Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: AnaBlue

Sot vec po pertoj me leviz dhe i dergoj email personit qe eshte tek zyra ngjit se pertoj me shku deri atje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kush eshte Nikolaus?

disku

UNI
Re: AnaBlue

Mos e rruj Abs Sh!t happens...

Se c'kish Bluja te bente me pakenaqesine time karshi nja 2 anetarve te familjes eshte beyond my reason of understanding.

Si duket ne ket shpi i kushtohet ma shume vemendje supozimit edhe aspak realitetit.....

hypocrisy at its highest levels...kshu e qujm ne knej ka anahija jon.

nejse nejse po ta ngjoj kshillen si gjithmone...po ta lej shpin edhe gjene e gjalle verdall rehat..I pafsh hajrin.

abs

nuk e di...
Santa Claus

Santa Claus eshte Nikolaus /pf/images/graemlins/smile.gif

Mos qaj kryt, shijoje kenaqesine e rehatllikut, edhe mu sa t me jepet rasti, ja ndi lezetin. /pf/images/graemlins/smile.gif

Masanej dhe shnoshjes i bahet dermani /pf/images/graemlins/wink.gif

Une kam nje pune ne dore itash, qe m thrret hajde moj abs ktuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pashim,danke per viziten /pf/images/graemlins/angel.gif dhe mirardh prap /pf/images/graemlins/wave.gif

eniad

Forumium maestatis
Re: Perdet

<font color="brown"> Mirembrema shpia /pf/images/graemlins/smile.gif. Sa e lodhur jaaaaaammmm /pf/images/graemlins/cry.gif. Edhe une ne zyre /pf/images/graemlins/madie.gif /pf/images/graemlins/cry.gif. Kush do me beje nje caj kamomil, pliiiiiiiiiiizzzzzzz /pf/images/graemlins/pickellonja.gif.</font>

abs

nuk e di...
Kafe&Caj

kartica6.jpg
kartica4.jpg
sud.jpg

AnaBlue dhe Eniad ju dyja qe jeni ne zyre, kte i keni nga nje shoqja ime Daniela quhet, eshte zviceriane e thote pershendeti nga mua. Pune te mbare te dyjave.

Indulgence

Primus registratum

<font color="purple">Jo Kamomil, se te ve ne gjume /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Ja, te bera nje Cinamon Spice qe te te sjelle ne vete /pf/images/graemlins/kiss.gif </font>
cup-of-tea-271.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Kamomil eshte per te zene gjumi, dashke nje kafe te forte fare. Nuk e di a eshte O'Le verdalle se ajo te sjell pije qe te sjellin shpirtin ne vend /pf/images/graemlins/smile.gif

Abs, te lutem shkruj Nikolles /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe nje leter me mua. Tash qe po vras mendjen, nuk di cfare me i kerku per vitin tjeter. Ah, po sikur me fitu ndonji llotari se kam shume plane me ndryshu Boten. A duhet me fillu me lujt llotari?

Pse eshte merzitur Uni? Kjo eshte shtepi e harmonishme dhe e gezuar. Ku eshte Tushi me na gatu dicka te mire sic din ai vete?

Mirupafshim shpia dhe kalofshi nje weekend te bukur. Mos harroni me heq perdet se ne nuk kemi bere akoma pemen e vitit te ri dhe po i gezohemi tuajes qe e shofim nga shpia jone.

abs

nuk e di...
Jo po...

dhe nje joint Indu /pf/images/graemlins/crazy.gif

Ikaaaaaaaaaa /pf/images/graemlins/wave.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Aman miiiiii, sa te mira qe jeniiiii /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif. Mbarova nga mesi dhe kjo karrigia me eshte bere gangrene /pf/images/graemlins/cry.gif.

Zhilalo, mori n'tel ajo qelpcina /pf/images/graemlins/laugh.gif, po s'e kishte lexu t'shamen qe i kisha bo ke tema /pf/images/graemlins/laugh.gif.

</font>

abs

nuk e di...
Re: me mir kte

millesime_1.jpg
ja kjo duhet pet te 'zbut' veshtiresin e punes /pf/images/graemlins/smile.gif Hajdeni ta thajm /pf/images/graemlins/cool.gif

uni ti kenke già dejshem pranej rri larg /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Indulgence

Primus registratum

<font color="purple">... Apo se ka ate zerin te ëmbëëël... dhe per momentin te zbut e te shkrin fare ajo..., por mos i beso... Kellcitja nje shpulle gjithesesi... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Abs-o... Ca si vone per mua te filloj me joints... Me ka kalu mosha e experimentimit /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

tushi

Valoris scriptorum
Re:Nikolausit pa leter ........

