Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Legjionixx

Forumium maestatis
Re: Yllat e Shpise...

plako mblodha edhe haracin e fundit
ikum apo jo
une po e ti ......?????? /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

GRiZhLa

Primus registratum

*cuditet*

Njeni-mas-tjetrit vijne tu lag gojen me nji pershendetje 'Ca kena, ca bani, ca thoni'
-Kush ju a ka mesu ket formule? (ai Pa-Shaba qe e mban vedin si i frym /pf/images/graemlins/tonguee.gif ...qe ju prishte pompa ishalla!)

Pa te keqen e Scorpies (pa helm) ...eshte tu u rrit...po zhvidhohet me normat$numrat e komenteve /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Abs, ku je ti maj drite diellit?
Ti po qe ke rrezatim abstract, ama...qe t'ban vale /pf/images/graemlins/wink.gif

(Po e mbyll me kaq kopertinen e ksaj faqe, s'po zgjatem:
1-sepse kokrra me lang s'paska ma /pf/images/graemlins/tonguee.gif
2-s'begenis kush me t'than *tytjeta ne menyre 'pervec'pa kallabllek*

C.U

abs

nuk e di...

Tush /pf/images/graemlins/angel.gif, se si me thote mendja se don me na ba naj suprize, prandaj nxjerr vec krytin pak n dere. /pf/images/graemlins/wink.gif

Skorpi shume king /pf/images/graemlins/angel.gif, perfekt te shkon lucku i ri /pf/images/graemlins/cooli.gif, ishtu te njoh /pf/images/graemlins/wink.gif

Legji, he mor ti, plase tuj na thane se punon punon, pervedi du fakte konkrete /pf/images/graemlins/cool.gif, plus ta kam inatin se Nev asht hala ne Liebeskummer prej tejet! /pf/images/graemlins/tongue.gif

OJ /pf/images/graemlins/angel.gif GRiZh`La, o ty t perlaft njaja rreze dillit qe t ka perqafu Zemren. E absi t `hangert` nuancat e shejat e pikzimit, fjalet e vecanta qe perzgjedh, si dhe pa lane mas dore vrojtimet feine qe ban. /pf/images/graemlins/smile.gif

Pash njat rreze dillit qe t ka perqafu, ku je? dhe a din gja ku asht ai grupi qe diagolonte me ty. Sa me deshire te madhe ju lexojsha. /pf/images/graemlins/wub.gif

Na bani naj mrapshllik si fund jave ktu n shpi, se nuk na nxihet biografija. /pf/images/graemlins/grin.gif

Ktu te une asht tuj ra bore, duket buuuuuuuukur oh sa romantike qe duket perjasht dritares teme, dhe une jam ktu n shpine tone ngrooooht, lalalalalaaa /pf/images/graemlins/rockband.gif

-------------

Ikyt vjersh, per boren qe /pf/images/graemlins/wub.gif

E bardhe...

Ajo eshte e bardhe,
e holle,
tek zbret,
lekundet lehte,
bashkangjitet me te tjerat,
elegante e heshtur me bukurine e nje lulebore…
Ajo eshte e bardhe,
e pafajshme,
e fresket,
e sapoardhur,
e magjishme,
stoliesshem zbret,
me nje heshtje kumbuese,
ze vend me modestine me te madhe,
ngjit e ngjesh me njera tjetren,
solidarizueshem,
njebashkuar,
e thjeshte dhe aq e bukur…
Ajo eshte e bardh,
e brishte,
si velloja e dashurise,
qe te ban blind,
e zbukuron gjithcka,
fluturuese si pjesezat e saj te njepasnjeshme…
zgjon endrrat,
nga cdo thellsi labirinthi,
te detyron deshirueshem te bashkohesh me te,
ajo eshte e mire,
e dashur,
e bukur…
Ajo eshte e bardh,
e veshtroj,
s ngopem,
me jep nje ndjesi krahfluturuese,
si ne endrrat - duke marr pak hov,
e me krahe te hapur fluturimthi,
perfshi boten ne krahet mij,
kaq te vegjel,
bashkuar me …
solidarizueshem,
sepse …
Ajo eshte e bardh,
e ngrohte,
si nje sonate,
qe te pershkon kapilaret ne nje tempo te padukshme,
e nje ze qe te takon vec ty - ne shkembim,
ajo eshte e bardh…
Ajo eshte vec e bardh,
i jep drite nates,
i jep shpres errsires,
ajo eshte e bardh…
ajo eshte drite…
Ajo eshte vec e bardh,
e marr ne dore,
papritmas nje freski pershkon qenien,
me zbukuron,
marrim- japim,
ngrohtesi-freski…
ajo ndrit per bukuri…
Ajo eshte e bardh,
sado qe te rri,
ore dite apo...,
ajo mbetet,
vec e bardh…

