Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Princesha

Primus registratum
Re: Bakllava...

miresenaerdhe parajs

ka ke hum?

doni me na e deh mikeshen ju, edhe kë don me cu ti abs tushin qe e pin gjysen rrugs /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushin nuk e kena pijanec, ca flitni ju (m'thuj mu tush, se i nreqi un kush t'thot gja ty) /pf/images/graemlins/idea.gif

leonora

Primus registratum

Rozalina, rrespekte naqe /pf/images/graemlins/smile.gif Ku me ken une e shkreta me pune e shkolle.... ti mire je??

Nese ju ka shku menja per ven ja u bi dhe ate une pa merak vec me thoni /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

Jam kurioze me dit si do jete Tushi dejshem /pf/images/graemlins/idea.gif, Rozi ti rriji larg niher /pf/images/graemlins/wink.gif, se i ka dhane shejat me ken dejshem vec tuj t pa /pf/images/graemlins/devil.gif, imagjino t ket pi nja dy tri gota /pf/images/graemlins/smirk.gif e dha komplet pensionin /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum

Edhe ti Brut ( /pf/images/graemlins/laugh.gif si ka than Cesari) po me godet

19_wine_dine.JPG

tesh ajo e bardha asht per mu ju te tjeret zgjedhni /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

0375.jpg

vena po provojme kroate sonte

Abs vallahi bilahi si ka pas thane edhe stegjyshja jeme
e pimja nuk me ndryshon hiç

tash ifije durt sikur me zgjaten pak /pf/images/graemlins/shrug.gif

po pa te keq gjithmone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shpija ma bashi naten e mire /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Jeee Tush...

po durt si u zgjatkan tesh, s po e marr vesht /pf/images/graemlins/grin.gif

se mos je agresiv mor /pf/images/graemlins/eek.gif

neser, n tabel Tush /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjumin e amel rapatusha/E /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

disku

UNI
Re: Jeee Tush...

Ju uroj Gezuar vitin e ri 2006. Pak heret ama s'besoj do jem verdalle per vit te ri. /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...
Nadja e mire...

Si keni njeh Fam, miremengjesi Rrapatusha /pf/images/graemlins/angel.gif, a keni fjete mire /pf/images/graemlins/smile.gif

Uni /pf/images/graemlins/angel.gif gjithmone GEZUAR qofte Zemra jote. E kalofsh sa ma bukur! /pf/images/graemlins/smile.gif

<font color="green">Me knaqi kjo radio Ezeta tesh nadje /pf/images/graemlins/wub.gif, prandaj thash po i ndaj emocionet nepermjet th&amp;th me ju Fam. Njeni ka zanin sexy, tjetra e ka zanin aq perkedheles e pak si te pergjumur/joshes, ndersa i treti perdor nje za me ma pak ngjyre, shpresoj te zbuloje dhe ma ne zanin e tij.Plus cfare mua me pelqen nga kjo radio eshte larmia gjithkrahinore e musikes,plus kombinimi i te gjitha llojeve te musikes, dhe MBITEGJITHA me pelqen Reklamat e kendshme qe i bajne radios, SUKSESE RADIOEZETATEAMS /pf/images/graemlins/thumbsup.gif </font>

Princesha

Primus registratum
Re: Nadja e mire...

Si u g'dhit shpia, apo doni me jua than shkodranshe pa g' /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

un s'kam pas koh me pushu , po thash meqe absi na keka n'shpi sot, thac po i baj i dvetje /pf/images/graemlins/angel.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Nadja e mire...

pipell une kam harru krejt se tash ka te radio ezeta
nji program me disa antare te shpise tone /pf/images/graemlins/laugh.gif

me kan habit temat e sociologjise /pf/images/graemlins/smash.gif

Princesha

Primus registratum
Re: Mirmrama...

apappa edhe un kam harru, ca jan mar kta antar qe harrojn edhe per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Mirmrama...

Mirmrama Parajs si e ke kalu mire ???

Abs moj mamune /pf/images/graemlins/lol.gif

po pse te dukem burre q1 ndryshoj prej pijes une /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...
Dukesh...

tek kjo sheja --&gt; :smash
skuqu shpejt!!!se me mete mren me kte dore te rand qe m ke /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pra ti qenin boll bukur e shterngon nkrah /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tjeta jote Parajsa si t kena, na knaqe mram me bakllaven, thash se t ka shku mendja me na ba revani sot /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Dukesh...

nuk ishte qen po shakë
nejse

po si po mes mren per pak dore te rand

a e din si thote ajo shprehja

"burri [ndaluar] se ka doren e rande
kot qohet ne kambe"
/pf/images/graemlins/laugh.gif

kalangerçe /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Princesha

Primus registratum

po me t'taku nusja me dor ma t'rand ka don me shku ti tush
hall i madh manej /pf/images/graemlins/devil.gif

tushi

Valoris scriptorum

po me dore ma te rande se une s'ka shance
as me kene e bija e Muhamed Aliut
/pf/images/graemlins/idea.gif

nejse moj bjen fjala, se ma shpesh se nji here ne vjet nuk ve dore ne te jo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.