Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

ana karenina

Primus registratum
Re: E lumja une per Ju!

bardhezi6tb.jpg

/pf/images/graemlins/tonguee.gif

abs

nuk e di...

Lara,o e bukura e dheut /pf/images/graemlins/kiss.gif, gezohem shume qe ke gjume /pf/images/graemlins/wink.gif tesh fillo e na e pershkruj si asht /pf/images/graemlins/grin.gif
pervehte mendoj se gjinia e jone, e dashuron gjumin, dhe se nga gjumi vec te mira vijne /pf/images/graemlins/crazy.gif, dhe se lum na qe kemi gjumin, pervec te tjerave /pf/images/graemlins/laugh.gif, ne gjume perjetojme andrra pa fund, keshtuqe, ma sill at foto me dash niher, se me vertete perhere e ma ne shpirt po me hyn PORTRETI i Kohve te ARTA te Fam. Jo se skemi kohna te tilla dhe sot, por qellimi im personal eshte qe te krijojme nje ure ne mes athere dhe tesh. /pf/images/graemlins/wub.gif

Shif kur t vijne njena e t me thote, edhe ktu me qellim vjen ti maj /pf/images/graemlins/grin.gif

Geshtenjeza moj, kush do e imagjinonte ate vajze idhnake /pf/images/graemlins/angel.gif qe ndjek rrugen e saj plot dynamizem e zgjuarsi, ajo vajze e ogel si shpirt, qe qysh athere ndizte flake mendimet e turbullta /pf/images/graemlins/wink.gifte te rriturve, e tashme krenare shpalos dekoltene klasike me plot fisnikrine femnore /pf/images/graemlins/cool.gif

ana karenina

Primus registratum

Tono aty po ngerdheshesha nga kenaqesia, ashtu ngerdheshem edhe e rritur sa here me ve fotografi ne fokus /pf/images/graemlins/devil.gif

Do jete e vertete ajo puna e gjumit ke femrat se edhe une jam gjumashe /pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif Mos me merr kaq me te mira se me prishet imazhi i dhise /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Tonce /pf/images/graemlins/smile.gif ti pra me te komunikon shpesh /pf/images/graemlins/wink.gif prandaj se ke aq te veshtire ta gjesh bebushen Yllke /pf/images/graemlins/angel.gif

abs

nuk e di...

Ehuuu /pf/images/graemlins/crazy.gif, Geshtenjeza...ne fakt s kam per qellim me prish Imazhin, vecse, me kte rast, ndoshta, me ju a ba te ditun dhe gjinise tjater /pf/images/graemlins/wink.gif qe:- nese shohin te gjitha imazhet qe pronsojme na gjina tjeter /pf/images/graemlins/smirk.gif, do te mberrijne suksesin e lumturise /pf/images/graemlins/wub.gif

Puc ylat /pf/images/graemlins/wub.gif

Deri ma vone /pf/images/graemlins/wave.gif

ana karenina

Primus registratum

Po se nuk jam thashe "imazhin" e dhise /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Yeap Abs, po sot jane te gjithe dembela /pf/images/graemlins/tonguee.gif Joking /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

ana karenina

Primus registratum

Ato jashte jane ne funksion te imazhit tjeter /pf/images/graemlins/devil.gif

Komplikohen shume imazhet po te them qe edhe une jam me golf + triko? /pf/images/graemlins/laugh.gif

LUANESHA

Primus registratum

/pf/images/graemlins/wave.gifshpia
Kordele si yll /pf/images/graemlins/kiss.gif
un i maj men ato sandalet, un skam foto ktu ne IT,kur kam qen e vogel /pf/images/graemlins/frown.gif
po knaqem duke pa fotot tuja /pf/images/graemlins/smile.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Kam dhe me te tjera, qe dhe nje tjeter, ta mush cik ekranin /pf/images/graemlins/laugh.gif

412774027-Nekopesht.jpg

Guest
Foto Vegjelie

Une kam pas vdek dhe vdes per foto /pf/images/graemlins/laugh.gif

<font color="blue">3 - 4 Muajshe </font>
Bebush1.jpg

<font color="blue">Te Krevati i Mamit dhe Babit /pf/images/graemlins/wub.gif </font>

Bebush2.jpg

<font color="blue"> Me motren per dore (1 Vjece)
Kam qendruar per here te pare ne kembe </font>

Bebush3.jpg

<font color="blue"> 1 Vjec /pf/images/graemlins/angel.gif </font>

Bild7.jpg

Jane te ngjitura ne Album, ndaj s´duken qarte...
Te qarta jane ato te tanishmet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
He katunare katunare gjithe diten me partizanet rrije /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Shtrige, bosha detyren ndaj atdheut /pf/images/graemlins/lol.gif i furnizoja me buke e uje miiiiiiii /pf/images/graemlins/lol.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Posi edhe me benevreke leshi /pf/images/graemlins/lol.gif

S'e kam ate kostumin me mojjjjj /pf/images/graemlins/cry.gif apo s'e kam pas fixim /pf/images/graemlins/lol.gif

Nje nga ato partizanet ishte komandant /pf/images/graemlins/lol.gif nuk ishte keq ta kishe mire me kumandarin /pf/images/graemlins/lol.gif atij ia boja benevreket dopio lesh /pf/images/graemlins/lol.gif

Mos shaj mo /pf/images/graemlins/kiss.gif

absi, ika /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

uuuaaau u dathurova mbas ati ushtarit ne mes, moj Kordele bitte m kalxo se kush asht, ku asht, si asht, e tc /pf/images/graemlins/grin.gif ajo afer tij nga e majta e tij je? /pf/images/graemlins/angel.gif

Kur them une qe i kam robt artista /pf/images/graemlins/wub.gif

Fantazia schade qe s jane ma te medha, shume te bukula /pf/images/graemlins/angel.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

o abs, s'ja maj mend emrat se i kam pas ne kopesht ne nje qytet tjeter ku une kam bo kopshitn /pf/images/graemlins/laugh.gif ajo e treta nga e majta jam una. Ai i mesit o komandari /pf/images/graemlins/laugh.gif Kumandarja kom qon vet /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

Kumandare /pf/images/graemlins/cool.gif e paske cmend kumandarin me kacurrelat /pf/images/graemlins/angel.gif lene ma kur e paske kap per dore /pf/images/graemlins/grin.gif

Fanta sa kujtime te bukura qe paske /pf/images/graemlins/angel.gif

vet s kam foto /pf/images/graemlins/cry.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.