S

Scorpion

Guest

Tjeta juj, si ju kam shpia? A u lodhet a?

Abs ku je maj, vjen i minut e iken masanaj a, a ti ti.

Ketu te une asht nxi qielli, ka per tja fut shi /pf/images/graemlins/frown.gif

abs

nuk e di...

Sot jam knej verdall, po ti lexo kte vjershen teme mor King e ven n pune imagjinaten /pf/images/graemlins/grin.gif, nese hala s funksionon, athere merr do bukpeshkut, bane thermija, mbush nje plasmas, hap reflektorin ose merr tharsen e flokve qe ta shperndaj ne ajer neper shpi, ven nje musik t bukur, hidhu - kerce - kno- bertit, dhe masanej, fut ban punt e shpis /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mos thuj s te dhash nje ide e /pf/images/graemlins/cool.gif

Tesh ke rradhen me m dhane mu nje nga ty /pf/images/graemlins/rockband.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

absi
-------
te pres deri ne oren 16.00
dhe do te tregoj ku punoj ne Zü......
Sonte kam banketin
me lajmero ne ap gjer me 16. 00h
pas ores 16.00 eshte vone,kam pune te shumte sot /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...

LLegji /pf/images/graemlins/crazy.gif, t paska lan daja- jak me pasoje mor trim /pf/images/graemlins/grin.gif, qe vec at cakicin mban ne dore /pf/images/graemlins/eek.gif, po t zen dora kallo o zhaje /pf/images/graemlins/lol.gif

Hari /pf/images/graemlins/cool.gif, s te shkon ky nicku harapushi, ti je alamet DJALIT gati per Nuse, marshallah /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

S

Scorpion

Guest

Kush eshte ky Harapushi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Scorpi shif ca bahet knej itash /pf/images/graemlins/grin.gif

NeKteMomentBore.JPG

S

Scorpion

Guest

abs maj amelcin dua boren dhe une /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

Qe pra ta pruna,ban qefe tesh me te /pf/images/graemlins/grin.gif
Une jam tuj prit deri sa t bahet muri i bores kaq i madh sa jam vete n kam /pf/images/graemlins/grin.gif

Hej, me pelqeu ajo ideja e faktit te fotografuar tek tema "permirsimi i forumit" /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

S

Scorpion

Guest

pse qejfi vetem bahet a, hajde dhe ti e bajm i njeri prej bore /pf/images/graemlins/tonguee.gif

S

Scorpion

Guest

abs, s'me shpeton gje, por me erdh cudi, se une thartova trute aty per t'ju pergjigjur temes e c'shoh nje qe ia kishte plas ************* /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

Fundja ke shkrujt per qefin tand /pf/images/graemlins/wink.gif, kshtuqe mos vraj mendjen. Me pelqejne njerzit qe ju kap syni shume... /pf/images/graemlins/cooli.gif

Te thash, se jam tuj prit sa te bahet bora sa un n kame, me kte vrull qe ka fillu, duket se sonte do baj nje shpi prej boret. /pf/images/graemlins/grin.gif

Epo mir tesh po mbledhim sendet, pruna kto:-->

Ruebli.jpg

S

Scorpion

Guest

Solla keto une /pf/images/graemlins/smile.gif
103LRisoliBis23+Ombra.jpg

abs

nuk e di...

Shif sa u ba deri ne oren 17. /pf/images/graemlins/eek.gif