Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

leonora

Primus registratum
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Parajs na trego naj send t bukur, qe ta lexojme na knej neser nadje /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]
Mrama njerez...

abs me fal se paskam ik mram pa e pare /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
c4.jpg

Noj gja te bukur... hmmmmmmmmmmmm Jam e lumtur qe po vjen pranvera..... /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

hydrangea.gif

S

Scorpion

Guest

pak /pf/images/graemlins/kiss.gif per ty amelcin

leonora

Primus registratum

he mor llokum /pf/images/graemlins/kiss.gif

ku je ti qe nuk nigjohesh kune?'

apo je tu ba nej sherr...... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Abso ma ke permisuar humorin me ato manushaqe /pf/images/graemlins/kiss.gif.....po aman s na beri njeri buk /pf/images/graemlins/laugh.gif...1 fet buke doja une me djath kackavall edhe rrush /pf/images/graemlins/goofy.gif

romeo

Forumium maestatis

njihemi gje bashke?' /pf/images/graemlins/booki.gif se nuk e mbaj mend! /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Nadja e mire dhe diten e mire.

-PS: Issi /pf/images/graemlins/angel.gif s pyeten robt e shpis "a nihemi a", edhe pse ke ken me sherbim te gjate! /pf/images/graemlins/smile.gif

kueche3nacht.jpg

-Dole /pf/images/graemlins/angel.gif Manushaqja,i cop rriske me djath e rrush e merr vete, se t kan mrrit kamt n toke kur ulesh n karrige /pf/images/graemlins/grin.gif

Shif cfare don me na gatu Issi sot /pf/images/graemlins/goofy.gif
T lumshin durt Issi /pf/images/graemlins/grin.gif

kueche_neu2_400.jpg

-Nosi /pf/images/graemlins/angel.gif, do te propozojsha kte stil shpije: thjesht/praktish/funksional/rehat.
http://www.countryandlake.nl/Plaatjes/zitkamer.JPG

/pf/images/graemlins/wave.gifJuj /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Salute /pf/images/graemlins/angel.gif

E di ti qe kur bjen shi i qete i rehatshem me jep nje kenaqesi pa fund gjumi /pf/images/graemlins/grin.gif, jo se s jam gjumashe kshtu n pergjithsi /pf/images/graemlins/grin.gif

Plus te zakonshmet pune /pf/images/graemlins/smile.gif

Po ti drite ke ba naj gja te bukur?

Legjionixx

Forumium maestatis

....gjesi shpija modhe ??
si ja kaluat dje ?? /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

bof bof, dje ketu ishte nje dite shm e bukur, tamam me bo shetitje dor per dore me seksin te kundert /pf/images/graemlins/laugh.gif

sot shi, ere, dhe ngjyre gri... tamam me te bo me nejt ne krevat edhe me i thone punes f**k /pf/images/graemlins/frown.gif

gje te bukur nga une ???? e bukur jam vete skam nevoj per me teper /pf/images/graemlins/lol.gif (bej shakaaaa....)

Legjionixx

Forumium maestatis

dje qenke shkri me seksin e kundete, dhe te paska djeg dielli,
kurse une punova 14-te ore, dhe na mbyti shiu ton diten.

pinkparadise

Forumium maestatis

Legjon, un thashe qe ishte nje dite TAMAM per shetitje
po nuk thashe qe U shetita apo qe U shkriva /pf/images/graemlins/lol.gif

si transformohen gjojnat mer jahu /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Pink Zemla, he se rri un sot per ty /pf/images/graemlins/grin.gif, e ti ke dal dje (zene /pf/images/graemlins/wink.gif)dhe per mu /pf/images/graemlins/grin.gif.

Legjion Gjeagjeza si t kam, he se- ju ausländer ju ban mire puna /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Sa qefe kam me ju vu mbiemra /pf/images/graemlins/lol.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

ndal mi ,pse qesh.
mengjezi,te trullon gjithemone,sa opozitare qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Gezuar shtepine e RE Nosi!

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nos gezuar shtepine e re, SUPER! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Na e pershkrujt qe te gjejme mobiliet e pershtatshme /pf/images/graemlins/smile.gif.
E imagjinoj si ndiehesh /pf/images/graemlins/wub.gif edhe pse me valixhet anej knej /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Lulja me pelqeu shume, me ngjante me nje lule qe kam pa ne afrike.

Zogu tapo t ban propozime e keshillime per ngjyrat e mureve dhe pikturave ne te, apo?
Masanej Nosi, s je e vetme /pf/images/graemlins/wink.gif asht i zan, tan kto tema, tan ky popull rreth tij, e tan ajo kerkes ne vetvehte me zbulu te reja te pa fund, ku i del koha /pf/images/graemlins/sleep.gif mir e thash re?

[/ QUOTE ]

abs
rrofsh per urimet. Per momentin shpia ime ngjan shume me ate qe kishe vene ne foto, edhe pse jo me ato ngjyra. Ne fakt nuk po bej asnje gje per momentin sepse jam duke pritur ta lyej, e me pas do pervesh menget. Per momentin kam marre nje qese me gjera per pastrim. Per koken teme qe do bahem goc per shpi /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Lulja asht e nxjerrme ne Krrabe /pf/images/graemlins/cooli.gif Lule e eger qe rritet natyrshem maleve te Shqiperise. /pf/images/graemlins/wub.gif

Sa per zogun, me kishte bere nje dhurate shume te kendshme tek Diapazoni /pf/images/graemlins/wub.gif Asht ba shume delikat dreqi, te prek direkte ne tela /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

romeo

Forumium maestatis

ciao shpia

sot jam ngjitur para televizorit dhe kompjuterit. dua te shikoj renien e Berluskonit live.

/pf/images/graemlins/smile.gif:)

beni porosite çfare doni ta hani per darke se jam ne qejf sot dhe po gatuaj une.

Kondrapedali

Kondrapedali

Vallaj un nuk kom shum pretendime. Nja ca shishqebape, içik salc kosi, ca ullinj t'zi, i dor t'mir sallat me i tuf me gjojna mrena.

Po s't'njeli hatri, a e hap i shishe ven tashti përpara?

romeo

Forumium maestatis

[imazh]http://www.nettarietruschi.it/Data/Images/Falanghina.Jpeg[/imazh]

aperitivi eshte gati. Me vone dhe darka do arrije ashtu si e ke porositur. Jemi guzhinjer kendej jo shaka /pf/images/graemlins/laugh.gif

tung, plako /pf/images/graemlins/wave.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

[imazh]http://www.nettarietruschi.it/Data/Images/Falanghina.Jpeg[/imazh]

Rrofsh plako. Nuk i vej n'dyshim talentet e guzhinierit /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Status
Not open for further replies.