Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Fam Transparent

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Vajza mos t ju mesi hatri, se kam ardh vrap...

[/ QUOTE ]

E dashur Absh /pf/images/graemlins/wub.gif

Edhe une jam me vrap po po te le nje shenim sa per mos marre mungese edhe per sot. Ketej pranvera nuk ka ardhur akoma. Si duket dimri do kete fituar ndonje bast sivjet e ka pervetesuar gjithe te drejtat per te na mpire deri ne kocke. Kur te celin lulet e blirit do te te sjell nje tufe ta vesh te koka e krevatit /pf/images/graemlins/smile.gif Kam hequr dore nga ideja e dasmes se nuk me behet te shkoj ne shtepi tjeter, me rrihet ketu, unless kandidati pranon ta marrim dhender brenda /pf/images/graemlins/laugh.gif Megjithate do ta mendojme edhe njehere kur te celin lulet qe te mund te festojme ne kopesht /pf/images/graemlins/tipsy.gif Po largohem per t'u marre me ca ceshtje akademike /pf/images/graemlins/laugh.gif Te perqafoj fort, puthi gjithe kalamuqat e familjes nga ana ime /pf/images/graemlins/wave.gif

lilac.JPG

[/ QUOTE ]

E mir mes te mirave /pf/images/graemlins/wub.gif e mire me te panumerta te mira /pf/images/graemlins/smile.gif e mire me shpirt te ndjeshem e te brishte /pf/images/graemlins/angel.gif

Faleminderit per fjalet e ngrohta, ne kte fundfillim Stine, ndryshimet e fundkalimit mund ti ndjejne natyrisht shpirta te thelle e te ndjeshem, prandaj...eshte e pamundur mendoj, kto krijesa te mos mbartin nje ndienj dhimbje ne shpirt, solidarizueshem njeshshkrire me natyren. Shpirt i bukur...udhtim te mbare, deri heren tjeter /pf/images/graemlins/wub.gif

Porosine tande e kryej me kujdes, ndersa ne lidhje me martesen, s doja te me ngjashit kaq shume /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/angel.gif por ne kemi shpi boll, plus nuk jemi fanatisch tradicionel, keshtuqe, ti ke hapsiren tande ne shpi, se merr buRRin mren apo shkon te ai, e rendesi ka?
E vlefshme eshte ganz THJESHT te jesh e lumtur ti Engjell i amel!
Pse kollaj eshte te futesh ne mors ( kush ka ba pun me metal n koh t monos e din cfare eshte morsa /pf/images/graemlins/grin.gif)
pervehte asnjehere s kam pranuar te rri ne morse, qe te me jepshin formen qe dikush donte, jo!
sado e pakendshme te jete forma jeme per dikend, ose dhe mos ta deshiroj egzistencen e saj, pervehte qendroj tek kjo forme qe kam! e ndryshoj ate, vec athere kur une e ndiej te nevojshme, ca me ba /pf/images/graemlins/grin.gif
Keshtuqe, e Mire,perjetimet jane (simbas meje) shoqerueset tona, nuk eshte e lehte te mbledhim sa me shume te mira, te paharrushme, por s eshte dhe e pa mundur.

Tani me duhet te iki...duke te/ju pas me vehte /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/wub.gif te gjithe /pf/images/graemlins/angel.gif e mij!

/pf/images/graemlins/wave.gif

tushi

Valoris scriptorum

Shpija ku jeni pash allahin mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs xhemla Rozi Xixe e vajzat e tjera /pf/images/graemlins/kiss.gif
pershndetje edhe djemve

e kaloshi bukur e tash po nihena /pf/images/graemlins/wave.gif

LUANESHA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gif TE GJITHEVE
me me fale per mungesen /pf/images/graemlins/shrug.gif
kam qen pak e xan me pune /pf/images/graemlins/smile.gif
,por tani cdo gja ne rregull /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif per te gjithe

abs

nuk e di...

Luane e solle koken /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Ciao Fam si ju kam ? /pf/images/graemlins/smile.gif

nature-smiley-019.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi
nature-smiley-005.gif
/pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Luana he moj, erdh pranvera gati, kushedi sa i ke mpref dhamt e bukur /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif ky dielli qe ke vu se c me kujtoka vitin e kalume... /pf/images/graemlins/wink.gif

<font color="red"> Lajmerim!
Se shpejti ne shtepine tone te madhe hapet "Festivali I Zerave te Rinj".</font>

Ideja lindi nga nje Za melodioz ne msn, qe gati me hodhi nga karrigeja. S ju kalxoj tesh kush asht, se po i futni nenkamsen dhe i ik zani masanej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kshtuqe mobilizohuni, rregjistroni kangen dhe jepjani mjeshtrave me ju a ba link dikund, dhe pregadituni, dmth preni flokt e lyni ato, bleni tesha te reja, bani pak sport, dhe mos harroni me pre thojt /pf/images/graemlins/laugh.gif

S kam harru naj send, jam e sigurta /pf/images/graemlins/tongue.gif

----------------------

<font color="pink"> po vjen e shumpritura, poooo vjeeeeeen..., droga jeme! </font>

abs

nuk e di...

Absiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Po na nxjerr pune me pi vë cdo nadje per me zbukuru e hollu zanin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

ps.Ky asht konkursi jem i preferum /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

------------------------------
nature-smiley-005.gif
nature-smiley-005.gif
nature-smiley-005.gif
nature-smiley-005.gif
nature-smiley-005.gif
nature-smiley-005.gif
nature-smiley-005.gif

abs

nuk e di...

Shpirt /pf/images/graemlins/angel.gif O`Le /pf/images/graemlins/wub.gif n pranver i bajne vëzet e fresketa pulat. /pf/images/graemlins/grin.gif
tOnCe ke qefe te shohish pak kotecin(ja kisha harru emin /pf/images/graemlins/lol.gif) deri sa t vijne Tushi se ai asht mjeshter /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, e jo vec per pulat. /pf/images/graemlins/cool.gif
Pervedi m pelqen vec me vu gjelat me u rah /pf/images/graemlins/devil.gif

Kush nuk ka qefe me pi veze qe jane yuuuuuuumi /pf/images/graemlins/goofy.gif t pijne qumesht me mjalte ka pak a shume njat efekt /pf/images/graemlins/smile.gif

gzimi10

Primus registratum

mrama, tgjithve! haha... abso, tashi e pash at foton posht emrit! lene se spo e komentoj..., shum e fort!, po ti mos e ndrro!

ps. spo i gjej ato smily-t!

leonora

Primus registratum

Miremrama shpia.... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Mroma shpija ,si ja kalut

sot me shume harxhuat apo fituat lekun, /pf/images/graemlins/winkwink.gif

leonora

Primus registratum

mra... mra.... une mire flm. pa zotnija jote si ka ken ??
po deshe hajde dhe ti se mos gjejme nej kapolinje /pf/images/graemlins/tonguee.gif

leonora

Primus registratum

dobiamo shtare vshini vishini /pf/images/graemlins/laugh.gif e ku te jem tjeter se jo ne Parajs /pf/images/graemlins/laugh.gif
po te baj i vin dhe ty pa mas vana vec /pf/images/graemlins/kiss.gif

Princesha

Primus registratum

se na le edhe hummerin pa gja, jo per gja /pf/images/graemlins/grin.gif

hummer, ku ma kishe shpin ti ne miami ?

GRiZhLa

Primus registratum
Erdhii - u degjua nje ze...

U degjua nje ze ku therriste 'erdhiii'

...nxitimi ishte i shpejte per tek dera, e cila dukej sikur sillte zhurma, te trokitura, zile qe t'perqeth trupin dhe ta ben mishin kokerr duke t'elektrizuar cdo qime ne cdo pore.
-shpejton-
nje eufori e tmerrshme per t'gjet ate qe mendon...
-nje buzeqeshje rrezatuese-
dhembet si gure te vegjel ne zallin e ujit brisk, ku shifen me nje sy t'lire cdo forme, cdo hoje, cdo filize dhe cdo ndalese...
-kthehet mrapsht-
mos! m'duket se i bene veshet...

Ca pika shiu trokisnin ne parmakun e dritares, shkapeteshin tek xhami me nje force sikur shtyheshin, sikur duan te futen ne zona te palejuara, te lagin vende t'terura dhe te shoqeruar me eren e tmerrshme si nje bodigard i pandare...

-Festohet: 21 Marsi ~ dita e pranveres~
sjell lule, freski, bukuri, gjalleri, te vlon shpirti!

Kjo dite kur do vije?
-ndersa shef nje bardhesi totale perjashta nje xhami ndares dhe deget e pemeve te zhveshura qe lekunden ne hark~kend 180° sikur kjo tornade do jete e pafundme...

-Ups! *kerkon falje*-
Konkursi ishte per kendim?
Interpretim?

*qesh pa ze*

Paskam ngaterru adrese...
-Zeri eshte ndal ne nje rruge pa emer, sikur nje vlere qe si gjindet ne ekuacionin e duhur &lt;imagjinata ne nje nate te qete eshte e pranishme&gt; - do fitoj thot - te nesermen gjen pergjigjen 'Ashtu? E kush e tha?'

-Lule Lule moj abstrakt
nxorre zerin ne fushate /pf/images/graemlins/smile.gif

E di qe kto rreshtat~fjale qe s'kan nje &lt;mirmrama, c'bani?&gt; s'i interesojne kujt per t'i hedh nje sy...
~Fundja!? Interesi - ambicie - kush me t'madhe e kush me t'vogel
Kafshaten aq sa t'a zen gurrmazi...
-Rendesi ka ta kaperdish, ta shijosh pa e shtyre me uje /pf/images/graemlins/lol.gif

*ndalem ktu*

Absi ajo vjersha «E bardhe...» - plot ndjenja, pershkrim global me ca nota intime qe te ngulet n'thellesi dhe t'krijon bluarje...
Kot s'them une qe je drite diellit - shkelqen - rrezaton (mua m'pervelon~percellon) LoL

Te puf pak une ty meqe m'solle frymezim /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.