Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: Fam Transparent

me shi dhe me diell brenda dites...
Kam harru candren ne periferi dhe me jane bere floket si bubi! Nejse, po shkoj te pi nje birre te mbys hallet /pf/images/graemlins/devil.gif

ciao issi /pf/images/graemlins/wave.gif edhe na vizito me shpesh /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

romeo

Forumium maestatis

eshte gjithnje kenaqsi te kaloj kendej. Pastaj qe dje jam traferuar, absi me dha çelsat e djomes time te vjeter /pf/images/graemlins/smile.gif:) keshtu qe do shihemi shpesh.

MLK pa problem, jam mjeshter per te porositur kafe, mjafton ti them baristit qe e do pa shkume:):)

abs

nuk e di...

Pa sa t urt qe i kam Rob shpis, sa sallata kenka gri... /pf/images/graemlins/grin.gif

Shiraz si t kam, /pf/images/graemlins/kiss.gif per tan fam anej /pf/images/graemlins/smile.gif

Geshtenjeza bane fakt te krym udhtimin, e chefja s ka nga ja mban, ishtu ja baj vet kur bi dakort me vehten teme /pf/images/graemlins/crazy.gif

Issi, dhoma jote e vjeter, perball LinoSit e Geshtenjezes duhet te marri pak ngjyre, hapi mor djal ato dritare iher ti hyj shiu...ops dielli deshta me than /pf/images/graemlins/grin.gif se di cfare pikturash ke vu n mure? e cfare lulesh ne dritaren tande, m kalxo pak se pertoj me hyp atje siper /pf/images/graemlins/grin.gif

MLK si e kalove me t fejumen /pf/images/graemlins/laugh.gif? a i perkthyt ndopak cicerimat e zogjve... /pf/images/graemlins/idea.gif

kam lind fmi kurioz, du me i dit te tana /pf/images/graemlins/devil.gif

Ma thote mendja se jeni ZHyt thell ne ndonje apero fein... /pf/images/graemlins/goofy.gif

MLK

Primus registratum

E fejumja ka qen shume e stresume, keshtu qe i futa dy kokrra valium te çaji ne ka gerhit gjith noten /pf/images/graemlins/laugh.gif te shofim i ka dal stresi sot a jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jeee sa zemer bardh qe kenke mor ti /pf/images/graemlins/laugh.gif, po a s gjete ndonje "ilac" tjeter bio aaa? /pf/images/graemlins/idea.gif se mos i bajne reaksion ilacet kimike, dhe po t xjerr pune /pf/images/graemlins/grin.gif
kam nigju ka nje shok avokat t forte /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

MLK

Primus registratum

Valiumin e kom von ne nje clausole te kontrates se marteses, keshtu qe sme hyn gjemb ne kom /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo po sikur ekom pas pak si pasion ne une kete punen e avukatures /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mtoden bio sja propozova qysh diten e pare se nuk pritet miku me komen e pare /pf/images/graemlins/laugh.gif ashtu me komet e para kur vje n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Kur e paskeni formulu kontraten e marteses ju mor /pf/images/graemlins/eek.gif
pa e shqyrtu n fam: ncuq ncuq, po na s ishim kondra jush, qe me na ba pune mrapa dollapit t rrobave /pf/images/graemlins/shocked.gif ( /pf/images/graemlins/laugh.gif)

T pakten na kallxoni cfare permban kontrata /pf/images/graemlins/rolleyes.gif, perndryshe anolojme dasmen /pf/images/graemlins/shocked.gif, dhe rrobaqebsat qe jane tuj pre teshat e reja, keni me i pagu prej xhepit tuj!
kaq! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oj kto, kujtoni se ngaqe asht shpija transparent s ka kufij aaa??? /pf/images/graemlins/booki.gif

Hmmm... prandaj ja ke ba trunin sallat dhe e ke vu n gjume, se paske dhe pasione tjera /pf/images/graemlins/grin.gif, po he niher, mezi s po pres/im (flas n emen t fam /pf/images/graemlins/pickellonja.gif) me ti shfletu fletet, shpresueshem si ke si ato qe qepes /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Rrobaqepsa thuj te mos i presin teshat se une e kam zet me dal m'rruge me tesha t'preme /pf/images/graemlins/laugh.gif Kontrata osht veç nji draft, perfundimtaria do ti dorzohet per miratim avokatave /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

