Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Fam Transparent

MLK'je te te perqafoj njecike une tani e te nisem? Shume faleminderit per trimerine qe tregove duke ardhur (ndryshe nga zogu qe pergjoi ne dritare gjithe mbasditen) dhe viziten e kendshme te shpija jone /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kalofsh nje mbremje te bukur /pf/images/graemlins/angel.gif

Lule u trashegofsh dhe mos bej shume naze /pf/images/graemlins/kiss.gif Me krahe te lehta diplomen dhe mbaroje se na duket vetja te gjitheve sikur po japim provim /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gezuar e u trashegofshi /pf/images/graemlins/wub.gif

image_redglasses.jpg

MLK

Primus registratum

Domethon po largohesh e dashuruar nga AF-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif Mer provimet i her se dashnia te mer ne qaf, te bo ti harrosh te gjitha, ne pas i muji do me akuzosh per turbullim truni nepermjet ndjenjash virtuale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ik pra ik /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Domethon po largohesh e dashuruar nga AF-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif Mer provimet i her se dashnia te mer ne qaf, te bo ti harrosh te gjitha, ne pas i muji do me akuzosh per turbullim truni nepermjet ndjenjash virtuale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ik pra ik /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Das ist echte Liebe /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
he mi te ka faj ky .. ma fitove zemren me kete qe the MLK /pf/images/graemlins/laugh.gif Kujdesesh per mua, ndjenjat, provimet dhe zhgenjimet e mia ... /pf/images/graemlins/smile.gif Zot sa me fat jam ne af /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Ika ´MLK /pf/images/graemlins/kiss.gif geshtenjez /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

dhe gjithe atyre qe na lexojne /pf/images/graemlins/lol.gif naten /pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum

Abs, do t'marr nanny per vajzen teme

po s'kam ala vajz, sdon pinku me ba fmi /pf/images/graemlins/grin.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahahha /pf/images/graemlins/lol.gif
ma vuni kopilin ne preher kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

kur te me kerkosh femij e du kerkes zyrtare, me kontrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mrrita /pf/images/graemlins/laugh.gif
qa e kena nje shi na knej...

He a rane dakort Nev me MLK? i fitoj kpucet Geshtenjeza? /pf/images/graemlins/grin.gif

Ju cifti siper meje, hajt se keni kohe, e deri athere...itash s po kam dhe aq nge /pf/images/graemlins/grin.gif

Uaau po per nder, MLK kenka tregu me vertete ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif
ma n fund na u ndreq dhe njena /pf/images/graemlins/angel.gif( qe njeh lojen m i llaf) /pf/images/graemlins/wink.gif

Oh c po ta tundim me aheng, ku e dojshin dasmen, sallen e Teatrit Operas e baletit? olalaaa /pf/images/graemlins/rockband.gif

MLK

Primus registratum

Une nuk jom tregu ashtu /pf/images/graemlins/laugh.gif po jom /pf/images/graemlins/wink.gif

Princesha

Primus registratum

Pink, dashnija jeme /pf/images/graemlins/laugh.gif

a...

lene ma mir krejt se po e adoptojme nji beb yll qe e kam pa n'tv...t'kursejm edhe ty nja 9 muj, si thu /pf/images/graemlins/winkwink.gif

romeo

Forumium maestatis

mirmbrema shtepia (gjithnje nese absi me lejon ta quaj te tille):)

po kaloja kendej dhe ndjeva pak nostalgji per kete shtepi qe e kam pas frekuentuar qysh ne fillimet e saj dhe qe besoj se tani eshte zmadhuar shume. Durimi dhe ora nuk me lejojne te shfletoj 400 e kusur faqet qe jane hapur dhe po kufizohem duke pershendetur te gjithe ata qe me njohin dhe njekohesisht dhe te rinjte duke shpresuar te kem me shume kohe per te ndenjur me ju.

MLK

Primus registratum

Per te qen, jane 164 faqe po nejse.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

numeron çdo pike, çdo fije çdo gjo /pf/images/graemlins/laugh.gif
si non tu compte quoi d'autre...qe ta dijme te pakten

abs

nuk e di...

MLK, e shtova por ne vend ndoshta jo te sakte, qe ma n fund njeni qe din me lujte mor burr, se tjert kane frike se mos po i fusim n dore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif

Isiii po ku je pash nikyt nate, ardhsh i bardhe, e vendin tand se zen kerkush, mos ban mungesa eee, dhe s na ke kallxu hic naj gja t re- t kohve t fundit /pf/images/graemlins/idea.gif

Ju dy rrapatushet /pf/images/graemlins/angel.gif ktu qe rrini tuj ciceru si gardalinat, mos u zini se nese keni kohe te mjaftushme ju gjen absi pune boll /pf/images/graemlins/laugh.gif MLK paska numru vec faqet qe ka shkrujt vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: per ate guzhinen Franceze qe e kena n konsirderat t madhe dhe na knej, dhe kajhere vijme vec per fundjave me e shiju origjinal, sec i keni do pjata t mdhaja shume, qe, dikur kam pas kujtu, oh gott, s kam me u ngop /pf/images/graemlins/lol.gif plus dhe gotat e vens t mdhaja /pf/images/graemlins/lol.gif esencialja ban punen e vet /pf/images/graemlins/goofy.gif

romeo

Forumium maestatis

flm te gjithve per mikpritjen.

me falni per numrin e faqeve, nuk do e perseris me ate gabim, edhe pse ishte ne kutpimin metaforik te numrave /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs, ku e kam dhomen une se po vete vone dhe nuk dua te fle nen ndonje ure sot /pf/images/graemlins/smirk.gif
te rejat do ua servir nga pak se pastaj mbarojne.

/pf/images/graemlins/booki.gif

me thoni per çfare ka nevoje shtepia , nese mund te jem i ndihmes per ndonje gje!

abs

nuk e di...

Issi- Natyrisht shpija ka nevoj per Guzhinier, se Tushi ka shku ne nje kurs per tu pregadit per bashkshort /pf/images/graemlins/laugh.gif( po ja ndjelli vec) /pf/images/graemlins/wink.gif

Dhoma jote asht gjithmone njaty ku ka ken, vec shif se do te ken ba marimangat pelhura transparente, e t bajme pyjama per tan rob e shpise /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Ah veç per noter nuk boj une, jam lojtar ka natyra keshtu qe te mor ne qaf kot me bo noterin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Absi, qeke me qellez te holle ne ti /pf/images/graemlins/laugh.gif kenaqsia fillon qe kur shef tavolinen e shtrume bukur, pjatat, gotat....nejse, shije shije kjo dynjo /pf/images/graemlins/laugh.gif Me nderru fene lejohet ketu ne me mor ka ajo feja qe majn ka 7 gra se po me lezetoka mu? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mor ti martohu kesaj here me Nev, ta shohim si po dhenderon, si po shkon dasma, ehuuu asht proces i gjate deri ate dite, masanej shohim e bajme /pf/images/graemlins/laugh.gif
qysh tesh ka fillu me na vlu kryti, ca do veshim,kush do vij ne dasem, sa orkestra do kena, cila musik do luhet, kush do recitoj, kush do mbaj bishtin e fustanit...s asht aq kollaj, na sill naj band anej qe ka pervoj n kto pune, t shkembejme pak mendimet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dhe mos hap namin qe je gati per nuse tjera, se t doli pune /pf/images/graemlins/lol.gif

Issi, si t kena ty ne kte pike /pf/images/graemlins/idea.gif

Status
Not open for further replies.