Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
A ka ndonje ne front akoma

Erdha, asht kush ne front?
O`Le tamam orarin e kam per nje gote ashtu, ka mbet ndopak per mu /pf/images/graemlins/grin.gif

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
<font color="purple">...
Abs-o... Ca si vone per mua te filloj me joints... Me ka kalu mosha e experimentimit /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

[/ QUOTE ]

Shif kjo e privilegjum_ja me demek /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif Kte sendin /pf/images/graemlins/crazy.gif e permenda ngaqe me hodhe poshte cajen e Danieles moj /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Se mos keni ra me fjet eee /pf/images/graemlins/wub.gif

Indulgence

Primus registratum
Re: Kukudhat

<font color="purple"> Jo mi, jo, ka hala kukudha zgjuar... Edhe, goce, kujdes me gatesat e Danieles ti, se s'i lan mire duret ajo dhe po te ze ndonje skulufruth ose zdëbërlaqe qe mos dish ku te futesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif... </font>

abs

nuk e di...
Re: A ka ndonje ne front akoma

Indu itu n krah t paskam /pf/images/graemlins/laugh.gif , na asht trash 1 fije gjuha po mbahemi ne, nuk dorezohemi kollaj /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Absi ti e din se un s te la ty pa pijen e preferume te tone /pf/images/graemlins/kiss.gif

Eni porosi nga veta kur ta shofish Shiron pershendete /pf/images/graemlins/smile.gif

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

Oh ma knaqe shpirtin moj se me kujton ca njerez te dashur me dialektin, dhe plus me mban kujdesin mua /pf/images/graemlins/kiss.gif Daniela ka ik ne shtepi t vet, e mos u ban merak se absi asht ANTIvirus vete /pf/images/graemlins/wink.gif

Danke O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
PROGRES

progres.jpg

Indulgence

Primus registratum

<font color="purple"> /pf/images/graemlins/cool.gif Uaaaa me mamkëë? Ce s'thua me Abs, ce? Te llafos une sa here te duash.
Ja gëzuar me çupka, Bromp!
"Kurukullisni kade...,
Bëëëëni qefin tamam...
Se qefi ëëësht' i ëëëmbëëël...,
/pf/images/graemlins/grin.gif

P.S. Kush nga keto eshte Daniela Abs-o. /pf/images/graemlins/lol.gif</font>

abs

nuk e di...
Re: PROGRES

Abs a don me na mat sa ekuiliber kemi sonte ne qe na vure kete me legen n kry a /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

O kam ardh n shpi teme moj /pf/images/graemlins/cool.gif, kte banden (nga Luanda) e kam lan n pune t vet /pf/images/graemlins/wink.gif. E Daniela asht prej zyrihut /pf/images/graemlins/smile.gif.

O`Le he si ndiehesh ne prezenc te saj /pf/images/graemlins/idea.gif

Indu te knoft Zemra /pf/images/graemlins/wub.gif gjithmone /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Re: hehe

.. kenka n form i paska ec pazari,t perfshika n shikim si me ken tuj m marr masat /pf/images/graemlins/grin.gif

Nqs shet corap po i blej do /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps.Indu /pf/images/graemlins/kiss.gif

Abs /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Re: hehe

Atje femrat bajne kembimin e pareve, kjo qe ja kam vu emrin Progres eshte nje nga ato.

Naten /pf/images/graemlins/angel.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Naten Indu &amp; te gjithve /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

Indulgence

Primus registratum
Re: Nani Nani Shpia, shshshshshhhhhh...

<font color="purple">Naten Goca... Gjume te embel /pf/images/graemlins/angel.gif... Ika dhe une /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>

blendiys

Primus registratum
Re: Nani Nani Shpia, shshshshshhhhhh...

Kur ikni me fjet mbyllini dyert se na zogjte e nates sebep duam dhe hyme paftuar. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Eshte ndokush ne kembe ma na qit nje birre te fohte ? /pf/images/graemlins/cool.gif

Guest
Gjesiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Une kam qene pergjumesh njehere, se dija ku ishin birrat... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Gjesi, shpia...Mendova te ble letrat mbeshtjellese, per pakot, se dalngadal duhen bere gati...
Abs, dua dhe une peshqesh /pf/images/graemlins/angel.gif

300002-1-1.jpg

abs

nuk e di...
Re: Gjesiiiiiiiiiiiiiiiii :D

C ke mi qe bertet /pf/images/graemlins/kiss.gif

Me shkruj car don per dhurat, e fillo ban ndonje paket gati /pf/images/graemlins/grin.gif.

