Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

gzimi10

Primus registratum
Re: Gezuar Shtepine e re ne faqen 526

ke materialet e ke menjen ti! /pf/images/graemlins/wink.gif
i gja tbukur!, po skam ku me ta cu!

kenke tu e pi duhanin!

bebi

Primus registratum

duhanin /pf/images/graemlins/tipsy.gif e kam lan /pf/images/graemlins/laugh.gif e pij n'forum sa her' m'shkon mendja /pf/images/graemlins/laugh.gif

te gjanat materiale e kam mendjen po /pf/images/graemlins/laugh.gif se t'tjerat jan' pa lek /pf/images/graemlins/tipsy.gif
he pra ca m'ke ble /pf/images/graemlins/grin.gif

po dal iher, kur t'vi e du peshqeshin mbi tavolin t'sallonit /pf/images/graemlins/cooli.gif

mos harro me vu emen siper eee, se kto jan sgrrapsa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hi tgjithve:... un jam ish-"homerS"...

[/ QUOTE ]

Heyyyyyy, /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
HomerS back!

HomerS pash idealin e shoqnis /pf/images/graemlins/cool.gif ku je? Se na ke ba merak! /pf/images/graemlins/smile.gif

Hajde ne dark se po hapim domizhanat e rakis e ulna rrafsh /pf/images/graemlins/grin.gif, e na kalxo pak, ok?

Mirseerdhe niher /pf/images/graemlins/angel.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: HomerS back!

mireseuktheve homerS /pf/images/graemlins/wave.gif

shume kohe ka kaluar...

gzimi10

Primus registratum

hi abs-o, hi simply( ty sjom tu tmajt men?! mndihmo!)

eh, abs..., jam mir lash dhe duhanin... gjat ksaj kohe /pf/images/graemlins/wink.gif
kam shtu mpesh..., gjat ksaj kohe vetem 3-her kam fol shqip- gjithsej 15 min. , ca me tthan ma, se sdi as ka tja filloj..., megjithate jam kam kalu shum mir....

ti zonje, mir je kan?, u ba vertet koh e gjat...!
/pf/images/graemlins/smile.gif

gzimi10

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif lash nam..., po si ta dija!, ka ndryshu shum knej.
si je ali? sdi ca tthem, e di se ske per tpyt, por po pergjigjem nga vetja... thjesht per respekt! /pf/images/graemlins/smile.gif

hi kordele!

alinos

Forumium maestatis

mire jam homi /pf/images/graemlins/smile.gif

forumin e kemi ndryshuar, por mesohet shpejt...
paske lene duhanin?

gzimi10

Primus registratum

e lash..., pse pyt?
posi, do ja marim doren..., me mjafton qe ju gjeta juve ketu. /pf/images/graemlins/smile.gif

alinos

Forumium maestatis

sepse e permende si nje nga gjerat qe ke bere gjate kesaj kohe qe s'je dukur ne af...

abs

nuk e di...

HomerS sic duket i paske ba vehtes nje vetdisiplin training, Urime per lenjen e duhanit.

Bitte ndryshoje ate fjalen `i huaj`se tashme je perseri ne shtepi.

Dhe se, disa kane konkuruar per vendin punes te kopshtarit /pf/images/graemlins/grin.gif, por...ehe, keshtuqe, bacja asht njashtu e fresket sic e ke lane...biles pema nga dritarja e Nosit s asht rrit hic /pf/images/graemlins/grin.gif

Por, ambjentoju njehere /pf/images/graemlins/smile.gif

gzimi10

Primus registratum

ashu verte, un e permenda simply... mbase sdisha nga tja filloj, dhe e nisa me d- duhani!

flm abs, ate po baj... po mundohem tja mar doren,
tash asht dhe dimer, mblidhemi ke oxhaku e pim ka i got raki

Legjionixx

Forumium maestatis

abstract
-----------
dalim e pime nga nje ne Niederdorf .... /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

Legjioni, se ke keq, sa minuta larg e ke Niederdorf prej shpise tande? /pf/images/graemlins/idea.gif

HomerS, mos pyet per te ftohtin, rroft gota e rakis qe na e mban shpirtin gjalle. /pf/images/graemlins/grin.gif

Mos me thuaj, qe asht ba rruga sapun prej akullit anej nga lagjeja jote... /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

PS: HomerS tesh tapo merr noten 10 per shejta e piksimit se kena njenen knej qe rrin me rrige n dore /pf/images/graemlins/laugh.gif a e sheh sa ja kam marr doren vete /pf/images/graemlins/crazy.gif

gzimi10

Primus registratum

e di ti abs-o qe e kam pas gjithmon defekt ket punen e shenjave... tpiksimit..., rroft zysha, isha po baj permiresime;)

eniad

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

PS: HomerS tesh tapo merr noten 10 per shejta e piksimit se kena njenen knej qe rrin me rrige n dore /pf/images/graemlins/laugh.gif a e sheh sa ja kam marr doren vete /pf/images/graemlins/crazy.gif

[/ QUOTE ]

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif Edhe me thuaj pastaj qe s'e ndjen ujku eren e deles /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

abs

nuk e di...

N fakt deshta me ja rras Geshtenjezes por mir bane qe ja fute brrylat /pf/images/graemlins/devil.gif
HomerS kjo ktu, qe mban krytin ne mjeane si medemek e bute /pf/images/graemlins/angel.gif, shifja flokt si i kan fluturu prej Nelave, kur se filloj rreshtin me te Malle /pf/images/graemlins/tipsy.gif biles tesh me kan c`orientu komplet perdorimin e ll&amp;dh /pf/images/graemlins/crazy.gif
Do ti hedhi n zhyzh, perfat kam dhe Nosin n ane teme /pf/images/graemlins/cooli.gif

( Eniad /pf/images/graemlins/kiss.gifback)

/pf/images/graemlins/smile.gif

PS: HomerS, albforumi i ri, ka disa Optione per te korigju gabimet, e shkrimit natyrisht /pf/images/graemlins/grin.gif
(megjithse nga ty pak do perdoret, ky asht thjesht favori im /pf/images/graemlins/cool.gif)

abs

nuk e di...
Re: dasma ?

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

Geshtenjeza /pf/images/graemlins/smile.gif e dinja qe do me presesh per dasmen /pf/images/graemlins/idea.gif po s ma merrte mendja qe do e lesh djalin e botes te prese kaq shume /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
bova20.jpg
shif sa mendueshem /pf/images/graemlins/laugh.gif

eewerscarle21f.jpg
ngele me xhinse e me xhakete o goce /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

Te pafsha me vello kete weekend /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

ps.Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.