Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

eniad

Forumium maestatis
Re: Eshte Mengjes

<font color="brown"> Mendo ata qe jane me fatkeqe sesa ty, domethon avatarin qe eshte totally i zhvesh me gjith kte t'merdhifme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif . S'te dinja kaq katile dhe ty, yyyy njeri egoist /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ... U ngrofe? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

abs

nuk e di...

Iola kno rrugs qe te ngrohesh moj e derbardhe, dhe ven shallin para gojes.

Dhe ktu asht shume ftoht, brrrr, i am happy se jam ne shtepi , lalalala /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

PS:Iola gezohem qe mami jote eshte me mire, plus me goce si ty, cdo mamit do ju riktheheshin forcat /pf/images/graemlins/angel.gif

ana karenina

Primus registratum

Absh e dua ta psikollogjis /pf/images/graemlins/tonguee.gif e po mu mbush mendja edhe ta vjedh /pf/images/graemlins/devil.gif Per ca pyetjesh u /pf/images/graemlins/crazy.gif ti?

Iola te shkuara qofshin per mamin e per ty /pf/images/graemlins/angel.gif

Kusho akoma ketu ti? /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...

Iola do me interesonte ta dija hollsisht pse mendon ashtu?
Sepse kam nje ide...te cilen do ta komunikojme vec bashke...nese do natyrisht. /pf/images/graemlins/smile.gif

Deri ma vone /pf/images/graemlins/kiss.gif back.

Lara,jam ne:truni e zemra neper bote (tek poplli) /pf/images/graemlins/wub.gif, duart mbi tastature /pf/images/graemlins/grin.gif, e prapanica ne karrig /pf/images/graemlins/tongue.gif ktu para pc ne shtepine ne zyrih /pf/images/graemlins/cool.gif.
Mjaftueshem? /pf/images/graemlins/idea.gif

Ti prap ne provim?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> /pf/images/graemlins/eek.gif Pse, cfare ka mami i Ioles? /pf/images/graemlins/eek.gif Nuk eshte mire? Nejse, i qofshin te shkuara Iola dhe uroj te jete mire ketej e tutje /pf/images/graemlins/kiss.gif . </font>

abs

nuk e di...
Re: Eshte mbasdreke heret...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Absh e dua ta psikollogjis /pf/images/graemlins/tonguee.gif
e po mu mbush mendja edhe ta vjedh /pf/images/graemlins/devil.gif
Per ca pyetjesh u /pf/images/graemlins/crazy.gif ti?

[/ QUOTE ]

Aaa, je vone per kte Mellodie /pf/images/graemlins/devil.gif SDU me ta nap /pf/images/graemlins/grin.gif

Dhe me e vjedh s ke ku, se e kishin heq nga interneti /pf/images/graemlins/rockband.gif

Ndersa pyetjet ishin kto:
- Si do e beje nje film te tille po te ishe ne vendin ...?
- C renditje te pelqeu, cila jo?
- Si mund tu zgjeronte kjo ide?
- C ndijim (te percaktuar, jo mir-keq /pf/images/graemlins/wink.gif) te krijoj ky film i vogel kur e pe?
- A e ke pa ma shume se nje here?
- Te ngacmoi per ndonje tjeter ide?
- Do te doje te te behej nje film vetem per ty?

/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Re: Eshte mbasdite

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif komentin e kam vu te salloni i Xhaxhit /pf/images/graemlins/cool.gif

Geshtenjeza /pf/images/graemlins/smile.gif pse nuk i psikollogjis /pf/images/graemlins/wink.gif kete avatarin qe ka tani /pf/images/graemlins/idea.gif (per mos me te lan pa pune ke parasysh /pf/images/graemlins/laugh.gif )

abs

nuk e di...
Re: :)

<font color="orange">T'kisha mujt me e realizu njaq do isha e kenaqur .Ps. kam nje kerkes qe kur te vendos te realizoj un nje film /pf/images/graemlins/idea.gif te me ndihmoni ju qe jeni me profi /pf/images/graemlins/cool.gif
</font>

