Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: pjestar i ri i shpis me kerkes t'absit

Rozalin /pf/images/graemlins/smile.gif cfar 'fotografie' ke vu qe s po shof gja vec bardh /pf/images/graemlins/crazy.gif

Enush ti je kjo
engel.gif

kurse vet jam nje prej ktyne /pf/images/graemlins/wink.gif
amore23_cp.jpg

sa m mori malli
buon_natale.jpg

abs

nuk e di...

Jo, biles as avatarin tand nuk e shof /pf/images/graemlins/mad.gif

Princesha

Primus registratum

ou, po m'cudit pra, un i shoh.

ban nji pastrim cookies iher, se mos te nimon

abs

nuk e di...
Uauuu

Uuuuuauu ai i pari eshte simbas kerkeses tjeme, /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/grin.gif jo se ai dyti s bate eee? /pf/images/graemlins/grin.gif

Kush mungon t grej gishtin /pf/images/graemlins/devil.gif

ENIAD /pf/images/graemlins/kiss.gif e logel e si shpirt t ka absi ty /pf/images/graemlins/angel.gif
sot kam ken ne nje vend, ju kam vesh te tanave me mend /pf/images/graemlins/grin.gif jo po mos thoni se s me bjen mend e /pf/images/graemlins/wub.gif

AL, isha pa syza /pf/images/graemlins/pickellonja.gifkur lexova mesazhin tand, dhe se pash mire ke don me bajt n krah LAVATRICEN? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Jo se s ke muskuj (mendoj) si futbollist qe je, por thash se si profi ne zanatin tand, perdor mjetepune tjera per bajtjen e lavatriceve e muskujt i perdor per do puna me kualitet ma t nalt, apo ke mendim tjater /pf/images/graemlins/laugh.gif

AL PACINO

Forumium praecox
Re: Uauuu

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
AL, isha pa syza kur lexova mesazhin tand, dhe se pash mire ke don me bajt n krah LAVATRICEN?
Jo se s ke muskuj (mendoj) si futbollist qe je, por thash se si profi ne zanatin tand, perdor mjetepune tjera per bajtjen e lavatriceve e muskujt i perdor per do puna me kualitet ma t nalt, apo ke mendim tjater

[/ QUOTE ]

Po jo moj abs /pf/images/graemlins/wave.gif,un do ngrej lavatricen,eLuana do mboj kafen.
Un,si hidraulik qe jam,do ja vej ne pune /pf/images/graemlins/wink.gifmasanej per kualitetin,do me pelqente ta thote ajo vete. /pf/images/graemlins/ooo.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Princesha

Primus registratum

abs, un e di pse nuk e pelqen rickyn aq shum se asht pak i sheqerosun per njat, ti i ke qef ata burrat qe kan pak idhtin, me i fjal ata majahoshat /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ma len rickin mu se nuk ankohem /pf/images/graemlins/cooli.gif

kam dasht me vu do foto tjera, me do ma t'mir po spo me delshin dreqnit

kan frik prej ktyne burrave t'shpis ton m'duket /pf/images/graemlins/tonguee.gif

tushi

Valoris scriptorum

kush jane kta burrat e shpise q1 e paskan frike kokurrencen /pf/images/graemlins/laugh.gif

as mu nuk me pelqen Ricku, plus flitet se keka edhe pak homo /pf/images/graemlins/shrug.gif

po ma shpija ça thote jeta, si jeni tuj e kalu ne kto dite te ftofta dimnit

Xixe kush e ka ba ate foton me dillin ???
tash po ju bi une disa foto te dillit kto dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

po nuk ishte per ty tush ricky, se ty t'majm per buRRR /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di se thojn, po nuk ma merr menja se asht e vertet
se ti e din, me ken ifije simpatik ta njesin fill etiketen "gay", edhe prej xhelozis /pf/images/graemlins/shrug.gif

tushi

Valoris scriptorum

s'ast astu (si thote Kola i dritave)

per simpatik o jam une o s'ka
e prape nuk ma ka vu kush ate etikete /pf/images/graemlins/shrug.gif
dakort s'jam edhe aq i famshem per momentin /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem moj vajza se si te keni qejf
randsi ka ne darke me na ardhe te shpija /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...
Ehhhh?

