Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re: Valentins Party

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O ty t'hogshin dreqnit /pf/images/graemlins/lol.gif una du me mush barkun miiiiii se mu ka bo brime /pf/images/graemlins/lol.gif nejse, ka ashu e ashu /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

O Bataljono, majaft mi fute n'sherr gocat /pf/images/graemlins/laugh.gif

M'ka bo absi ministre t'puneve t'permrenshme ndaj t'thom /pf/images/graemlins/tipsy.gif

P.s. O sono, o shtrige, e lashe mendimin n'hije /pf/images/graemlins/lol.gif po ku ka hije kur je ti rreht e rrotull /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Per ate une jap dhe jeten jo sherr qe bej pa hesap /pf/images/graemlins/lol.gif
Korde, si Minstre e punve t'perbrensheme.... a tkerkoj nji nder? /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

shih cer gjeta /pf/images/graemlins/laugh.gif

spud_1501.jpg

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wub.gif po qe paskam turp /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif jo mi rri pse /pf/images/graemlins/laugh.gif biles po me erdhe nga krahu i tjeter mund te shprehem dhe me lirshem /pf/images/graemlins/lol.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Goca do folni se po m'kapen ketu ke laptopi m'lane pa...nejse /pf/images/graemlins/lol.gif

Filloi numerimi me koke poshte per sot, ene cik ka ngel /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Nev, jepi /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]
Puna o se mu po mplqen plani L :)P) dhe pse une po boj cdo perpjekje qe ta rrezoj. /pf/images/graemlins/laugh.gif Amoni mi m'beni derman me ndonje caj a yshtje t' mhiqni mendjen se sdo fle as sot ndark /pf/images/graemlins/lol.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Po ca t'duhet gjumi ty mi shpirt /pf/images/graemlins/lol.gif kushedi ku te cojne ondrrat /pf/images/graemlins/lol.gif se jane te poshtra ato /pf/images/graemlins/lol.gif me mire zgjuar, kshu i komandon ondrrat /pf/images/graemlins/lol.gif

Ja ku ta zgjidha /pf/images/graemlins/kiss.gif

@d@

Primus registratum

Goca do folni se po m'kapen ketu ke laptopi m'lane pa...nejse /pf/images/graemlins/lol.gif

Filloi numerimi me koke poshte per sot, ene cik ka ngel /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif sot osht nje dite e madhe per njerezimi thoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

do me ik kjo /pf/images/graemlins/smash.gif ..tjetra hap zemer n'af /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Ketu jane te ndara tokat harap /pf/images/graemlins/laugh.gif... zbrit ca shkall mposht /pf/images/graemlins/tipsy.gif

abs

nuk e di...

Na dhe tavolina per ne sonte /pf/images/graemlins/wub.gif

tavolina.JPG

[/ QUOTE ]

Absi /pf/images/graemlins/wub.gif e njof kete tavolinen /pf/images/graemlins/wub.gif

super schon /pf/images/graemlins/cool.gif
-----------------------
HR_HeartKisses.gif

abs

nuk e di...

Hajde Zemra gratis /pf/images/graemlins/grin.gif

3045412__w160xh120L.gif

3045412__w160xh120L.gif
3045412__w160xh120L.gif

3045412__w160xh120L.gif

vogel.jpg
vogel.jpg
vogel.jpg

4439330__w160xh120L.gif

4439330__w160xh120L.gif
4439330__w160xh120L.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...

Korde ku je maj? /pf/images/graemlins/cool.gif

Ta jap tavolinen borxh hajde /pf/images/graemlins/laugh.gif, Nev t kapi gja grepi /pf/images/graemlins/idea.gif

Trimat po merren me pollitik e /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

/pf/images/graemlins/tongue.gif

PS:Tush /pf/images/graemlins/angel.gif prej teje s pres mungesa ok?

PSS: Zhela ju kam pru sa t doni /pf/images/graemlins/crazy.gif

PSSS: 1 ore kam kohe, si t doni, megjithate po ju baj gati pisten, dmth tapetin e kuq /pf/images/graemlins/rockband.gif

@d@

Primus registratum

Abs, der tag ist noch nicht vorbei /pf/images/graemlins/laugh.gif kam edhe 30 min kohe /pf/images/graemlins/lol.gif Ich habe hunger..

Blendi

Primus registratum

yum! ladies, mos e harxhoni t'gjith sot, runi ca se do 364 dite te vije prap shen vali

Status
Not open for further replies.