Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

blendiys

Primus registratum
Re: lule

Rrofsh rrofsh /pf/images/graemlins/laugh.gif
More, po ato cmimet si keni vendos me na i sjell?, apo me date 36 Janar . /pf/images/graemlins/wink.gif

LUANESHA

Primus registratum
Re: lule

jo se 36 janari i takon e djele, /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
por me 37 se hapen zyrat /pf/images/graemlins/shrug.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Dite e Re

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
lulekuqja6cx.jpg

Absiiiiiiiiiiii

urimet me te mirat per Vitin e Ri dhe per faktin qe me kishe vene ne krye te listes, dhe per gezimin e madh qe percjell tek njerezit, dhe per ate qe je /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

simply me: alinos /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

<font color="green">s po kam durim me shku me marr syzat /pf/images/graemlins/laugh.gif me e lexu ma kjarte kte mesazh, lulen e di kush e ka fotografu /pf/images/graemlins/wink.gif
</font>

<font color="red"> Ju jeni Rrezet qe shkelqeni Zemren teme ne cdo ane! </font>

Absi juj /pf/images/graemlins/kiss.gif

PS: He jeni tuj ba shetitje me makine, bici, apo ferien?
also na lajmeroni per te rejat e dites please, se jena n kasavet t madh /pf/images/graemlins/grin.gif gäll?

/pf/images/graemlins/wave.gif

PSS: Pakenaqesite /pf/images/graemlins/tonguee.gif formuloni mire e, se juria s merr vesht mire, duket te gabimet e shkrimit qe ban,jo pergja /pf/images/graemlins/grin.gif e po ju keqkaptan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt tesh, merrni njato lorata /pf/images/graemlins/grin.gif e bani qefe /pf/images/graemlins/wub.gif

melos

Primus registratum
Re: Dite e Re

<font color="blue">pak me vonese por me ciltersi dhe dashamiresi ju uroj te gjitheve te vite te realizimit te deshirave dhe planeve tuaja
Pacit shendet, harmoni e humor te mire ne kete vit qe sapo trokiti ne dyerte tona

Gezuar! /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

SkenderbegaS

Primus registratum

O TONCE po s'na the as 1 thanks ne q1 t' votume mor burr i fort , heren tjeter tapo votoj TUSHIN E BLENDIN pra /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Iron hajde t /pf/images/graemlins/kiss.gif ty fort e shif ca kam pregatit per fam per dreke
pasta.jpg
/pf/images/graemlins/goofy.gif

SkenderbegaS

Primus registratum

Tonce te lumt per zotimet , keshtu te don partija ,prit se jam tuj hanger do makarona 1 her , e smund t flas me GOJ PLOT /pf/images/graemlins/goofy.gif

abs

nuk e di...

Dite e re E Hane e vjeter
Me shume mall e shkruj kte leter
me shume mall e dashuri
Du dhe une nje pjate si ti /pf/images/graemlins/goofy.gif

SiHana flm per urimin dhe gjithashtu te uroj dhe ty nje vit te bukur plot lumturi dhe shendet, /pf/images/graemlins/kiss.gif back.

tOnCe duket qe ke ken i emocionum mram /pf/images/graemlins/wink.gif se nuk ke lexu qe, juria mbeshtet votuesit, dhe s vendos vete per cmimet /pf/images/graemlins/smirk.gif kshtuqe nje nga ato votuesit ka ken dhe Kitaristi te cilit i ndalohet rreptesisht nxjerrja e fotos ktu!( /pf/images/graemlins/kiss.gif)

Qe thoni ju, qe s me thate hala gja, mendoj qe, te mendojme se c konkurs dona me ba.
Psh per ty Iron do propozojsha te bahet nje si film i vogel me foto dhe musik, por duke mendu qe, Adobe Premiere hala se kena fut n fam, s po propozoj gja se jam PRAP n juri /pf/images/graemlins/pickellonja.gif apo ka kush naj mendje tjater /pf/images/graemlins/idea.gif

Hidhni mendimet ylla, se ju kam kreativa e talenta t pa zbulum, as ju vete se dini sa t mire jeni /pf/images/graemlins/angel.gif, fundja pse asht juria ktu, me vu n dukje kte /pf/images/graemlins/cooli.gif

Kaq niher, se po kam nje pune temen tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Danke Zemer, ti i ke gatu patatet? /pf/images/graemlins/smile.gif
Juria ( pieta) thote pranoj cdo mendim, vendimin e fundit e merrim prapseprap te gjithe bashke, mbasi te mblidhen idete, i vendosim te gjitha ne nje liste, dhe secili propozon per ate qe mendon se eshte ma aktuale, ok???

/pf/images/graemlins/idea.gif

------------------

<font color="pink"> Kalt, es ist sehr kalt, und du... </font>

abs

nuk e di...

Na ja e marr me mend, ai/ajo qe i ka gatu, shif ty e gatuj tan /pf/images/graemlins/wub.gif dihet se kan dale t mira, ja kam zili guzhiniEres tande /pf/images/graemlins/grin.gif Por gezohem qe te tjere kujdesen per djalin nder ma te mirit e shpis /pf/images/graemlins/angel.gif

Tesh me vra mendjen dhe per ide te tjera, gäll?

/pf/images/graemlins/cool.gif

--------------------

<font color="pink"> ,dua te kap ajrin e ngrire, e ta pikturoj... </font>

abs

nuk e di...

Un them t bejme nje konkurs me piktura t bame vete dmth edhe gjera t vogla t thjeshta por qe te prekin shpirtin e piktures qe ka spektatori e sidomos Juria jone e dashur /pf/images/graemlins/wub.gif

Pyetje :a mund lejohen piktura te njerzve te shtepise(dmth te secilit)? /pf/images/graemlins/idea.gif

KY ISHTE MENDIMI JEM /pf/images/graemlins/cool.gif

melos

Primus registratum

O_Le te gjitheve sna shkon piktura , mua psh hahhahahahha

C'te beje une te te sjell nje projekt ne ven te piktures apo te pres derisa shtepise i duhet riparuar instalimi /pf/images/graemlins/laugh.gif apo kur serish te kete nevojne te riparohet lavatriqeja ( sepse ska shume kohe qe u riparue nga AL)

abs

nuk e di...

O`Le dhe ideja jote vehet ne list Yll! Robt e shpise posi, tuj fillu prej dy vjecave e nalt /pf/images/graemlins/angel.gif

SiHana, edhe une vec me mend pikturoj zakonisht /pf/images/graemlins/wink.gif
Cila ide do ishte deshira jote, per konkurim? ti shkruje vec, se e vejme ne list! /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif tOnCe, mos ishte gje mesuesja ajo /pf/images/graemlins/grin.gif? dhe s ja kishe nxjerr mir linjat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

--------------------

<font color="pink"> shshshshshstttttt,te degjoj dhe pa fole...</font>

melos

Primus registratum

hahahhahahhahahahha mos i gjasonte femra zyshes tende te matematikes

sa keq, kjo do te thote mosperkrahje e talenteve te rinje

Status
Not open for further replies.