo tregon qe esenciale per regjizorin ka qene ngjyra, me kete lidhet edhe ideja e pjeseve.

roza lidhet me dashurine, pyetni pinken per me teper /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.