Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Dukesh...

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa, tush t kapa hapsajt /pf/images/graemlins/tipsy.gif, kalangerc je vete, shempaze /pf/images/graemlins/devil.gif, he ca ban me t taku nusja ashtu? /pf/images/graemlins/grin.gif

tOnCe hdl too, bjerja absit tand nje gote bitte, se dy i piva e po mduket guzhina lerg /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rozi /pf/images/graemlins/kiss.gif per ty!

PS; Tush bana si kur s pash gja ne lidhje me gjinine e qenit /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

ti ban demek sa te dush moj kulufruthe /pf/images/graemlins/lol.gif

a e kam problem une fort

puna asht se te tana femnat kafshe a njerz (s'ka randsi) ndihen mire me mu /pf/images/graemlins/shrug.gif
a e pe si ishte tuj e marr gjumi /pf/images/graemlins/sleep.gif

Tonçe a e din se kam nji shok q1 i thrrasin Tonçe (Tonin e ka)

Abs nji gote llalle a ta bi une ??

Princesha

Primus registratum

abs si ja kalove dush? /pf/images/graemlins/kiss.gif

nji her n'vit tush, po ti keke burr i mir mar, gruja te pakten ka me t'kap nji her n'dit

abs

nuk e di...

he mor ti kry kertoll, se vete e deklarove, masanej as une e asnje vajze shpije se din si e ke doren, pervec njaja qenushe qe man n krah /pf/images/graemlins/grin.gif

tOnCe ta pruft naj dore magjike qe t ban me fluturu ne qillin e shtate /pf/images/graemlins/angel.gif mmmmh goten e trete kam n dore, shpresoj te jeme mire me presjet /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Rozi yll, erdha n shpi se ka ra tan ajo bore neper Zyrih, sa thash po rreshqas nen naj shin t tramvajave, se shkoj kcy rrugs n kto raste, ngaqe /pf/images/graemlins/wub.gif floket e bores /pf/images/graemlins/rockband.gif

Si e kalove ti? /pf/images/graemlins/cool.gif

tushi

Valoris scriptorum

po tash /pf/images/graemlins/shrug.gif ça me ba seks i dobet i kane thane

ishalla s'me takon seks i shndosht shume /pf/images/graemlins/laugh.gif

se duhet me i shtu dozat deri sa te dobsohet /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Parajsa s na e vari asnjenit tOnCe, t kishte pa ty ajo, s na e kishte var doppje ne! jam disi e sigurte se asht tuj na ba nje revani /pf/images/graemlins/goofy.gif

Tush, po besa boll t "dobta" jena, kena nevoj per forcen tuj /pf/images/graemlins/devil.gif

Sa punen po don me ja fut vedit mor djale, m duket se po rregjistrohesh n klub /pf/images/graemlins/sleep.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Dashnija jeme ku je ?

O drite e perendeshe .....me e dit si jam sonte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kam fillu me festu 24 ore para kohe me duket /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lov U!!!

abs

nuk e di...

Tush t lash, m ka ardh e dashura jeme, gati m zuni tuj ba boks. /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Oj Dashni m je ba me pikatore
s me bjen n mend, kur t kam majt perdore
jam tha krejt si gemi n dege
hajde pash kte nate e m ven me fjete /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

leonora

Primus registratum
Re: :O

she she she largohet robi dy sek (nje ore dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif) e ja ka plas muhabeti ktuuu /pf/images/graemlins/eek.gif

tOnCe, une hic per bes po pres babagjyshin e vitit te ri kshu si plakat ... /pf/images/graemlins/laugh.gif Po deshe hajde se ta baj i ven dhe ty ne Parajse /pf/images/graemlins/winkwink.gif se me duket ka met i ven bosh /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi une mire jam flm naqe... po zotnija jote si ka ken??

abstract si kokrra molles jam une naqe pa per ravani pata me ja u pru pa thash tan kta amelsina pa ju bajne dam /pf/images/graemlins/laugh.gif
per te miren tuje e pata, po deshte ja u baj une s'pertoj... /pf/images/graemlins/angel.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Oh jo moj shpirt se s'ka me fjet
sonte nata per ne ka mbet
do festojme me e vallezojme
vec shampanje e dashnine tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

mir abs po ti (ups t'pyta iher m'duket, do ta kem prej taftit tan se kam nja nji or qe jam tu t'nej afer e ka fillu me m'xan edhe mu /pf/images/graemlins/laugh.gif)

o tush, mos m'ban me nerva mor burr se t'erdha aty /pf/images/graemlins/devil.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Nate mo nate t'kane thene e huj,
por une sonte ty te gjuj
je e e amel se mjalti vete
e filloj tuj kcy pa fjete /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS; Shampanje ragazzi su' :d

tushi

Valoris scriptorum

parajse mire vallahi mosha ban te veten /pf/images/graemlins/shrug.gif

paperine pash nerin si na knaqe me kto kange
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Roze pash nerin mos, se po me duhet me vu dore edhe n'ty manej /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

abs

nuk e di...

Aaaa TUSHIN e ke tandin tesh, vec ma mire mer tOnCen /pf/images/graemlins/angel.gif se asht i freskt /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, ngaqe Tushi asht n terapi ( t ja ngjis nje smundje) koht e fundit /pf/images/graemlins/grin.gif

Oj dashnija fluturake
me nxirr shpejt prej nisaj brrake
barnavekt e reja kam vesh
sonte fort dona me u ndesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: dashni e une kam fillu me u rrumbullakos qe sonte /pf/images/graemlins/lol.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Ja Rosela me Toncen na shoqerojne /pf/images/graemlins/laugh.gif

djkisseslucy.jpg

Ishalla do jem mire deri neser /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Aaaa TUSHIN e ke tandin tesh, vec ma mire mer tOnCen /pf/images/graemlins/angel.gif se asht i freskt /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, ngaqe Tushi asht n terapi ( t ja ngjis nje smundje) koht e fundit /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

Po me bani dalje Roza nuk ta prishi une /pf/images/graemlins/idea.gif
dmth me terapizo /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

/pf/images/graemlins/lol.gifmiq e miqe /pf/images/graemlins/lol.gif ty t lumt njajo mendje arit mor tOnCe, e viti ri t sjellt nje nuse qe t bajne me fluturu /pf/images/graemlins/angel.gif

Tush ca thote terapia /pf/images/graemlins/laugh.gif

GUTE NACHT RRAPATUSHA /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.