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
perveç ksaj masiper, kam deshire q1 Nikolausi ti gjejne nji princ bojqill edhe Blujes /pf/images/graemlins/idea.gif
deshirat e tjera tash po ja nisi me email

[/ QUOTE ]

tush, qysh se e njof santen tana hert ma ka kry porosin. n'daq me t'ba ndoj nder, shkoji n'emen tem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

[/ QUOTE ]

ta prifte zoti mbare moj Bluje /pf/images/graemlins/laugh.gif
po thashe te pres iher te di taman se ça du /pf/images/graemlins/idea.gif

ps pashe ma siper se zoti Uni ishte anku per kafshe te ndryshme
m'duket e kam pa edhe nji here tjeter pershqit nji ankese tjeter si kjo kshtuqi thashe ti kerkoj te pakten ti vene emra ktyne kafsheve, ne mnyre q1 edhe ato te kene mundsi repliket, se vallahi kshtu gjithkush thote jo s'jam kafshe kshtuqi nuk pergjigjen, po randsi ka ça mendon publiku /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anablue une erdha e po pergatis diçka per knaqsine tande e te tjerve /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis
Re: Akoma ne zyreeeeee :cry:

<font color="brown">Ashu, ashu Zhilaloooo, po ene una nuk lujta ka istikami, ja kshu me ton te prere i fola... /pf/images/graemlins/laugh.gif Well... at least this is what I was thinking when I talked /pf/images/graemlins/laugh.gif.
O'Le mi driteze, po ajo do me vere me keq ne gjume mua...

E di cfare, po mendoja se mire qe jam vetem ne zyre, se kushedi c'do kishin thene rojet per mua qe dal gati gjithnje me nate nga zyra /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
</font>

Indulgence

Primus registratum
Re: Po ke zyra ngjitur?

<font color="purple"> Pu, pu, pu me korbeckë /pf/images/graemlins/laugh.gif... Po ke zyra ngjitur, ka njeri ? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/devil.gif Boll, mos puno kaq shume... Mbylle per sot dhe fillo weekendin me nje te rrekellyme te shampanjes te O'Les... </font>

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Ke zyra ngjitur as fundin e orarit zyrtar nuk priten qe te iknin /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif, moren nga syte kembet si hajdutet /pf/images/graemlins/lol.gif. Eeeee, mire e ke ti, po nqs e le kete tani une, i bie qe te dal edhe neser, qe tu tell dhe truth aj udent uont /pf/images/graemlins/madie.gif.
Dhei koll mi uooorrrrrrrkeholiiiik (ehhh, sikur te kishte te bente me alkoolin kjo e fundit /pf/images/graemlins/laugh.gif). Iiiii, se harrova, jam edhe pianece, se kur s'po shifte O'le-ja i rrekelleva nja dy gllenjka nga shishja /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

abs

nuk e di...

Enke /pf/images/graemlins/smile.gif mbushe goten se kena shishe boll /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shif veta ,Indu e Anna qe s na degjohet zeri se po e shijojm shampanjen duke mendu se neser do flejm shuuuuuum /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

kot me ju pyet per Shiron /pf/images/graemlins/smile.gif dini gje nga behet ?

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown">Driteze, e piva edhe une nje gote edhe tani po iki se jam shume e lodhur. Thnx zemer /pf/images/graemlins/wub.gif, all sweetness back to you.

Naten shpia /pf/images/graemlins/kiss.gif dhe pafshi endrra te bardha /pf/images/graemlins/wub.gif

</font>

abs

nuk e di...
Re: Eni nani nani

Naten /pf/images/graemlins/kiss.gif e gjumin e embel /pf/images/graemlins/smile.gif

Indulgence

Primus registratum
Re: SHiro te shpia vjeter...

<font color="purple">Plaftakdshflskd - c'me qenka trashur gjuha mi O'Le... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Shiro - qe thua ti - ka shku te shpia' vjeter (d.m.th ne Atdhe). ENI e ka per detyre qe kur t'i dali ne shteg (me ne fund) ta pufi dhe ta rrafi ne emer te Forumit qe e ka marre malli /pf/images/graemlins/pickellonja.gif </font>

Status
Not open for further replies.