Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

gzimi10

Primus registratum
Re: Fam Transparent

sa mir bana qe lash i vesh mrena... mshpi /pf/images/graemlins/laugh.gif
kam than abso, sa tkthesh shpinen tvarim mshpin tabelen 'esht per tu shitur' /pf/images/graemlins/laugh.gif

homer: 'kthehet ne sken, ka dhe nje kalendar ne dor... /pf/images/graemlins/wink.gif

'pretendente' ose ajo qe thash un..., ose ke met tu pa 'Gilmore-girls' dhe kshu shnoshesh /pf/images/graemlins/wink.gif

e abso, pa klasen puntore... secen perpara shoqnia /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

e abso, pa klasen puntore... secen perpara shoqnia /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

...,po po ashtu duhet te ishte, vecse, ne ditet e sotme jane ba te tane intellektual, dmth me shkoll mas shkolle, e kshtu me rradh /pf/images/graemlins/wink.gif, kshtuqe kllasa puntore asht dezheneru krejt /pf/images/graemlins/booki.gif, dmth asht ba demele /pf/images/graemlins/sleep.gif, perhap virusin e qylit anej knej /pf/images/graemlins/eek.gif, dhe se masa intellektuale perpiqet me kap naj puntor per fyti /pf/images/graemlins/lol.gif, me e fut nen vedi,dmth nen urdhnat e veta drejtuese, t puns me i llaf, se si po me tingellokan /pf/images/graemlins/lol.gif...se di se si /pf/images/graemlins/laugh.gif

besoj u kuptume /pf/images/graemlins/cool.gif

@d@

Primus registratum

Leider, weil ich alt genug bin ( ich gehe langsam auf die 30 zu /pf/images/graemlins/tipsy.gif ), um ein Kind zu bekommen
leider, weil ich leider keinen Freund habe /pf/images/graemlins/laugh.gif und leider noch mal, weil ich mir ein Kind wünsche.. /pf/images/graemlins/cool.gif
ja kshu homi /pf/images/graemlins/laugh.gif sa per shendetin tham, qe vetem ne shqiperi shendoshemi /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Rroft kllasa puntore d.m.th se Nev hat keine Arbeitserlaubnis /pf/images/graemlins/lol.gif

Liebe leute ( Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif) wünsche euch einen angenehmen Abend und bis Morgen /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Me tingelloka ajo fjala Leider si me ken tuj than - laje laje...mos paq hall ma t madh jarabi /pf/images/graemlins/grin.gif

Ku i kam /pf/images/graemlins/eek.gif kto Punetoret e shpis qe s bajn asnje pune /pf/images/graemlins/shocked.gif ku i kam /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ma keq s ka, dmth lauter kann die Junge, schöne, hübsche Frau nicht nach Hilfe schreien!!! /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Nigjo Nev, ich habe hier gehört, eine Frau wollte <font color="red"> das</font> Kind und <font color="red"> das </font>Geld und manchmal auch <font color="red"> das </font> Gefühl /pf/images/graemlins/wink.gif, dmth donte nje Punetor /pf/images/graemlins/lol.gif i funksionoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Fundja per njat pune jane /pf/images/graemlins/wink.gif shif kur t vijne njeni e ta kundershtoje tesh /pf/images/graemlins/lol.gif

Se di nga me merr kjo mendje e mrapsht perparsi, as vete se di /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Schönen Abend, und viel Glück /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

shkodranlover

Primus registratum

Papapa e keni ba kete teme gjermanisht, na fakirat s'marrim ere. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po po per njat pune jena, anders könnt Ihr ,albanische Frauen, nicht uns vorstellen. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

A me difton kush si u ba ajo puna e gjeagjezez.

abs

nuk e di...