<font color="orange"> Fotot mu duken secila te lidhura mes njera tjetres me nje kuptim qe shoqerohej dhe nga tingujt e kanges,psh kur fillon kengetari te kendoje del ajo Xhixhi me pushk ne krah qe duket sikur shoqeron kengetarin.Ose kur del nje kitarrist /pf/images/graemlins/wub.gif pas tij del nje qe me ngjan me nje /pf/images/graemlins/angel.gif qe njof e pas tyre del fotoja e perqafimit mes bubit e maces si un e ti /pf/images/graemlins/wub.gif Ndoshta ka qen i tille dhe mendimi yt?
</font>

<font color="orange"> Do shkruaja ndoshta ndonje rresht ose ndonje firm te bukur qe ka pas secili ne Albforum. /pf/images/graemlins/idea.gif </font>

- C ndijim (te percaktuar, jo mir-keq /pf/images/graemlins/wink.gif) te krijoj ky film i vogel kur e pe?

<font color="orange"> Ndjeja ate Pjesez personale e te vecante qe secili nga ne ka shpreh ne AF qofte me foto apo me avatar /pf/images/graemlins/smile.gif
</font>

<font color="orange"> Disa here madje edhe pas shum heresh i ngreja zerin muzikes e tek levizja neper shtepi me dilnin parasysh fotot. </font>

<font color="orange"> Ideja qe me lindi ishte qe /pf/images/graemlins/angel.gif tim ti dhuroj nje film te tille me fotot e saj nga lindja deri ne diten e 5 vjetorit te pare te saj /pf/images/graemlins/wub.gif </font>

<font color="orange">Un se bashku me Amoret e mija /pf/images/graemlins/wub.gif ne nje faze te vecant te jetes qe e kam sekret /pf/images/graemlins/wink.gif </font>

abs

nuk e di...
Sot ndrit dielli...

Zog sapo e pashe. Ide e kendshme. Mendoj se cdo perpjekje cdo prove qe ben ndokush ka bukurine,perfitimin,interesimin e vet. Personalisht e gjej shume vlersuese punen - si jotja dhe e Blendi@t , duke perjashtu kohen qe i eshte kushtuar montimit te filmit, te te menduarit ne te, deshira per te kenaqur te tjeret, plus puna kreative sado modeste per kohen e realizimit, pozitiviteti me i madh ne syte e mij eshte emocionet qe ngjallen tek secili ne kto dite, si dhe jam e bindur qe shume nga ne ka menduar " po sikur..." per vehten e vet.
Masandej ka variante sa te duash, si ju te dy une dhe kushdo po ta rindertoje rimendoje nje ide, natyrisht qe do kete shume me shume elemente brenda, ku shihet dhe me kjarte shija dhe ana emocionale e realizuesit te tij, sic e permenda per kte do kohe, dhe koha eshte para /pf/images/graemlins/grin.gif thojne zvicerianet /pf/images/graemlins/wink.gif.
Megjithate uroj qe aty ktu, te eksperimentojme vehten me ide te ndryshme, kenaqesia eshte e te gjithve. /pf/images/graemlins/smile.gif

- O`Le me emocionuan aq shume pergjigjet e tua e shtrejte /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

- tOnCe eshte mese normale te mbetet dikush i pakenaqur, shpresoj qe ne paknaqesine e tij/saj te gjeje burime kenaqesie /pf/images/graemlins/grin.gif

<font color="red"> So ist halt das leben! immer und immer probieren, versuchen, lernen!

</font> <font color="purple">
Jam plotsisht e bindur, qe secili ka talentet dhe kualitetet e tija ne fushen e tij/saj. </font>

----------------------

<font color="pink">Mund te kalosh lumin me mendimin qe te me dhjesish kalin , por duke mos ditur se ate e kam dhjere para se ta ngasish ...qe ta lash gjate lumit duke kaluar me te... </font>

ana karenina

Primus registratum
Pyetjet e Abshit e pergjigjet e mia :)

<font color="purple">Une do shtoja nick'et e gjithe bebave ne foto dhe pas cdo fotoje bardh e zi do vija avatarin e pas avatarit (per ke deshiron) fotografine kur eshte rritur /pf/images/graemlins/wub.gif </font>

- C'renditje te pelqeu, cila jo?

