Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Fam Transparent

jo kot te thira me te dhone nj /pf/images/graemlins/kiss.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

ta lumash ty, qefo o qef ti, ishalla fjete edhe per mu thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

ishtu na ka ra s kena qa me ba, dje jam zgju une heret, e sot ti /pf/images/graemlins/grin.gif

amelcin /pf/images/graemlins/angel.gif

a je ndopak gjumashe?

*veta e dashuRRoj gjumin /pf/images/graemlins/grin.gif

--------------

<font color="pink">Ne mes kategorive mire dhe keq, kemi nje seri shkallzimesh… </font>

pinkparadise

Forumium maestatis

jo ne fakt kur jam pushim, zgjohem si lugat qe ne 8 te mjesit,
e kur jam per pune vdes te rri edhe pak

*jam gjithmon me vones ne pune 30minuta zakonisht /pf/images/graemlins/laugh.gif

noj gjo te bukur abs ça do na tregosh ???

abs

nuk e di...

po ti kenke model jemi /pf/images/graemlins/angel.gif, si ngjajme eee si me ken t nje shpije /pf/images/graemlins/grin.gif

Te bukur?...duhet te mendohem /pf/images/graemlins/grin.gif
te leztshme psh:- dje isha ne nje seminar ne bern, e kam ba lamsha /pf/images/graemlins/grin.gif e kam kajhere nje pesminutsh t gjate e mledhen robt perreth /pf/images/graemlins/grin.gif
plus dje kam shiju boren e djeshme, e sot mezi s po pres me mbaru kto pune qe kam per mails e me dal jashte (mbas gjumit te gjate) se paska dal dilli /pf/images/graemlins/grin.gif

Po ti ? /pf/images/graemlins/smile.gif

----------------

<font color="pink"> Ne mes kategorive mire dhe keq, eshte nje seri shkallzimesh…</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

un...mmmmm.... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif hiç /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/idea.gif bej nje plak bore, duti ca gura mrena, edhe kur te vijne kalamojt me i fut noj shkelm, do i thuhet koma /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Absi u be gati filmi moj, apo u semur zogu e s'e beri /pf/images/graemlins/shrug.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Ciao

Flet era dhe vetem nje emer me pershperit....

Flet lehte - lehte..... por brenda meje ai emer bertet!

Marrezi ..imagjinate.... shprese? ...por ajo figure mbetet..... segrete si nje dicka e cmueshme ne dhome...
Nje shikim i paster sikur me pershkron....i akullt me shume se buzeqeshja jote...
Ne duart qe i kam bosh..do doja te kisha fytyren tende!!!!

Flet era... e me thote qe te pres!..... Flet lehte- lehte.... e ne pritje.... mundem vetem te imagjinoj..

nawheera2.jpg

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Gjessssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif (edhe psssee po vjen dreka) /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif .

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

alinos

Forumium maestatis

Paperinaaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/kiss.gif
Je ba shume mendjemadhe e s'na begenis fare fare /pf/images/graemlins/cry.gif

poison,
are u implying sth? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo mi assssigjo, po m'duhej me gjet i fjal me ssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

E mbarove rishikimin e materialit ti?
</font>

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Absi u be gati filmi moj, apo u semur zogu e s'e beri /pf/images/graemlins/shrug.gif

[/ QUOTE ]

Nosi, ste them dot jo! Qe thu ti, Ai,ka mbledh fotot qe kam ba ne afrike, qe jane ne faqen e tij, per inisiativen shoqerore i kam ba nje fotomontazh film te vogel, se di tamam kur e ka datlindjen, por kam pas lexu njehere dikund ne forum qe eshte dashi. Keshtuqe i bana nje supriz te vogel, por atij si pelqen ta tregoj ktu! Megjithate, si fleksibil qe jam /pf/images/graemlins/tongue.gif s po e mbaj prap fjalen kesaj here, ngaqe ky film shifet dhe ne faqen e tij. /pf/images/graemlins/smile.gif

http://webpages.charter.net/blendi/zog06

nese s duket tek linku siper, athere shifeni ktu (vec eshte ne permasa me te vogla)

http://zograf.free.fr/blog/flvplayer.php?file=1

Shpresoj qe ta shohish, eshte dicka e thjeshte dhe e lezetshme (te pakten mua keshtu me duket) /pf/images/graemlins/smile.gif

PS:Moj schlange, sa bukur qe kercen /pf/images/graemlins/kiss.gif

PSS:paperaaaaaa ime /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

alinos

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo mi assssigjo, po m'duhej me gjet i fjal me ssssssss /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif .

E mbarove rishikimin e materialit ti?
</font>

[/ QUOTE ]

une e kam maru qe me date 24, po s'e kishte marre vesh Lizzie qe e kam maru une /pf/images/graemlins/shrug.gif
Varja po he!

Absi
mire bane qe nuk e majte fjalen /pf/images/graemlins/smile.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Jo mi , po me tha goca qe duhej t'i beje double check nje reference, at least so she said.

Whatever, po he.

Po mo iher? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs, asaj s'i thon me kercy tamom, po mos me t'nejt me i ven /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif .
</font>

abs

nuk e di...

abs, faqja nuk hapet.

Cudi qe linku qe te kam dhene une nuk te paska bere pune, sepse aty mund te uploadosh cdogje me permasa nen 50 mb!

Si asht tuj ec PC i ri maj abs ???

Gjesi shtepia!

[/ QUOTE ]

Me te thane te drejten bante pune, por s me ban pune sepse nuk asht ma metriali ne doren "teme" /pf/images/graemlins/smirk.gif
PS: PC e re asht tuj m ec uj /pf/images/graemlins/grin.gif

T /pf/images/graemlins/kiss.gif nje nder djemt ma t mire t shpise /pf/images/graemlins/angel.gif

Shif se hapet kjo ---&gt; http://zograf.free.fr/blog/flvplayer.php?file=1

ps: moj kercimtarja e vockel, uji qe rrjedh pihet thojne nga katundi jem /pf/images/graemlins/wink.gif keshtuqe qe ne rastin tand, trupi qe rrin ne levizje /pf/images/graemlins/wink.gif eshte vazhdimisht fit dhe mbetet i ri /pf/images/graemlins/cooli.gif keshtuqe tuj kercy te pafsha perhere /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

abs, tesh po! /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Sa te pakte ne fjale jeni mor aman /pf/images/graemlins/cry.gif ma shume komentar/KRITIK please /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

Absi mjafton t'i vesh ne pah nje gje qe ka bere gabim dhe i derdh lume kritikat dhe ato te pamerituara ai, sidomos ato te pamerituara nuk i kursen fare!!!

abs

nuk e di...

Zemer /pf/images/graemlins/angel.gif, e din qe absi e ka asgjesu fjalen gabim prej konceptit te tij! /pf/images/graemlins/wink.gif
Me kritike dhe komentare e kam fjalen ne lidhje me fotomantazhin /pf/images/graemlins/smile.gif mos u kurseni, sepse ndihem e ndihmuar dhe mirnjohese per cdo kritik apo dhe ide /pf/images/graemlins/booki.gif

alinos

Forumium maestatis

po mundohem t'i shoh abs, por eshte linja shume e ngadalte. Sidoqofte me aq sa pashe m'u duken te mira si foto /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wub.gif
Mendoj se dhe zogu qe i ka vendosur aty i ka vleresuar pa i ka vene /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Zog,
edhe ajo kuredisenukdi ishte /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Status
Not open for further replies.