Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: Valentins Party

Nevo fillo pi lule se parashikoj mbyllje te hidhur dite per sot keshtu si e ke nisur /pf/images/graemlins/cry.gif

tequila.jpg

@d@

Primus registratum

Me ke legj? /pf/images/graemlins/idea.gif dje me the ndyshe ..gjithe ato pm mbreme per te me then sot diten e te dashururave qe je i nxen dhe i lodhur /pf/images/graemlins/frown.gif(
Pse luan me mua /pf/images/graemlins/laugh.gif?

Legjionixx

Forumium maestatis

Geshtenjezeza.
per
Tequila ke harru Limonin dhe Kripen,
une dua vetem Origjinale /pf/images/graemlins/tipsy.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

ana karenina

Primus registratum

Pi lule pi, dite me te mira do vijne /pf/images/graemlins/angel.gif kur edhe neper pm te thuhen te verteta, kur te jene zhdukur divorcet, kur mos kete me femije per te ushqyer, plane A, K, Zh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Te ngordhte edhe poezia bashke me fikjen e dritave /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Je rehat
je rehat
je me fat
me goxha fat
rri e rri
e fap poezi
te kam zili
me shume meri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

@d@

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nevo fillo pi lule se parashikoj mbyllje te hidhur dite per sot keshtu si e ke nisur /pf/images/graemlins/cry.gif

tequila.jpg

[/ QUOTE ]
Nuk pi une o goc ...se smbaj men ca boj kur pihem /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Pi lule pi, dite me te mira do vijne /pf/images/graemlins/angel.gif kur edhe neper pm te thuhen te verteta, kur te jene zhdukur divorcet, kur mos kete me femije per te ushqyer, plane A, K, Zh /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown">Jam llustraxhi jam llustraxhiiiiii
Dhe hallin tim s'ma di njeriiiiiii
Po do vije dite e fukaraaaaaaas
qe koken lart dhe une ta mbaaaaaajjjj /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

@d@

Primus registratum

<font color="brown"> Te ngordhte edhe poezia bashke me fikjen e dritave /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Je rehat
je rehat
je me fat
me goxha fat
rri e rri
e fap poezi
te kam zili
me shume meri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

[/ QUOTE ]
me ke zili
me ke zili
jo vetem ti
jo vetem ti

me ka af
me ka shqiperia
me ka europa
po edhe rusia

Jam e bukur
jam e squt
me keni inat
do ju ze ndrut /pf/images/graemlins/laugh.gif
:geshtenjez, kot e ke se legjoni nuk me mashtron mua /pf/images/graemlins/wub.gif apo jo legjo? /pf/images/graemlins/angel.gif

ana karenina

Primus registratum

Origjinale i ka google /pf/images/graemlins/laugh.gif jane foto, jo vizatime /pf/images/graemlins/laugh.gif

sltsl7.jpg

picklingsalt5.jpg

abs

nuk e di...

He kalxo iher Lara cfare ban? /pf/images/graemlins/idea.gif

Nev /pf/images/graemlins/angel.gif legji s te mashtroj jo, so shikon te tjeret qe puthen e dehet ai, falja ksajhere /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Hola /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

ana karenina

Primus registratum

Uppsss alcoholics' party /pf/images/graemlins/goofy.gif

lemon.gif

Nevo sipas teorise tende, sot u dashkan dehur mire e mire kandidatet /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Lara edhe une gjithashtu, shaj me sa me ha gurmazi ne italisht dhe mbaj konferenca morali ne anglisht /pf/images/graemlins/laugh.gif Here qaj here qesh, nje here jam futur ne det, kujtuan se doja te vrisja veten, po une s'mbaj mend gje /pf/images/graemlins/lol.gif

@d@

Primus registratum

Nev

Tradhetia eshte krim.
Dashuria jete /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]
Po schatz. /pf/images/graemlins/laugh.gif
He mi nuk eshte si yll ky ? /pf/images/graemlins/wub.gif Legjion nuk mu pergjigje.. Sot ne dark do te shoqeroj pinki ne paryt. /pf/images/graemlins/wub.gif Ti vec paguja fustani..se ke fitu dje plot /pf/images/graemlins/wink.gif

Abs, legjoni nuk me ka mashtrua. /pf/images/graemlins/kiss.gif Sapo me komfirmoj qe te gjitha ato qe thuhen per te ne af jane thashethe te perhaupura nga burime mediokre qe sja duan atij te miren. Kaq /pf/images/graemlins/shrug.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Geshtenjeza,
me cka do na servosh Vodka. /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

ana karenina

Primus registratum

Shif tani kur te thote jo po nuk duhen keshtu gotash, duhen ndryshe, origjinale /pf/images/graemlins/devil.gif

gb_elegant_caviar_vodka_tn.jpg

@d@

Primus registratum

Tani do jape pergjigje si burrat plani L apo ta rrezojme? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]
NO. Une skam qesh ndonjehere kaq shume sa sot. Beje per hir te shoqereris. N.qse ke qoft edhe pak fare konsiderat per mua.. shtyje per nje dite tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une do dehem sot /pf/images/graemlins/laugh.gif po para se te dehem ,do desha te seleksionoja iher kandidatet, se po u deha ke te me kapi dora /pf/images/graemlins/lol.gif

ENIad, Korde? /pf/images/graemlins/idea.gif

ana karenina

Primus registratum

Mire ti me pantallona, po une me fund, pyes veten c'kerkoja valle? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif Me siguri me dukej vetja si ne film, beja Merlin Monrone /pf/images/graemlins/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Eniad dhe Korde ishin kandidatet e thirura per seleksionim? /pf/images/graemlins/eek.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Pi lule pi /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Lara e paskena kte te perbashket /pf/images/graemlins/kiss.gif

Na dhe tavolina per ne sonte /pf/images/graemlins/wub.gif

tavolina.JPG

-------------------
<font color="pink">PS: Nev Legjin tand kam fillu me e vu n dyshim itash /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif </font>

Status
Not open for further replies.