<font color="purple">Une pashe filmin e fotove bardh e zi dhe filmin qe ka bere Abshi me perzjerje avataresh e fotosh te tjera. Nuk munda t'i shoh te gjithe per arsye teknike /pf/images/graemlins/cry.gif Nuk i vura shume rendesi renditjes, mendoj se renditja nuk thote shume /pf/images/graemlins/shrug.gif</font>

<font color="purple">Mund te shtohen foto te perbashketa, ose te verteta ose fotomontazhe /pf/images/graemlins/smile.gif </font>

- C'ndijim (te percaktuar, jo mir-keq ) te krijoj ky film i vogel kur e pe?

<font color="purple">Me percolli ndjesine e harmonise e paqes, dashamiresise dhe vleresimit per njeri-tjetrin. Me beri te ndjehem me e dashur /pf/images/graemlins/goofy.gif </font>

<font color="purple"> Per arsye teknike jo, por jam perpjekur me shume se nje here. </font>

<font color="purple">Posi jo /pf/images/graemlins/smile.gif Fillova te merrem me fotot e mia online /pf/images/graemlins/cooli.gif </font>

<font color="purple">Me shume kenaqesi /pf/images/graemlins/cooli.gif </font>

ana karenina

Primus registratum
Me do...s'me do...

Me do, s'me do /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Photo_a_Day_033.jpg

abs

nuk e di...
Re: Me do...s'me do...

Me siguri qe te dua
crying-petal-1.jpg
moj rrapatushe /pf/images/graemlins/angel.gif

Ja kte meriton /pf/images/graemlins/kiss.gif per pergjigjen!

flower-woman-2.gif

ps:- Tush, jam me grüka, dua caj me raki,oops limon deshta me thane, please /pf/images/graemlins/grin.gif

---------------------

<font color="green"> Wir können uns nicht sehen, wenn wir uns nicht in unseren Interaktionen mit anderen sehen lernen und dadurch, dass wir die anderen als Spiegelungen unserer selbst sehen, auch uns selbst als Spiegelung des anderen sehen. </font>

abs

nuk e di...
Re: Fam

Absi zemla /pf/images/graemlins/kiss.gif cajen e pruna vet kurse Tushi /pf/images/graemlins/smile.gif po desht t na baje naj gja me hanger se na e ka lan guzhinen krejt mas dore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

macchie_09.jpg
me
limone.gif
te sapo keputun /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Ooooh kaplocja...

Me ka zan gripi habitshem e m ka marthy, O`Le pervec Caj dhe limonave t freskt, ate flutren mbi limona kam nejt tuj e vezhgu disa minuta e m lindi nje ide geniale /pf/images/graemlins/grin.gif, flmd /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

<font color="red">
Shpija, oops shpija s flet /pf/images/graemlins/tongue.gif, Fam nese ju lind ndonje ide Muzikore per temen Mall, please hidheni pa kursim, ju jam shume mirenjohese /pf/images/graemlins/smile.gif </font>

Tush, Soni und...si shume mungesa po bani /pf/images/graemlins/ooo.gif hajt s ka gja, shpresueshem e kaloni bukur /pf/images/graemlins/cool.gif

-----------------

/pf/images/graemlins/rockband.gif

abs

nuk e di...
Re: Pyetjet e Abshit e pergjigjet e mia :)

Flmd Lara per pergjigjet e sinqerta dhe me kompetenc! /pf/images/graemlins/cool.gif

Pervehte me pelqen ti baj nje mbyllje nje `pune`relativisht ne permasat e saja.
Keshtuqe qe t me delte gripi i bana nje permbledhje, funksionoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Resume i Projektfilmit

<font color="red"> FILMPROJEKT </font>

<font color="green"> Adressa:
Planeti Albforumi
Lagje: Thashethemi
Rruga: Subjekti
Objekti: Shtepia jone e re
Numer: Faqja ne vazhdim