ishtu i bjen, kur abs zotron vec njat gjuh /pf/images/graemlins/tipsy.gif

masanej, me albanische frauen /pf/images/graemlins/eek.gif, maj gojen ti, dmth laje mir biles /pf/images/graemlins/laugh.gif, se un isha tuj fol per kto t lagjes tjater /pf/images/graemlins/wink.gif.
Oj ky patrioti jem, qe blen buken te Hansi, a ban me dit cfare buket blen? dmth cfare lloj buket shet Hansi, ta dim biles cfare burrit asht? /pf/images/graemlins/grin.gif
Psh une kam ble sot buk cobani, pata pak nostalgji per bjeshket, prandaj /pf/images/graemlins/cool.gif

Mor ti, se me kaloj kshtu rrufe n tru /pf/images/graemlins/grin.gif, a thu bist du bereit für unsere wunderschöne Frau? /pf/images/graemlins/idea.gif erzähl mal? kshtu i kam hap vesht /pf/images/graemlins/eek.gif

PS: per ate pyetjen qe bane, shif faqet e me parshme /pf/images/graemlins/smile.gif

shkodranlover

Primus registratum

Ti ndac me me diftu si shkoi puna mire, se jam pak dembel une, pritoj me lexu faqet e maperparshme. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ca jane keto Frauen so weit entfernt. -Kush asht kjo ihere qe ta marrim vesht. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Ti vec shullaju njashtu si daci jot n dill, se vec miza tapo t hyjne n goje /pf/images/graemlins/laugh.gif s ka ktu! qoftet e dajs jan maru kaher /pf/images/graemlins/laugh.gif ca na duhesh demel, njashtu jena vete /pf/images/graemlins/laugh.gif
E ku findet Ergänzung statt ktu? Kerkund, kshtuqe flej n uj, s t kalxoj aisend /pf/images/graemlins/laugh.gif

shkodranlover

Primus registratum

Mire moj mos me trego, sjam mangut jo, thash mos ka pyt kush per mu. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mandej sma ka marre mendja se je dembele, edhe mban nji shpi ne kambe, pale. /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.S. Itesh sa te bani fala Hansi. Kam nji pune ashtu me te,- tha. /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mor djal, s fola per vedi /pf/images/graemlins/wink.gife kam n gjak me ba pes pune perniherit /pf/images/graemlins/laugh.gif jo ma me majt nje shpi n kam, waaas /pf/images/graemlins/eek.gif nje the??? /pf/images/graemlins/eek.gif jo po thash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshtuqe e kisha fjalen per njat vajze qe kam n rradh...e kam si drita, biles itesh ka mbrojt diplomen ne Unin e Vjenes /pf/images/graemlins/cool.gif Lene ma die Charakter Eigenschaften /pf/images/graemlins/angel.gif!

Atij hansin thuji ti lujn pak durt e t prodhojne dhe ma shume lloje buke, ta zgjeroj pak horizontin, se edhe monopartia ka pas biles tre lloje buke /pf/images/graemlins/cool.gif

Megjithse, na s kena pas Vernetzung athere, se po te shkembehej pervoja e llojeve te bukave te ndryshme te fshatrave tona, bjeshkeve, jugut, lindjes, veriut, perendimi jone (e ka pas te bardh /pf/images/graemlins/grin.gif dmth jo shum llojesh, tamam jo fort i zhvillum) /pf/images/graemlins/booki.gif, do ishim ken ma t lumtur /pf/images/graemlins/pickellonja.gif/ t pasun deshta me than /pf/images/graemlins/laugh.gif

Biles dhe Sot, koha e kapitalizmit, po te ndodhte ky Vernetzung und Shkembim Buke, s do met`te kush pa pune.
Por ca me ba, celularat i perdorim vec me u lidh me jasht shtetin e me pershnet n TV robt qe kena rreth tavolins /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ah kulacat e Peshkopis, e buken e pjek n furr n kurbnesh t mirdites, si dhe byrekun e nans t bertit n gjinokaster hala ja ruj shijen /pf/images/graemlins/wub.gif