Rozi, me RRR kena vec Trimat, dmth Themelin e shpis! /pf/images/graemlins/cooli.gif Kaq /pf/images/graemlins/grin.gif

Ndersa ato bukuroshat Tush, i kena vec si apero /pf/images/graemlins/crazy.gif apo jo Rozi /pf/images/graemlins/wink.gif

Une mendova se s kan dale se kan pas frik prej Paperines ( /pf/images/graemlins/angel.gif)ne rradhe te pare, se ajo asht lupse /pf/images/graemlins/goofy.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

------------------

<font color="red"> Die ersten aktionen und reaktionen der <u>Menschen</u> in einer Katastrophe oder Krieg sind:

1. Plünderungen
2. Vergewaltigung
3. Mord
</font>

Princesha

Primus registratum
Re: Ehhhh?

po pra moj abs, edhe un thash tushin apo i ka harru RRR-t n'shpi tushi, sidomos kur thot vec n'dark hajdeni n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

me taman qe dhe mu m preku n tela njaj rreshti i darks, thash me vedi, na ato qafira qe thojne qe djemt tone si kena t amancipum, per gjuhet duhet me i var n piru /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rozi, bitte na i hidh ato "Apero_t" knej /pf/images/graemlins/wink.gif

dhe ti Rozi je ba me t vu foton te kryti i shtratit /pf/images/graemlins/kiss.gif
je i nje mendje ti Tush? /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

ehh moj vajza
edhe ju hane hane /pf/images/graemlins/laugh.gif
here i doni foRRRRRt kto RRRRR-hat
here i doni me l-ha, bula /pf/images/graemlins/laugh.gif

po burri q1 asht bul ....... a e mani mend ate firmen e Zeqo Pilafit /pf/images/graemlins/idea.gif

Abs qashtu tham edhe une
bile bile kisha thane asht ba Rozi me e vu te kryt e shtratit /pf/images/graemlins/pickellonja.gif ose mren krejt
qysh thu ti Abs??

Princesha

Primus registratum

abs /pf/images/graemlins/kiss.gif

po fotot spo me delshin te forumi me aperot pra, se di pse

edhe kisha do t'krypun krejt /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...

Mos i ngaterro do gjana Tush, na s jena han han, hajde bela, na jena me fantazi e me variacione te pa fund, bitte schön!!! /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
han han i bjen me ken i/e mvarun prej kohs, jena mir me shnet per fat t mire! /pf/images/graemlins/grin.gif

Rozi besa asht ba kahere /pf/images/graemlins/angel.gif, por cfar t ju them une /pf/images/graemlins/shocked.gif, qe s po ja terhekni mendjen n /pf/images/graemlins/sleep.gif magjik /pf/images/graemlins/shrug.gif

Jep logari tash /pf/images/graemlins/grin.gif

MOS /pf/images/graemlins/eek.gif
Rozi /pf/images/graemlins/angel.gif

Shpresueshem po ja ndreq qefin Aperos heren tjeter /pf/images/graemlins/grin.gif

leonora

Primus registratum

Miremrama tanve....

Si mik qe erdha ju kam pru nje tepsi me bakllav me qe jan dit festive /pf/images/graemlins/laugh.gif
baklava-mini.jpg

se mos ti gabojne zoti me sha kush se e kam ba une me dur te mija /pf/images/graemlins/tipsy.gif se manej... /pf/images/graemlins/smash.gif

abs

nuk e di...
Bakllava...

Po ty te lumshin njata dy dur moj Parajs /pf/images/graemlins/smile.gif
Tush vrap shishen e vens, ta kollofisin para se me fjet /pf/images/graemlins/laugh.gif

Me piklish n ball kam lind /pf/images/graemlins/devil.gif se m kishte shku mendja keq /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum

kahere mos i thuj se i met hatri /pf/images/graemlins/laugh.gif
sa asht ba ito dite /pf/images/graemlins/devil.gif

me dhane llogari para kolektivit /pf/images/graemlins/lol.gif

une per vedi e kam ba temen /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
gjysen e pensionit /pf/images/graemlins/shrug.gif

Parajsa te lumshin durt moj vajze se bash na knaqe

apo se kam qejf bakllaven
e premja po me pelqen, se kam pa kund /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

leonora

Primus registratum
tushi ka pune :p

lene maj tushin se a xan ne guzhin ai po mas e thirr se maron tan ai e spo ju met gja tjerve manej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.