Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

Orkestra po bahet gati personte /pf/images/graemlins/grin.gif

Simon10.jpg

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

Iola, tuj pa pjaten qe ke vu, m`u hap nje tip oreksi /pf/images/graemlins/goofy.gif

Tesh jam gati per partin e-->
ole-mississippi-dm.jpg

/pf/images/graemlins/rockband.gif

PS: Zog na gjej naj musik please /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

Vajzaaaaaaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/kiss.gif

ca do vesh un sot /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ku jeni ?tuj ndreq floket a? /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Valentino.jpg
100109288.jpg

valentino1.jpg
foto1.jpg

Olalala /pf/images/graemlins/grin.gif

Pritni moj se nuk i kam MPREF thojt hala /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Per fam /pf/images/graemlins/smile.gif

nw_bar_prosecco.jpg

ps.sa t mira kenkeni ba /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

leonora

Primus registratum

Miremrama i her...
pa ca bahet ktu maaaa

a dani me na dej aaa

O_Le te lumshin durt /pf/images/graemlins/kiss.gif

Abs ste vjen keq me vesh une ate te fundit aa /pf/images/graemlins/kiss.gif se i kam qef shum pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

S

Scorpion

Guest

amelcin /pf/images/graemlins/kiss.gif mu s me ke pershendet a /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Abs ste vjen keq me vesh une ate te fundit aa /pf/images/graemlins/kiss.gif se i kam qef shum pantallonat /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Veshi te tana moj Yll, jo vec pantallonat, tan kto fustana i kena n gardaroben e shpis /pf/images/graemlins/grin.gif

Pervedi kam marr nje sahan me akullore me fruta, po rri itu n kolltuk e strukun, tuj hanger, e tuj t pa ty, sa bukur po t rrikan.

Nese vjen Scorpi, te ban foto ai /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ku jeni msheh mor ju ktu? merrni frym niher t ju nigjoj /pf/images/graemlins/grin.gif

GRiZhLa

Primus registratum

*merr fryme - e mban mren - e nxjerr*
-He si t'vjen zani?
-me dridhje? vale-vale?....apo me zhurma /pf/images/graemlins/lol.gif

Ou! Paskam harru me la dhembet, ishalla s'e pengojne daljen copat e cokollates qe m'jan hap coshe m'coshe si ato qe majn proteza n'goje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi maj lule e bukur qe m'i mushe mushkerite me kyt aromen tande /pf/images/graemlins/laugh.gif - A s'ke gjet noj sahan ma t'madh me e mbush me akullore a? /pf/images/graemlins/grin.gif

~Ju pershendes~

Princesha

Primus registratum

Tjeta shpia /pf/images/graemlins/wave.gif

Si jeni, a po ju rreshqasin akulloret n'fyt? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Noj gja t're?

abs

nuk e di...

*sapo u zgju, mori tasin e madh te kafes, dhe u ul para pc qe ti delte gjumi mire, para se te ikte nen dush.

*veshi i kapi nje aaaaaaaaah,(hapje goje) kesaj here pa vale dridhese /pf/images/graemlins/grin.gif, ajo e kishte majt aq fort frymen,saqe kjo aaah i shperthi si nje vullkan e jo vec nga goja...por dhe nga veshet /pf/images/graemlins/lol.gif

absi e zhytun mir ne kte `karigen` para pc, perton te ngrihet e te shohin cfare asht msheh mbas kesaj palmes se madhe te shpise...
,ndalon frymarjen e saj, nuk i leviz gishtat ma mbi tastatur,nuk e terheq kafen ashtu si teta helena qe para se ta kapi tasin, ku i rrezatojne thojte e bukur qe ju kushton aq shume kohe, shkon e lyn buzt me buzkuq, wäk mendoi absi, kush do t ja lajne ato vula te kuqe mbi filxhanin e bukur /pf/images/graemlins/idea.gif na ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

...tashme para meje, paraqitet nje vajze me floke te shpupurish por qe dukej si lepurush i amel, me pyjamet e vogla qe s dukeshin ma te hekurosme, me syte e pergjumur qe t bate me e gri (qe ti delte gjumi /pf/images/graemlins/grin.gif) .

Hapsajt e kishte rremby gjumi mbas palmes se madhe tuj prit absin /pf/images/graemlins/grin.gif qe m raft llotaria kres /pf/images/graemlins/grin.gif jarabi, si kam ra pa ja puf faqen e me i than naten e mire /pf/images/graemlins/eek.gif

abs

nuk e di...

...dhe ne sfond te sallonit e shpise, u duk Rozi...ne syte e saj lexohej...*sot kam mendje /pf/images/graemlins/crazy.gif te `keqe` /pf/images/graemlins/grin.gif

Princesha

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif

un menje t'keqe kam per dit, po sot rrezatoj ma shum transparence /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Mond Crystal /pf/images/graemlins/kiss.gif at ma nelt vec shif se mos te duket vetja n hava /pf/images/graemlins/grin.gif se ajo asht tejpertej e tejdukshme sot, dhe se ti vehesh me e /pf/images/graemlins/kiss.gif dmth t fluturosh, n qiell eee, biles mbi ate te 7 /pf/images/graemlins/wink.gif

Rozi moj yll, zbrit poshte se erdha, na e ke ba diten super transparent sot, jam knaq per jashta, biles kam mbledh dhe lule, tapo i ve n vazo, ika tesh me u zvesh /pf/images/graemlins/grin.gif nga kto mendime /pf/images/graemlins/crazy.gif

Princesha

Primus registratum

Abs maj drit /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

sa mir anej ka ti lule e, te un bore sot /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Kristal /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Pranvera ne Shtepi

Roz, moj Rreze Dielli /pf/images/graemlins/angel.gif Shif si mendoj me e nda gzimin,dmth pranveren me ju /pf/images/graemlins/grin.gif

fam3.jpg

tuj fotografu ito, mu kujtu Dole /pf/images/graemlins/smile.gif

fam1.jpg

Status
Not open for further replies.