Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

bebi

Primus registratum
Re: Fam Transparent

po kot si permendni ato punt (fotot e gjanat ma siper) se i keni lan mas doret /pf/images/graemlins/laugh.gif si un basketbollin psh /pf/images/graemlins/laugh.gif

te ajo gota ka 3-4 lloje kuartetesh /pf/images/graemlins/wink.gif

po he iher, kush po merr guximin me na kalxu ne t'rijve se ca asht mezza-eta' /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Shif ke gjej ktu /pf/images/graemlins/angel.gif, rrugs t kam kujtu, o e bukuraaa e dheut, hajde t marr er pak, dhe mos pi shume vene e, se s ke mush moshen hala /pf/images/graemlins/wink.gif, hajde vec t shkembejme pervoj formulash /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos mu turr fort e, se je dhe marshalah, e m gllabron t gjal /pf/images/graemlins/grin.gif

Tjeta Juj Robt e Shpise, a e shijut kyt far dite? /pf/images/graemlins/smile.gif

I am here /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Si diamant i ndriska loti n sy asaj zogES /pf/images/graemlins/laugh.gif
Biles jam kurioze me dit, se si mund ta interpretonte Paperina dialogun e atyne t dyve, dmth te asaj me `diamant`
e burrin e vet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

alinos

Forumium maestatis

Pape mos qit asoj fotosh se na e ban zogun me zemer, apo s'qeka siper ajo femna /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Zogu me gjithe keto foto femrash qe poston duhet te kete fituar imunitet nga efektet virtuale femerore /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe kjo vertetohet me se miri kur vjen ne shtepi sa here nuk ka asnje femer brenda /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

alinos

Forumium maestatis

ndoshta se i pelqen te rrije poshte femrave, po s'e pranon dot ne shesh te grave, se i marrin nderin /pf/images/graemlins/lol.gif

Rri rri, se do vije absi te na rrafi nashti /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

Sidomos ty- jo pergja po i ze frymen me gjithe ato ballkone /pf/images/graemlins/grin.gif

Mire qe s asht Paperina ktu, se ajo ka zemren e dobt /pf/images/graemlins/tipsy.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif
s'ma ha menia! ku di ai me iu marre fryma mi, e ke pa si i shkrun shkrimet ne af, me nje fryme /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

ana karenina

Primus registratum

Jessica, (kur te therras me kete nickun e ri nuk di pse me duket sikur do kthesh koken e do parpalisesh ato syra duke zgjatur pak buzet para dhe me veshtrim provokues do pyesesh 'me mua e ke?' /pf/images/graemlins/laugh.gif)

me respekt per zogun se kam vene re se shtepia eshte mbipopulluar nga femrat /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif

ana karenina

Primus registratum

Ne fakt edhe ty per burre te kane marre shumica, pavaresisht se realisht je femer kucke /pf/images/graemlins/shrug.gif Sille gjithe butin Abs /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Mrama juj shpija
pash allahin si jeni, nga shndeti, buxheti, etj etj

Abs xhemla ku je pash besen ??

ana karenina

Primus registratum

U Tushi /pf/images/graemlins/angel.gif Ish kandidati im per dhender /pf/images/graemlins/laugh.gif qe nuk pata fatin t'i jap ftesen per duel /pf/images/graemlins/tipsy.gif Shpetove paq /pf/images/graemlins/devil.gif

C'na ke sjelle ndonje gje te mire? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

tushi

Valoris scriptorum

Geshtenjeza po si moj çike, kandidat une /pf/images/graemlins/wub.gif
edhe per dhanderr bile /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

ta kisha dite, per bese kisha lan tan leshte tuj luftu me ty /pf/images/graemlins/idea.gif

apo nuk kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

urrdhno nji gote vene para duelit

Vino%20019.jpg

ana karenina

Primus registratum

Heshtja eshte me fisnike se nje sjellje pohuese ndaj mendimit te tjetrit.

Don't bother any further, I won't pick you! /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Tush duelin do e beje me nje nga kandidatet e tjere, me ate qe do kish mbetur gjalle nga dueli i dites paraardhese me nje fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif Mendove se do e beje me mua? C'kuptim do kish? Si do behej dasma pa dhender apo nuse? /pf/images/graemlins/lol.gif

Faleminders per venen, je shume i sjellshem edhe duke mos qene me kandidat /pf/images/graemlins/wub.gif

Status
Not open for further replies.