Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Dolores

Primus registratum
Re: Fam Transparent

e di ....e zene /pf/images/graemlins/kiss.gif...si te kam?...bem cik buk bem /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...me ca e do buken moj yll? /pf/images/graemlins/angel.gif
dhe hiqi kto jeans se je shtri gjithe diten n bar jeshil /pf/images/graemlins/laugh.gif me to, vish naj fund /pf/images/graemlins/grin.gif e hajde se na e shtron tavolinen Issi, auuu tOnCe /pf/images/graemlins/angel.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Paskam ardhe fiks ne orar me ngrene darke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa lezet me gjet tavolinen shtruar /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

...Nanny asht me u kujdes per ju /pf/images/graemlins/tipsy.gif, guzhinier s jam veta /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dole, extra per ty i kam fotografuAR /pf/images/graemlins/cool.gif

perDole.jpg

zog

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Zog Produktivi

[/ QUOTE ]

me mire se HIÇ, jo ?

ne fakt qe thu ti i bej pyetjen vetes pse merrem me keta idiotet e ketij forumit, qe s'hane pyk hiç, kur mund te bej diçka tjeter ndoshta edhe me pa bereqet. por kur vjen pyetja ketu kujtoj krishtin dhe viziten e tij mbi dhe. erdhi, ndejti, foli iku, e njerezit po aq shker-dhata sa ishin mbeten.
atehere pse duhej e gjitha kjo ?

nje force misterioze e qe nuk mund ta metrizojme ndergjegjesisht, na shtyn per kete gomarllik, domethne harxhim energjish te medha per te bere ne fund te fundit nje brime ne uje.

abs

nuk e di...

Jo moj Zemer mos mendo njashtu, ty t lumt mendja, pervehte jam knaq tuj t lexu, biles tuj t lexu ty, shkrimi yt me nxiti nje ide, ne fakt s kishte te bante me ate qe po thoje, por qe ishte piknisje e idese.

Te jeshe i bindur qe spektatore te "heshtur" te lexojne. Biles ka persona qe s jane aktiv ne forum dhe lexojne vazhdimisht.

Xhan /pf/images/graemlins/angel.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Zog Produktivi

[/ QUOTE ]

me mire se HIÇ, jo ?

ne fakt qe thu ti i bej pyetjen vetes pse merrem me keta idiotet e ketij forumit, qe s'hane pyk hiç, kur mund te bej diçka tjeter ndoshta edhe me pa bereqet. por kur vjen pyetja ketu kujtoj krishtin dhe viziten e tij mbi dhe. erdhi, ndejti, foli iku, e njerezit po aq shker-dhata sa ishin mbeten.
atehere pse duhej e gjitha kjo ?

nje force misterioze e qe nuk mund ta metrizojme ndergjegjesisht, na shtyn per kete gomarllik, domethne harxhim energjish te medha per te bere ne fund te fundit nje brime ne uje.

[/ QUOTE ]

Oh sa pesimist ky amorja ime , qe me ka tradhtu ka nja i vit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ne vend se ti pergjigjem shkrimit tend , po ta bej nje pyetje ty:

Kur rilexon nje shkrim tendin te shkruar vite me pare, c'fare ndjen?

Duke u mbeshtet fort (tek ty /pf/images/graemlins/eek.gif) tek cfare ke shkruar , mund te te them, edhe perse virtualisht ke krijuar nje shoqeri ku ka edhe njerez qe te duan e rrespektojne.

Kjo eshte krijuar vetem me c'ke shkruar ke, jo se dikush ka pas ndonje interes.

Kur dikush ecen perpara ne jete gjen si miq dhe armiq. Si dashuri dhe urrejtje.

Xhelozi e tradheti.

Ngrohtesi dhe heshtje.

abs

nuk e di...

Mirseedhe n shpi moj Parajs, t pershnes perzemersisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Papera me ke e pate ti amore /pf/images/graemlins/grin.gif
U thave prej malit e shoh /pf/images/graemlins/tipsy.gif

leonora

Primus registratum

abs, gjithashtu dhe une te /pf/images/graemlins/kiss.gif shum /pf/images/graemlins/smile.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Lere gocen ,
rahat dhe mos pyet shume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Parajs na trego naj send t bukur, qe ta lexojme na knej neser nadje /pf/images/graemlins/smile.gif

Legji kur u bane Toli ti mor? /pf/images/graemlins/idea.gif
M ke fut n mendime itash /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

edhe me shume do te mendohesh tash. /pf/images/graemlins/tipsy.gif
nuk te pelqeu, /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

Legji, mua me thote emri Toli plus dhe avatari yt,qe je per bashkim, si dhe, se n mrensi je mosliman /pf/images/graemlins/winkwink.gif e pamje t jashte katolik /pf/images/graemlins/cool.gif, qe s don me dit cfare nacionaliti, feje apo... je per bashkim e shterngim duresh dursh /pf/images/graemlins/cool.gif, dhe s po mendohem hic ma tesh /pf/images/graemlins/grin.gif, dhe s po e pyes vehten, pse bertet Legji tek tema e atij kangtarit qe knon serce moja /pf/images/graemlins/laugh.gif

kaq! /pf/images/graemlins/smile.gif

romeo

Forumium maestatis

ka ndonje akoma zgjuar apo te iki direkt ne dhome?

/pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

edhe une kam nxjerre ne resme nje lule /pf/images/graemlins/wub.gif

image768zx.jpg

Auuuuuuuuuuu abs,
me ngelen valixhet ne korridor, si t'ja baj me rregullu apartamentin e ri? /pf/images/graemlins/blush.gif
U bera dhe une me shpi /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Gezuar shtepine e RE Nosi!

Nos gezuar shtepine e re, SUPER! /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Na e pershkrujt qe te gjejme mobiliet e pershtatshme /pf/images/graemlins/smile.gif.
E imagjinoj si ndiehesh /pf/images/graemlins/wub.gif edhe pse me valixhet anej knej /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Lulja me pelqeu shume, me ngjante me nje lule qe kam pa ne afrike.

Zogu tapo t ban propozime e keshillime per ngjyrat e mureve dhe pikturave ne te, apo?
Masanej Nosi, s je e vetme /pf/images/graemlins/wink.gif asht i zan, tan kto tema, tan ky popull rreth tij, e tan ajo kerkes ne vetvehte me zbulu te reja te pa fund, ku i del koha /pf/images/graemlins/sleep.gif mir e thash re?

Kush ma gjen musiken e filmit "Tears of the Sun" me Bruce Willis...?

Status
Not open for further replies.