Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

... nuk ja kam ndalu homit e asnji prej burrave t'shpis e t'forumit t'drejten me ju "pershndet".

thuja homi thuja /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

pa adres kjo ma siper /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Iher mire bane knej nga fundi qe fillove mos me perdor adresa e emna, e mos m ja permend emnin artistit t shpis, se kuq e ke!llastic /pf/images/graemlins/angel.gif

Ja filova nga fundi qe t dal n krie /pf/images/graemlins/crazy.gif.
Masanej, kush ti ka lan burrat e shpis n pergjithsine tande dmth ti ka ngarku mbi karriz eh? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

Cdo njerIA, vepron, mendon, liviz, dashuron, kujaxhon, si tha tushi-intrigon, nervozon, xhelozon, afron, largon, deshiron, fantazon simbas deshires se vet /pf/images/graemlins/wink.gif! natyrisht mrena normave te demokracis familiare! /pf/images/graemlins/booki.gif &lt;--- kodipenal ky /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masanej i kerkon dhe vertetim homit, oooh kleines /pf/images/graemlins/cool.gif

Kur po ndeshna shkodrance iher /pf/images/graemlins/angel.gif
si theks t perbashket- qe t thurna` therna me te /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

tjetaaa!

mora nji pushim pa leje /pf/images/graemlins/laugh.gif shif ca ju kam pru :
IMG_78666.jpg
ishte e madhe, e zvogloj photobucket e bani sa 1 grimc /pf/images/graemlins/frown.gif

fotoja asht e freskt , njerzt q1 jan n'foto duhet t'jen ala njaty qysh at dit' /pf/images/graemlins/tonguee.gif

artistin e shpis e permendi se e kam grup e ma ban qefin /pf/images/graemlins/cooli.gif
si mos me e permend, s'ka gja pa interres n'ket' bot' /pf/images/graemlins/tipsy.gif
zog /pf/images/graemlins/kiss.gif

ps: at' kodin penal e lexova, por liri e teprume ifije, doni enverin ju /pf/images/graemlins/laugh.gif
njeni n'hesap t'vet, tjetri nis prrallen me kafshe e me fruta mandej thote s'ka kafshe e fruta e nderkoh s'shef rrugen perpara rrxohet tuj pa e mandej thot se asht faji i tjetrit se i dhem mendera /pf/images/graemlins/laugh.gif
tesh ca kam me ba un se i ka da zoti rrisqet e detyrat, per dikend me kalu n'terezi t'vet e per dikend me u rrxu prej bicikletet tuj pa at q1 kalon /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/lol.gif oh ti u zgjatsh dhe nje meter jarabi /pf/images/graemlins/lol.gif!sa kam qeshe!

Tesh qe m permende xhaxhin ma qofe zemren pesh /pf/images/graemlins/pickellonja.gif! ai jo vec qe na ka pas kufizu lirin, por na e ka formu fort si n tip t` morses moj /pf/images/graemlins/smirk.gif! prandaj s kalojm kufi gjall /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Ma hedh t madhe njat foto per mail-please /pf/images/graemlins/angel.gif,
e shoh qe paska fillu me i ra dilli rrugs e u dukeka pak si ma e ndrequn /pf/images/graemlins/lol.gif, per ju fmite e multipartive /pf/images/graemlins/laugh.gif,
na t xhaxhit- e kana pas t shtrume me pllaka - ku shkruhej:- "ju lutem mos peshtyni per toke" /pf/images/graemlins/wub.gif,
biles- s kena pas nevoj per keller, ku te rreshtojshim kpuct e sandalet e panumerta qe keni ju sot, na kena pas tan hapsinen vec per dashni e andrra /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif e vec nje pal kpuc e nje pal sandale - qe s kijshim dhe aq nevoj me i lustru /pf/images/graemlins/cool.gif

a e pe ate interview_n e piktorit?
jeni dhe si byqym kollegsh prandaj /pf/images/graemlins/smile.gif