A thu don me na dal lakuriq me dur n xhepa e me kollare n qafe si dhander mor /pf/images/graemlins/eek.gif
Jo pergja, por te pregadisim dasmoret emocionalisht /pf/images/graemlins/laugh.gif dmth te aktivojme disa psikologe /pf/images/graemlins/grin.gif dhe fmite ti nisim me prinderit njehere ne plazh nudo qe te ambjentohen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Kush ta tubulloj ty mor Yll eh? /pf/images/graemlins/idea.gif

Oh lalaaa na dhe cuni /pf/images/graemlins/angel.gif, qe do me bahet president se shpejti /pf/images/graemlins/cooli.gif ( /pf/images/graemlins/kiss.gif)

MLK

Primus registratum

Fmite skan nevoje per trainim se jane mesu me reklama te telefonin roze te Tv Shijaku qy me mnjes kur jef filma multiplikativ /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

aaa, n fakt se kam idene e programeve televizive /pf/images/graemlins/shrug.gif, para nja tre ditsh m tha nje nip jemi ne msn qe jeton ne franc, a je tuj e pa portokallin?
cilin portokall mor i thash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nosi je verdalle?
A ma ban me ate "banden"tande andej nje fotomontash link?
du me i ba supriz fam /pf/images/graemlins/cool.gif

alinos

Forumium maestatis

ktu jam abs, por nuk e kuptova kerkesen tate /pf/images/graemlins/confused.gif

per portokallin: une maroj per Elvisin. Aman ma prezantoni se nordh po ju them. Ai qe thu ti abs tani eshte duke lujt nje muzikant rom, ene e qa! /pf/images/graemlins/wub.gif

Absi,
po Valtonin qe ka dale i pari tek Viva Swiss per nje muaj me ate kangen "Mos me provoko" e njeh ti e?
Jena tuj shqy hitparade-t evropiane si komb m'ngja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

soni2

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
aaa, n fakt se kam idene e programeve televizive /pf/images/graemlins/shrug.gif, para nja tre ditsh m tha nje nip jemi ne msn qe jeton ne franc, a je tuj e pa portokallin?
cilin portokall mor i thash /pf/images/graemlins/laugh.gif

ske hum gja naqe ksajt rradhe skishte gja te hajrit!!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Nosi je verdalle?
A ma ban me ate "banden"tande andej nje fotomontash link?
du me i ba supriz fam /pf/images/graemlins/cool.gif

[/ QUOTE ]

abs

nuk e di...

dua qe nje foto"film"montazh te me behet link nese eshte e mundur? ne fakt Blend Rezi merret me kto pune, t pyeta nur kshtu spontan /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

ktu jam abs, por nuk e kuptova kerkesen tate /pf/images/graemlins/confused.gif

per portokallin: une maroj per Elvisin. Aman ma prezantoni se nordh po ju them. Ai qe thu ti abs tani eshte duke lujt nje muzikant rom, ene e qa! /pf/images/graemlins/wub.gif

Absi,
po Valtonin qe ka dale i pari tek Viva Swiss per nje muaj me ate kangen "Mos me provoko" e njeh ti e?
Jena tuj shqy hitparade-t evropiane si komb m'ngja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

[/ QUOTE ]

Jo per nder se njoh /pf/images/graemlins/shrug.gif
Di vecse Vendlindja ime, ka nje SHIJE komplet te vecante /pf/images/graemlins/wub.gif, nga te gjitha vendet e globit qe i kam shetit /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

dua qe nje foto"film"montazh te me behet link nese eshte e mundur? ne fakt Blend Rezi merret me kto pune, t pyeta nur kshtu spontan /pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

zogu sikur asht marr me keto pune. Edhe blendi@ ia ka marre doren, ose Blendi, por duhet me ia lyp ndihmen m'ngja /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Zogu asht adhnu me mu /pf/images/graemlins/cry.gif prap /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/sleep.gif

tOnce s mu hap kjo /pf/images/graemlins/shrug.gif

Zog del mor burr se t kam xhan, dmth pajtohu me mu please /pf/images/graemlins/angel.gif

Nosi hyn mik bitte /pf/images/graemlins/grin.gif

Status
Not open for further replies.