Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Filmprojekt nga Zog

Absi /pf/images/graemlins/wub.gif vet e pash e m pelqeu shum.Bravo Xhaxhi /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Edhe Kanga qe shoqeron fotot me duket shum e bukur.

ps.Geshtenjeza mos qaj moj /pf/images/graemlins/laugh.gif ja do te hapet qe ta shofesh dhe ti, ajo fotoja me vellain tend eshte shume lezetshme /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

--------------------------------
baby3.jpg

abs

nuk e di...

<font color="red"> Uuauu kush paskan ardh, lulet e pranveres Rambla /pf/images/graemlins/kiss.gif Tea /pf/images/graemlins/kiss.gif arkitektja e shpise /pf/images/graemlins/cool.gif Mi sillni fotot tuaja kur keni ken bebushe please /pf/images/graemlins/angel.gif
</font>

<font color="blue">Nese ne filmat e ardhshem, do te kete nje skenar, me rezervoni nje "Romance Feminore" me Zogun /pf/images/graemlins/laugh.gif </font> Fantazia kujt ja bane kte kerkes moj Zonje /pf/images/graemlins/grin.gif Zogut a? /pf/images/graemlins/idea.gifte keshilloj t ja thuash direkt se atij si pelqejne udhtimet nga kina /pf/images/graemlins/devil.gif

(sorry ti re, qe po hapi librin e tipit tand /pf/images/graemlins/crazy.gif)

<font color="purple">
Larg duart nga Zogu kam thene, oj keto </font> /pf/images/graemlins/laugh.gif He mi ti, se vec me mendt kujtojne se po e KAPIN /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kapet ai? /pf/images/graemlins/lol.gif Ate as ethet se kapin najhere /pf/images/graemlins/devil.gif kesaj here ke radhen /pf/images/graemlins/devil.gif vecse, te kesh ashtu me vehte... /pf/images/graemlins/devil.gif

Tjeta jote Pretty, ke do ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

O`Le danke /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Fjala bjen, e pash dhe vete.Bukur boll /pf/images/graemlins/smile.gif.
Gjithashtu flmd /pf/images/graemlins/rockband.gif

Geshtenjez e pe /pf/images/graemlins/kiss.gif? ose del ne msn, ta drejtoj kameren nga lap topi /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: i pelqen kujt hekurosja, t ja leshoj n`dor /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/wave.gif

irene

Primus registratum

iii abs tani e pashe kete temen me kalamaj une ...

si ta ve dhe une nje... /pf/images/graemlins/frown.gif

LUANESHA

Primus registratum

SHPIA /pf/images/graemlins/wave.gif
e shikova dhe un complimenti ZOG /pf/images/graemlins/thumbsup.gif :kam /pf/images/graemlins/cry.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif a tutti

LUANESHA

Primus registratum

LEXO TE FQ. 178 TEK SHKRIMI I ZOGUT
DO SHOHESH GATI TE GJITHE PJESTARET E SHPISE KUR KAN KEN TE VEGJEL /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Qyqa mi gra, po pse qani moj pse? /pf/images/graemlins/grin.gif

Po si ju emocionon ky ju, moj si? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po si s me luan qerpiku mu si /pf/images/graemlins/idea.gif uuu s me lejoka rimeli /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

Iren zemer, bjer fotot /pf/images/graemlins/smile.gif, kerko ndihme tek forcat ndihmese te carkut te tiranes /pf/images/graemlins/grin.gif, jam e sigurte qe do tja arrish! /pf/images/graemlins/angel.gif

Na dhe nje bebuth i amel e i bukul shume /pf/images/graemlins/angel.gif

Iren /pf/images/graemlins/smile.gif

iren.jpg

Blendi

Primus registratum

Mirmbrema, shume e lumtur kjo femija ketu, do jete rritur person me humor te kendshem, eshte e qarte.

abs

nuk e di...
Re: : -)

Sha e mile kjo bebja /pf/images/graemlins/angel.gif

<font color="orange"> Mimi im thote qe [/i]Femijeria eshte periudhe vulosese ne jete![/i] </font> .Duke pare fotot gjeja e pare qe me erdh ne mend ishte: "Shpresoj qe secili te kete kete shkelqim e qetesi qe ka(n foto) kur ka ken i vogel".

A mund ta pershkruaje secili qofte dhe me nje fjale femijerine e vet?

e imja? Shum ngjyra dhe shum te ndezura ...

AL PACINO

Forumium praecox
Re: : -)

Ciao shpia /pf/images/graemlins/wave.gif
i hudha i sy fotove,komplimenti ishin shume te bukura,femije te mrekullueshem /pf/images/graemlins/kiss.gif
Nese,duhet te kete nje fitues,nuk mund te jete tjeter vecse,SIMPLY ME /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
Por,doja te dija nese jane rritur,queste meraviglie /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...
Re: Hapat e Para...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

si rrahen Burrat mes tyne

[/ QUOTE ]

Hajde Tush alamet filmi ky /pf/images/graemlins/wink.gif biles me i vu topin i kuq /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Hapat e Para...

marshallah edhe ktij bebit te vogel q1 paska ardhe
apo na e prezanton kush a jo /pf/images/graemlins/idea.gif

Xixe lum ajo femen q1 merr nji burre trim si kta ma siper /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...
Per djemt...

T-Dush, me marr shembull tek njeni, qe ka shkrujt tek Letersia - nje curriculum vitae Model!
Hidhni pak naj sy andej e merrnja njat Model-ndoshta ju duhet, /pf/images/graemlins/wink.gifper ideal m ka pelqy shume. /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/cool.gif

Guest
Re: Projekt Nr2

Sa po vjen e po permiresohesh ... /pf/images/graemlins/laugh.gif E pashe une

Paske humb´ dhe ti per regjizure ...Thnx /pf/images/graemlins/angel.gif

Guest
Re: Projekt Nr2

Merak me ka ngel, qe s´kam nje me time moter ne filmin tend /pf/images/graemlins/cry.gif

Do ti skanoj dhe veri tek Projekti 3 /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Blendit Filmprojekt2

Hey Blendi@ /pf/images/graemlins/wink.gif, supergut, weiter so /pf/images/graemlins/smile.gif

Juria kesaj here vlerson ne Mars vlerat regjizoriale te Antarve:

- Blendi@
- Zog
- Tush
ndoshta del dhe ndonje tjeter... /pf/images/graemlins/idea.gif

PS: Presim akoma foto te tjera /pf/images/graemlins/rockband.gif

Status
Not open for further replies.