Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Guest
" ZoG Projekt 2"

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
hej pipëll i nxitur nga zilia, gjelozia, cmira e plot forca te erreta /pf/images/graemlins/blush.gif bera edhe une vesionin tim te dyte te filmit.

kurreshtaret do ta gjejne ke veni (zakonshem)

te abstenojne ata me koneksion te ngadalte interneti, deri sa te bej nje version me te lehte.

[/ QUOTE ]
Zog,
...te paskan lef qent´ n´penxhere, me nje fjale /pf/images/graemlins/laugh.gif
Une nuk abstenoj kurre. Kureshtja, eshte ajo qe hap gjithcka...(Natyrisht dhe filmin tend, /pf/images/graemlins/smile.gif) Me pelqeu /pf/images/graemlins/angel.gif Flm...
Per kureshtaret qe ende s´mund ta shohin...Eshte perdorur Muzika 2 (Bashke me femijet) dhe minutazhi eshte me i gjate.
Sa ju futa xixat, me nji llaf /pf/images/graemlins/laugh.gif

*Tush, se ke mendjen ne mesim ti...merresh me Video Serioze /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...
Re: Qeshni...

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif sa kam qeshe, na e xen ikyt orkester /pf/images/graemlins/devil.gif

Zgjonju tesh keni met tuj pa filma, delni ktu e jepni komentet njat bani.

a te pufen vajzat mar ty? se meta pa nxjerr fillmin /pf/images/graemlins/grin.gif

A e pate filmin e Zogut, disa elemente te reja, bukur!
Plus ajo kanga nga ai mu duk ne ma intersante /pf/images/graemlins/wink.gif
Blendi@ hidhu tesh prej inatit /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest
" ZoG Projekt 2 "

Me thene te drejten Lote, ( /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif) vetem tek filmi i pare kam nxjere.

Tek tre te tjeret, emocionohem, por lote s´po me dalin as nga qerimi i nje kile qepeve /pf/images/graemlins/laugh.gif

zog

Primus registratum
Re: " ZoG Projekt 2 "

heh ke te drejte, e para kur kthehesh ne ne te kaluaren eshte si kudo "çudia" s'vazhdon gjate, e dyta sa me ti perdredhesh keto filmat me efekte "speciale", aq me kot behen.

ai i pari ishte naiv si qenisje fshati pranej na mallengjevi te gjithve.

abs

nuk e di...

m keni nxjerr pune tesh, se duhet me shtrill trunin per naj gja me ma shume elemente, por jam tuj i ra perreth /pf/images/graemlins/grin.gif

vec ju lumshin durt, se mesashoh do fitojme buken e gojs me kte zanat, po bahna profesionista /pf/images/graemlins/rockband.gif

also, neser banju gati, me pije e meze,se kena pune /pf/images/graemlins/grin.gif

Guest

...Ne 2 Filmat e tu Zog, kam si shkak emocionues fotot e mia, qe jane perdorur te gjitha dhe pse te vogla. Fundja... secili fotot e tij kerkon te shohe fillimisht, e me pas te tjerat.

Ndersa une do ta beja mbase nje krahasim "banal" te filmave...Me puthjen e pare, kur ende te dridhen buzet nga emocioni.
Te tjerat (puthje) edhe pse mund te jene me te modernizuara...emociononet e se pares nuk munden ti arrijne...

* Tashme, ja dime shijen... /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

pranej tek te tjerat s'puthemi me po levrijme gjuhen /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

/pf/images/graemlins/lol.gif

Kerkojme dicka /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Na na, c pervoja po shkembeni ju e?

Hmmm, puthje te modernizuara, /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

O Fanta, i bika me u puth vec nga mami kur je beb, e vec per here te pare... /pf/images/graemlins/eek.gif

Kam degjuar shume kend qe puthja e pare si ka lane mbresa, c mendon per to?

/pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Na na, c pervoja po shkembeni ju e?

Hmmm, puthje te modernizuara, /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

O Fanta, i bika me u puth vec nga mami kur je beb, e vec per here te pare... /pf/images/graemlins/eek.gif

Kam degjuar shume kend qe puthja e pare si ka lane mbresa, c mendon per to?

/pf/images/graemlins/smile.gif

[/ QUOTE ]

1. Abs, ne s´shkembyem pervoja...por dolem ne emerues te perbashket /pf/images/graemlins/laugh.gif

2. Mos kerko te na futesh neper "Rrugica qorre", pasi s´ishte fjala per puthjet prinderore... /pf/images/graemlins/wink.gif

3.Ti pakenaqesite i ke me te degjuar...ndersa une kenaqesine e puthjes se pare...e kam me te provuar...

4.Se cfare mendoj??... Me kete foto, po ta krahasoj... /pf/images/graemlins/smile.gif

rose.jpg

P.s Besoj jam sqaruar! /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...
ohlala...

Na moj ti e Thomait /pf/images/graemlins/laugh.gif, c mi ke rreshtuar ato numra /pf/images/graemlins/cool.gif,
Dolet ne emrues te perbashket /pf/images/graemlins/wink.gifne kte ekuacion kaq te panjohur, duartrokitje nga salla /pf/images/graemlins/crazy.gif

Thash se s po me pergjigjej moj e derbardhe, hodha shpejt dy here site ktu e s te pash /pf/images/graemlins/kiss.gif, danke per korektesen /pf/images/graemlins/angel.gif.

Me duket se dhe kete fillmin tim po je e para spektatore, gezohem /pf/images/graemlins/grin.gif

Me pelqeu mendimi /pf/images/graemlins/wink.gif

Me ban me dite nese je verdall e /pf/images/graemlins/wave.gif

PS: tOnCe dhe ti me te provouar e ke /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Guest
Re: oh lalala...

Du, du, te jem e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vetem me thuaj kur do e hedhesh... se do i hap krahet e do ta pres /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Ohlala...

tOnCe me Jolie e kisha fjalen /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

Fanta prit ne pak, ose del n penxhere me ndihmo me e bajt /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Guest
Ne Pritje...

Hajt se po t´pres ketu... /pf/images/graemlins/angel.gif

Po te jete e rende, merr nje Einkaufswagen moj /pf/images/graemlins/grin.gif

einkaufswagen.gif

Guest
Re: Ne Pritje te "Projektit Abs"

Ca ke qe u shkrive ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po pres Filmin dreq... /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Fanta bitte, wenn schon, mit dem da... /pf/images/graemlins/wink.gif

Lincoln%20Stretch%20Limousine.jpg

Du kennst ja, deine Abs /pf/images/graemlins/crazy.gif

/pf/images/graemlins/tipsy.gif

Guest

Projektin ABS...Wie lange noch?? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/angel.gif

TOnCe /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.