bebi

Primus registratum

ncuk s'kam pa gja. e cuditshme, para pak ditsh, takova ne tramvaje menaxherin e galeris t'arteve t'sydney, e ca m'tha? nji ish kolegu jem (ne at' kohe koleg gazetarijet) adrian paci (sot artist i njoftun internationally) vinte ne sydney per nji instalacion ne uren qendrore te opera house, dmth harbour bridge. asht shenu si event i randsishem artistik per qytetin e sydney, sepse ura do te ndricohet nga artisti me drita (mendoj si instalacioni i lume blloshmit te bienalja e 1998 te piramida).
jo po shko te kisha e arrs t'madhe e shif al fresco-n e adrianit! plus pikturen q1 i ka ba njenes q1 ti njef /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif mu ba qejfi x te.

nejse, ju pruna edhe disa njerz n'bicikleta /pf/images/graemlins/laugh.gif

IMG_7884.jpg

abs

nuk e di...

tek faqja 209 e ke nese te intereson /pf/images/graemlins/smile.gif

po shoh kete sitin e ktij tandit, kollegut me i fjal /pf/images/graemlins/cool.gif
schön!

bicikletat jane trashigimi jone /pf/images/graemlins/smirk.gif,
edhe pse tesh ne multipartizeit- kan hy dhe benzat e gomeret /pf/images/graemlins/laugh.gif me nje fjale- multikontrastet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

per ty

http://zograf.free.fr/blog/images/Abs_shk/xhabije.jpg

ktu rrugs per ne shkoder

http://zograf.free.fr/blog/images/Abs_shk/tirane_shkoder2.jpg

extra tabela te reja per ato qe s kan ken kahere n shkoder.

http://zograf.free.fr/blog/images/Abs_shk/shkodrA.jpg

politikanja shkodrane ktu /pf/images/graemlins/cool.gif

http://zograf.free.fr/blog/images/Abs_shk/afershkodres3.jpg

knej ke pas shetit.

http://zograf.free.fr/blog/images/Abs_shk/Sh.jpg

ket e din vete /pf/images/graemlins/wink.gif

http://zograf.free.fr/blog/images/Verdhe.jpg

abs

nuk e di...

Auuu tOnCe, hic hic? /pf/images/graemlins/grin.gif mua me duken vajzat rreth 17 carina me kte veshje, dukesh ti qe je djal i rritun,i do t veshme me pak sende /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Princesha

Primus registratum

Ca kena shpia?

Qe thoni ju, m'vjen kojshia edhe m'ankohet per zanin e nalt te muzikes.

I tham un - pse nihet prej atje a?
Ai thot - Po, un ma shum nijsha ato dung - dung

Qeni /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Hmmm, here tjeter thuji, fol me absin /pf/images/graemlins/grin.gif

Ja ka nis nje fortune itesh ktu, imagjino dielli te skuqte deri pak oresh...sa kapricoze asht kjo koha /pf/images/graemlins/wub.gif

Princesha

Primus registratum

Heren tjeter po erdhi, kam me e gjujt me mollatarta per ner /pf/images/graemlins/laugh.gif

s'di si ishte me han, sdo t'ket ken fort mir, se iher tjeter e kam nxjerr manjetofonin krejt n'oborr t'shpis edhe i pelqei, thote coje coje ( legeni /pf/images/graemlins/grin.gif)

e kyt rradh se si i hypi, do t'jet ngatrru me grun e vjen e shfryn nervat te na /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Te lumte Zog!!! Ishtu te du..Me violine ne dor /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fam neser festojme e?

confetti.jpg

Si ecen koha? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt se neser do vi me bomboniere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ju pergatisni dhurata e mos blini shume "Barby" pls se na lazdrohet manena /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Grazie - grazie Blue. Je engjell si gjithmone.

pS: Zog te bukura fotot /pf/images/graemlins/wink.gif

A ta vendos edhe nje una?

@d@

Primus registratum

sa e butul kjo foto /pf/images/graemlins/smile.gif Me duket sikur jam une me gocen /pf/images/graemlins/tipsy.gif Geshtenjez /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif ku e kemi enushken /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.