Kshtuqe thuj Hansit luji pak durt hans edhe ti, se vec Ausländer po punojn. /pf/images/graemlins/grin.gif
Ps: pash nerin si i nxorret doret kto gjermant, ja fut virusin e dembelis /pf/images/graemlins/lol.gif

Kaq iher, kapitullin e buks e mbarume per sonte. /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Tjeta jote /pf/images/graemlins/wave.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Si gjithmone dolce je Zog ... Din me ndryshu humorin robve /pf/images/graemlins/tonguee.gif

pS: Miremrama /pf/images/graemlins/laugh.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Masi pashe temen "Meshkujt dhe Ndjenjat"

E me qe ndjenjat s'di me i shpreh e ora 24:00 ka kalu /pf/images/graemlins/laugh.gif

netzblau_dk_logo_dk_beide.jpg

Kam dëshirë për ty.

Për gjithçka qe kam imazhinuar...enderruar ..dëshiruar....

Kam dëshirë për Ty!

Për gjithçka qe di edhe me tepër për atë qe s'di.

Kam dëshirë për ty.

Për atë puthje qe ende s'e kam shijuar.

Kam dëshirë për ty!

Për dashurinë qe akoma s'kemi provuar!
Kam dëshirë për ty edhe përse ende s'te kam shijuar.

Kam dëshirë për ty e për gjithçka tenden.

Kam dëshirë për ty...

Për gabimet- sukseset - dhimbjet - paqartesite e mendimet e tua.

Kam dëshirë për ty.

Kam kaq dëshirë për ty sa edhe asgjeja jote me mjafton.

Kam dëshirë për ty e nuk e di as përse.....!

(pap)

abs

nuk e di...

Edhe une te Ty moj Pape /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Olala si e paska emrin ajo foto /pf/images/graemlins/devil.gif
U ktheva me vrap ( e kam gojen tan past dhamsh /pf/images/graemlins/grin.gif) deshta me t pershnet me vjershen "Sonte dua te jem me ty" /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Kandshem ai mini filmi /pf/images/graemlins/smile.gif

gzimi10

Primus registratum

e abso... tkap per fyti, don me tmarr shpirtin! inteligjenca /pf/images/graemlins/devil.gif
edhe kshu ting'lloka e dyshimt- se keq'kuptohna kollaj, dhe na ze belaja /pf/images/graemlins/angel.gif

'me pretendime',se mos eshte Alien? ku i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif
paske vertet hall tmadh ti!!!
tgjitha leni, po si ja ban pa .... Arbeitserlaubnis ti? /pf/images/graemlins/wink.gif

Pape?! si tkam? /pf/images/graemlins/smile.gif

@d@

Primus registratum

Alien? /pf/images/graemlins/lol.gif Es gibt so viele Frauen auf der Erde und du glaubst ich bin die ausgewählte ? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
Ich habe gerade mein studium abgeschlossen und suche Arbeit.. so bekomme ich auch die Erlaubnis /pf/images/graemlins/laugh.gif

....noch weiteren Fragen? /pf/images/graemlins/devil.gif

gzimi10

Primus registratum

ehe..., pse sthu ti- qeke per tu krenu me ty. /pf/images/graemlins/wink.gif
epo alien, me shkoll e kerkojn, dhe pa pervoj pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif
se sdun tket veset toksore /pf/images/graemlins/idea.gif

po kshu mir, me restin e jetes?

bebi

Primus registratum

tjeta juj /pf/images/graemlins/laugh.gif

ma bani hallall q1 e futa kryt midis biseds tuj, po erdha me pa per unin se deshta me ba 1 loj basketboll /pf/images/graemlins/laugh.gif

vazhdoni ju vazhdoni, rrini ktu e xeni ndryshk /pf/images/graemlins/laugh.gif

gzimi10

Primus registratum

tzanme ndryshk, i thu ti ksaj pune, blue?
na po merrna me universale ...

si at kaberrnetin, q1 pate i dit ke m'at goten?
se mduket basketbolli ishte vetem ...loja /pf/images/graemlins/wink.gif

Status
Not open for further replies.