Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: E lumja une per Ju!

Tonce /pf/images/graemlins/smile.gif ideja erdhi nga bebi ne ardhje i Kondres e aty paten zanafillen kutimet e femijerise, /pf/images/graemlins/wub.gif komentet e secilit se si ka ken i vogel etj nga Zonja e shtepise /pf/images/graemlins/wub.gif

Tushi ka hedh fotot e para te vetat qe ishin /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

te shpallim bebin me te bukur ne foto bardh e zi ? /pf/images/graemlins/angel.gif(kuptohet pasi te paraqiten te gjith pjestaret e shtepise me foto /pf/images/graemlins/wink.gif )

abs

nuk e di...

Ah, mir mir Sinjora Bela Kordele /pf/images/graemlins/cool.gifdhe njenit qe ja vuna synin e paske kollofit qysh athere /pf/images/graemlins/shocked.gif

Ca me ba /pf/images/graemlins/crazy.gif padrejtsi e madhe n kte bote /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nje gja du me vu n dukje, O ZOT SA RRAC E BUKUR JENA! /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

do na dalin alamet portreti, dhe do i lutem administratorit te na e vej n krye te forumit! /pf/images/graemlins/wub.gif

PS: a i bani kush Nosit caj me limon? se asht pak me grip /pf/images/graemlins/angel.gif

T-Dushin, tOnCen dhe engjellin e Kondre qe eshte perrug /pf/images/graemlins/angel.gif e secilen qe merr pjese ne konkursin tone Falenderoj.

Per cmimet kam pak rezerva itash, mendoj do jete shume e veshtire me percaktu te parin, dytin dhe...per mua qysh tesh secili esht e i PARE! /pf/images/graemlins/angel.gif

Por sic e dini juria eshte kreative /pf/images/graemlins/goofy.gif dhe ju e ndihmoni me idete geniale, qe te dalim ne nje mendim te perbashket /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Nostalgji nga Femijeria

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ajo.jpg

Kush asht ky bebi n foto? /pf/images/graemlins/angel.gif

Ai/ajo qe e gjen ka nje dhurate /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Une tham asht Abs xhemla /pf/images/graemlins/idea.gif

a fitoj gja apo jo ???

Alinos çajin, e te kalume
m_R042008.jpg

Po juria kush jane /pf/images/graemlins/devil.gif
se mos po gjej me i fut ndoj mik qysh tash /pf/images/graemlins/idea.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ca konkurimi paska fillu ketu!!!

Juris po i dalin djeres nga sfrozimi se njera me e mire se tjetra....

Kush na e hudh noi shami me shi djerset ketu, se s'muj me gjet fituesin/sen hala /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Korde mos valle te kane ngelur ne ndonje cep te dollapit ato robat e vockla mi? Apo kushedi ne c'plehra kane perfunduar?

Mi du kostumin tradicional!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Guest
Foto Femijerie

E c´me keni bere to shoh gjithe diten fotot e femijerise sot /pf/images/graemlins/wub.gif
Tonce, gjithcka vjen duke u zhvillu dhe zbukururu... /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif (te pakten flas per veten)

Guest
Re: Foto Femijerie

Ktheva njehere koken mbrapa.. Me mua e kishte ti? /pf/images/graemlins/laugh.gif

C´ne femije une. Jane fotot e mamit keto qe kam vene...E mbaj mend mire /pf/images/graemlins/laugh.gif

MLK

Primus registratum

Jo jo e kom me nonen tate se ajo osht ma e pjekme /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Milku mos u shpernda si shume. Deri te mamat do me arrit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Legjioni /pf/images/graemlins/wave.gif C´do me thene?
"Kuke syretin" ? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

MLK

Primus registratum

Mamat jan gjithe men, eksperience, refuzojne ma pak se e dine qe ju ka ardh thuajse fundi ne i pret azili...

Guest

Azili do me thene fund??
Une per vete ne moshe Azili, kam vendos me bo martese te famshme /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Legjiono kerko, kerko se i gjen /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Ja dhe nje tjeter, perseri me time moter.
Scannen.jpg

Eh trikot e mamase.
Sot shesim pordhe me Armani. /pf/images/graemlins/cry.gif

Legjionixx

Forumium maestatis

Ku ta gjej
kerkova e kerkova
e kerkova e kerkova /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/smash.gif
dua replike
edhe nje here. /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/cry.gif

Guest

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Fantazia tregoji cunit faqen ku ke vene fotot e tua, mos u bej mendjemadhe e madhe, e as e vogel... as e vogel moj as e madhe, qenke cupe moj namuzqare... sa e dua muziken popullore shqiptare, leqe dua muziken ne pergjithesi, i dashuruar me pentagramen ( gruaja e pentagramit, qe eshte icik me i rende ).

Ja kaq pata, kaq rosa, kush nga ju ka ngren bretkosa ? Mjaft de mjaft se u sosa...

Fatma /pf/images/graemlins/laugh.gif, /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Tonce, kam frike mos Legjioni eshte nen 18 vjec dhe kam ca foto me spec /pf/images/graemlins/wink.gif

Tonce, ku ma ke gjet ket´ Nofke Turke /pf/images/graemlins/laugh.gif (Fatma)

Status
Not open for further replies.