Kinostudio „Shtepi e jone“Paraqeti Javen e Filmit
</font>

<font color="purple">

Ideja lindi nga pritja e ardhjes se bebit te Kondrapetalit (shif faqe 143) http://www.albforumi.com/pf/showflat.php/Cat/0/Number/412719251/page/0/fpart/143/vc/1

Pika kryesore e realizimit te Filmprojektit jane te gjithe antaret qe moren pjese ne kete Projekt.
Me Fotot e tyre magjike, me Avataret &amp; Bilder plot fantazi dhe shije , me mendimet ngacmuese dhe kritike, me humorin e kandshem dhe motivues, si dhe me nje solidaritet dhe mbeshtetje.</font>

<font color="green">Realizatoret:

Blendi@

http://members.lycos.nl/blendikodra/index_files/ALBFORUMI/
• Permbledhja e fotove http://members.lycos.nl/blendikodra/index_files/ANETARET2.exe

Zog

• kur ishim te vegjel
• ke veni (zakonshem)

abstract

„Imazhi Im“ http://webpages.charter.net/blendi/ImazhiIm.wmv

Intermezon e Festivalit ilustruar me Filmat nga:

Tushi

• si rrahen Burrat mes tyne

Tonce

• Dy vellezer mjaft te zote
• Eh bixineci ca te ben...

Zog- Ilustrimi me nje Sit “ te gjithe femijet e botes”
nga http://www.giselakoster.com/

Ndihmuan:

- Ne lidhjen me Internetin te Filmave
Ne albforumi

Blendi@
Tushi
Blendi Rezistenca
Zog

Ne Sitin : http://zograf.free.fr/blog/ mundesoi shikimin e filmit „Kur ishim te vegjel“ dhe „Imazhi Im“
Zog

-Muzika

Fantazia

° Kur ishim Femije
° Ne shtepine tone Kolazhi i A. Lalos
° PER TE GJITHA MAMATE TONA

O`Le:

° Sweet Child of Mine
° Tommy Vee...
° Crissss

- Blue

° Qingji i vogel rrin mendushem (adagio, molto)
° Nji pjese e lujtun ne piano, prej filmit "mesonjetorja".
° serenade -schulbert
° slovonic march – dvorak
° love story" ne piano.

-Tushit

° e para
° e dyta
° e treta

- tOnCe

° Taulandi kerkon nje moter

Illustrim me foto:

O`Le

- http://www.fotoline.nl/albums/babys/4_G.jpg
- http://www.gtgiordani.it/poesie/donne/amici%20per%20sempre.jpg
- http://www.stillen.it/media/baby3.jpg
- http://www.aurorablu.it/postcard/angeli/my_angel.jpg

Paperina

- http://www.kirathestrange.com/colors.jpg

- Veshtrim Kritik relativisht i detajuar nga:

Blue

- ne faqen 186;
http://www.albforumi.com/pf/showflat.php/Cat/0/Number/412719251/page/0/fpart/186/vc/1</font>

<font color="blue"> Auswertung

Ne vlersimin e metejshem te Filmprojktit moren pjese me pergjigjet motivuese te pyetjeve vijuese:

- Si do e beje nje film te tille po te ishe ne vendin tim?
- C ndijim (te percaktuar) te krijoj ky film i vogel kur e pe?

Deri tani nga:

o O`Le
o Geshtenjeza
o Lara Croft

Shpresojme te kete dhe te tjere inisiatore… </font>

<font color="red">

Personalisht falenderoj nga Zemra per Besimin,per te menduarin dhe shprehurin hapur, per angazhimin, per ate qe jeni, dhe qe jeni aq te mire, jam krenare me ju, dhe mirnjohese per kohen qe kalojme bashke.
Ju perqafoj perzemersisht. Abs juaj! </font>

Mireutakofshim ne emisionet e ardhshme /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

Erind

Forumium maestatis
Re: Resume i Projektfilmit

"Minkia" Abs-o!!! Kaq natyrale te vjen???!!! /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Status
Not open for further replies.