Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

Administrata e Forumit merr masat per antaret e vet /pf/images/graemlins/smile.gif, qe t jetojne sa ma gjate e mire me shnet /pf/images/graemlins/laugh.gif

kaffetasse.jpg

PS: jeee sa u knaqa tuj pa fotot e monos, moj rrapatushe e amel t perqafoj fort!

----------------------

http://www.quietaragazzo.com.br/internacional/Andy_Williams/

zog

Primus registratum

ulaaa si do e kisha rrufit po ta kisha ketu ate filxhan.

ps; absi me shkruaj nje tekst qe te pelqen, humoristik, tekst kenge apo diçka tjeter, veji dhe nje titull se dua te te bej nje surprize. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

..., kaq spontan me shkrujt dicka, a m kujton se jam shkrimtare a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

E shkrun tOnCe per mua, apo Zemel-Rrapatush /pf/images/graemlins/smile.gif

a ju pelqen ndonje nga ato kenget tek ai linku?

abs

nuk e di...

...shkruje se dakort eshte /pf/images/graemlins/cool.gif

E lumja une per ty! /pf/images/graemlins/angel.gif

PS: Fam. t fala nga O`Le /pf/images/graemlins/wub.gif

--------------------

<font color="pink">...tuj ba me hanger </font>

zog

Primus registratum

epo mire pra klikoni tek lidhja; /pf/images/graemlins/laugh.gif te fala shume O'le -s se mrekullushme /pf/images/graemlins/smile.gif

surprize

abs

nuk e di...

tOnCe me lot kam qeshe, po ti dukesh /pf/images/graemlins/angel.gif si Elvis qe je, germon thesaret /pf/images/graemlins/laugh.gif, kenka dhe me umlaute, tamam prej knej nga katundi jem /pf/images/graemlins/laugh.gif

T fala back nga O`Le /pf/images/graemlins/cool.gif

Ca po i baka makins t shkrimit njeni /pf/images/graemlins/laugh.gif, e di se te dy keni kap nje motiv te perbashket /pf/images/graemlins/wink.gif

PS: Zog e perktheve ate textin? ka fjal t verdha, mir ke ba qe e ke vu n fush t zeze /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shume abstrakte kjo qe ke bere zogo...

[/ QUOTE ]

nuk e bera une, e vodha tek ai linku me kenge qe solli absi. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Ajo libraria? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif kisha me thane ne G'juhadol (ku asht edhe sot nji me duket), por s'jam i sigurte.
Librarite e tjera sdi ku kane kene se un jam fmi rrugicash. /pf/images/graemlins/smile.gif

He ca duket, a e kam gjete a?

[/ QUOTE ]

ehe e ke gjet /pf/images/graemlins/smile.gif
s'ke si mos me e kujtu, se deri vone njashtu ka kene, si ndertes' n'koh' t'lufts. E rjepun e me tu duk se asht tuj t'xan mrend.Nejse per mu asht si me kene vila e zogut (mretit jo forumistit /pf/images/graemlins/laugh.gif) se kam ba "ekspoziten" teme t'pare aty, me Alfred Capalikun, kur ai bani fushaten e librit t'ri.

sa e vockel kam kene, po ec e m'shif tesh /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

tone idromeno by kole idromeno

http://www.shkoder.net/foto/ki_motra_tone.jpg

lin delija
http://www.fonopoli.it/GetThumbnailImage.aspx?FileName=public/142t4.jpg&amp;ScaleFactor=47

lin delija

lindelija.jpg

adrian paci

PaciPittura.L.jpg

adrian paci - dasma

The%20wedding3.jpg

24667.jpg

bebi

Primus registratum

zef paci

drand.gif

autozp.gif

franc paci
mozaik2.gif

andi hila
aaa.gif

andi hila - anderr e ndalueme

anderr_ndalueme.gif

liljana cefa

cefa1.gif

prej pikturs t'masiperme nuk duket (nuk gjeta tjeter n'internet), por kjo e fundit m'ka ba portretin ma t'bukur si dhe asht presoresha e piktorve /pf/images/graemlins/smile.gif

ndersa andi hila ka pikturu alfreskon, kupolen e katedrales n'shkoder.
kush t'dojn' me pa blue-n, t'shkojn' t'm'shofin n'katedrale /pf/images/graemlins/laugh.gif

ika tesh /pf/images/graemlins/wave.gif

pershndetje abs /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Prape dicka abstrakte ngelet more!

[/ QUOTE ]

...natyrisht mbetet gjithmone- gjithkund dicka pa ose per tu shpjegu /pf/images/graemlins/wink.gif
E shif /pf/images/graemlins/cool.gif mos ja ban fiksim nickun tem eee /pf/images/graemlins/laugh.gif

ktu ku jetoj une, e perdorin kete tabelen ne nje shesh te madh, ku mbledhen shume njerez e knojne bashke, tuj lexu textin live te shkrujtun keshtu sic e ka vu Zog. /pf/images/graemlins/smile.gif

------------------

Pacit jam kam pa pikturat
24667.jpg

Pershnetje back blue /pf/images/graemlins/smile.gif e t lumshin duart per pikturat /pf/images/graemlins/cooli.gif

zog

Primus registratum

alalalalala ! ku jane katandis artistet shqiptare, mire qe s'ngulin gozhda me koke te dera muzeut /pf/images/graemlins/laugh.gif

se harrova kush do me pa pjese nga eurovisioni te klikoje KETU

ps; ika tani me flejt /pf/images/graemlins/cooli.gif

abs

nuk e di...

Shume heret paske ra me fjet /pf/images/graemlins/cool.gif, t lumshin durt vec /pf/images/graemlins/smile.gif, e pafsh andrra me tavolin t shtrume /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

alalalalala ! ku jane katandis artistet shqiptare, mire qe s'ngulin gozhda me koke te dera muzeut /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

edhe e keqja asht se jan' tuj ja var keqas /pf/images/graemlins/grin.gif
psh, Liljana ka ba disa ekspozita n'Tale, qysh n'koh' t'monos /pf/images/graemlins/cool.gif e neper evrope n'vazhdim, e per cudi i ka shit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Zefin e kane marre presor n'akademi t'arteve n'tirane (me mik patjeter /pf/images/graemlins/grin.gif) ose perdhuni si i thojm' na n'shkoder. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Adriani dihet... ket' muj bile asht i ftum nderit n'Sydney /pf/images/graemlins/smile.gif dhe ai do t'bajne instalacion n'Harbor Bridge, ura e famshme karshi Opera House, me sponsor muzeun nacional t'krieqitetit (Canberra) e Sydney.
Adriani s'asht i talentum vetem n'arte figurative por shkrun tmerrsisht bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

Me Francin e Andin s'di gja ca bahet, se tan kto q1 permenda ka shum' vjet q1 si kam pa, e, patjeter i njof prej afer, por jam e sigurt' q1 gozhda s'ngulin sepse /pf/images/graemlins/wink.gif kane shpenzu kohen n'mnyr prodhuse /pf/images/graemlins/grin.gif

per vedi s'po flas, po deshte pyt kojshit /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Kush po i hedh naj kov ujit Zogut qe t zgjohet prej gjumit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.