Une jam tuj u ba e butur se jam e ftume ne: " Feier der SprachKulturen", do kete nje program te pasur. Ju kalxoj n darke, bani naj send t mire per vedi sot /pf/images/graemlins/smile.gif

Pacim /pf/images/graemlins/wave.gif

bebi

Primus registratum
Re:

Mos e rruj Abs Sh!t happens...

Se c'kish Bluja te bente me pakenaqesine time karshi nja 2 anetarve te familjes eshte beyond my reason of understanding.

Si duket ne ket shpi i kushtohet ma shume vemendje supozimit edhe aspak realitetit.....

hypocrisy at its highest levels...kshu e qujm ne knej ka anahija jon.

nejse nejse po ta ngjoj kshillen si gjithmone...po ta lej shpin edhe gjene e gjalle verdall rehat..I pafsh hajrin.

[/ QUOTE ]

ka ka te beje bluja lol /pf/images/graemlins/tipsy.gif edhe pse shkrun anglisht ktu ti eeee? apo ke frik se shqip kuptohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

absi, brravo t'kjoft, n'te i ke ra 100 pik' ke /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/smile.gif

tush, ma ban hallall se t'lash pa ti pru santa i pal kpuc /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest
Re: Gjesiiiiiiiiiiiiiiiii :D

C ke mi qe bertet /pf/images/graemlins/kiss.gif

Me shkruj car don per dhurat, e fillo ban ndonje paket gati /pf/images/graemlins/grin.gif.

Une jam tuj u ba e butur se jam e ftume ne: " Feier der SprachKulturen", do kete nje program te pasur. Ju kalxoj n darke, bani naj send t mire per vedi sot /pf/images/graemlins/smile.gif
Pacim /pf/images/graemlins/wave.gif

[/ QUOTE ]

Bertita moj, se thash s´po me degjon kush /pf/images/graemlins/grin.gif
Baju e butul baju dhe sa me shume argetim te uroj /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.s Deshiren une e shpreh, po kam harru me pyt, sa e ka takatin shpia me bo peshqeshet... /pf/images/graemlins/confused.gif
(deri ne sa euro) se mu m´ka shku n´men, nje deshire e mave /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt Tschüss iher dhe na trego n´darke, ca ke bo /pf/images/graemlins/wave.gif

Daniel H

Primus registratum
Re: C'behet ketej?

C'behet ketej nga shtepia e re? I mbyllet te gjitha vrimat, se shtepi e re hesapi, ka shume te tilla /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re:

tush, ma ban hallall se t'lash pa ti pru santa i pal kpuc /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

besa keq boll keq ke ba se pse s'kam pas nevoje boll !!!!!

i pal kpuc q1 kam me jan ba ma keq se tollumbat e Lulit /pf/images/graemlins/smash.gif

ps tash q1 po e shoh, mos me thuj se njaja kitara q1 ke vu mes kambve asht ajo q1 te kam fal une /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ma shpija si po e kaloni mire ???
me ju pas afer ju kisha qeras me nji bordeaux te 86 /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
po tash taksirat po e pi vetem /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum
Re:

cfar' memorjet ke mor burr' /pf/images/graemlins/laugh.gif. nejse, s'cuditem me ty se ti m'ke majt mend edhe shalt kur lushim neper lagje me pantallona t'shkurta /pf/images/graemlins/laugh.gif

i bluz' e pata lan kastile pa hekuros nja 2-3 dhoma ma perpara, thash tash po i duhet ndokujt e tash po i shkon mendja me ja dhan i ujti /pf/images/graemlins/idea.gif , po si "t'pavemendshem" q1 jeni...
nejse, bluja ka disa udhtime t'bukra ahead, bluzen majeni me shi pluhnat /pf/images/graemlins/wave.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re:

sa mban mend njeri kur asht fmi Bluje /pf/images/graemlins/laugh.gif

pa msu me lexu ala (ne grup te dyte) kam pas mbajt mend vjersha me ka 20 strofa, psh "Lepurushi veshllapushi" e ka pas te revista "Fatosi".
me vetem disa here q1 ma kishte lexu baba e mbrapa veç tuj pa figurat se kisha problem /pf/images/graemlins/cooli.gif
po ça me ba se kur u rrita me iku /pf/images/graemlins/smash.gif
e kalosh mire e bash qejf edhe ne udhtim /pf/images/graemlins/wave.gif

Status
Not open for further replies.