Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Zgjidhja ktu!

<font color="green"> Na knej e kena gjithmone 1 zgjidhje n xhep t vogel, qe ta dini ju te shini fotot, shkarkoni kte adressen me öüä, e perfitoni nga bota jone /pf/images/graemlins/grin.gif
[/i]</font>

http://idn.verisign-grs.com/plug-in/index.jsp

/pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

PS: Blendi@ jo eshte ne Bahnhofstrasse, asht Tram e vjeter, e kaN ba si dyqan per kto dite festash /pf/images/graemlins/smile.gif

S lajme gja me shku dam "na" /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...
Re: Zgjidhja ktu!

Abs /pf/images/graemlins/kiss.gif e paskeni gadit qytetin /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/cool.gif edhe tramin e vjeter me e shfrytzu n kulm /pf/images/graemlins/tongue.gif t pamshir /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Xhaxhi na paska gadit dhe shpine "me ata pikturat Natyre e qete" /pf/images/graemlins/grin.gif

ps.un fotot i shof super schon /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...
Re: N penxhere...

t ja thej xhamin /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/smash.gif

s hapet /pf/images/graemlins/ooo.gif

bebi

Primus registratum
Re: hola !

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
tush, mos ta shifsha emnin njaty s'pata me t'njoft hiQ.

tjeta bujaro qamilos /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Edhe tuj thane une po kjo laskuriqja ku asht si s'po vjen me ba iher kokoveeeeeeeee /pf/images/graemlins/lol.gif

ke ardhe me ja mbshtet Absit eeee /pf/images/graemlins/laugh.gif mire ke ba, se edhe ajo ta mbshteti ty para dy tri ditesh

edhe me ken vajza te mira, me ja mbshtet ma shpesh njana tjetres /pf/images/graemlins/winkwink.gif moret vesh

a e keni pa si ju a mbshtes une ju kur keni te drejte /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

[/ QUOTE ]

jeee, ca t'ka kap me kokovet mor tush. ti as n'kotec s'je rrit mor burr /pf/images/graemlins/idea.gif

ndersa mbshtetjet, nuk i baj ma n'elemente q1 s'kane bazament.
kjosh faqebardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
biiir, sa djem t'mir' ka shpija /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Uni, manaferra s'du ... po du m'u stervit se kam hup 1 loj n'tennis /pf/images/graemlins/cry.gif po kam fitu n'basket /pf/images/graemlins/wink.gif theva rrekord me dor' t'majt fiuuuuu /pf/images/graemlins/rockband.gif

dotte, pruzent taljano /pf/images/graemlins/kiss.gif

per ata q1 dojn' me ba qef, kam pru JD, hennesy edhe tequila.

edhe kceni ifije se keni xan ndryshk /pf/images/graemlins/grin.gif

http://www.hanbat.ac.kr/bbs/pds_musi/01Smooth-Santana.mp3

u mundova me e vu si link por s'funksiionon. anyway siper e keni kangen. enjoy /pf/images/graemlins/wave.gif

ps: po s'funksionoi futni djemt e shpis me jua vjedh /pf/images/graemlins/grin.gif (smooth -SANTANA) /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Re: : -)

fam /pf/images/graemlins/smile.gif

Abs
flower1.gif
sa erdha prej atje ishte super ja vlente /pf/images/graemlins/cool.gif edhe /pf/images/graemlins/angel.gifi felicissima /pf/images/graemlins/kiss.gif

per dreke, s di a keni hanger gja un po ju sugjeroj
si primo
ravioli.jpg
kurse kte secondo
arrosto.jpg

Per pijen jeni mjeshtra vete /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...
Oh je...

O`Le thanx, super, gezohem per Ty/Ju! /pf/images/graemlins/kiss.gif
S` kam kohe hic, ndoshta nihna ma vone /pf/images/graemlins/wink.gif

Kto---&gt;
Schokoladen-Stapel.jpg
i solle per disa qe s gjejne qetsi /pf/images/graemlins/shrug.gif ndihmojne thojne, provojeni /pf/images/graemlins/cool.gif

Guest
Re: Oh je...

Blujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee /pf/images/graemlins/kiss.gif....

ti dedico hey you te pinkve nderkohe qe te dehuren e lej per neser /pf/images/graemlins/laugh.gif , ama mos me le me pi shume sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

zog, s't'ka kush /pf/images/graemlins/kiss.gif

tesh kjo kange asht nji nder ato q1 bluja ka qejf me ndi e me kcy kur rrumbullakos ndoj got', e thash mos ju pelqen edhe ju, po skisha ku me e host, thnx zog /pf/images/graemlins/smile.gif

dotte /pf/images/graemlins/wub.gif aman jo at kang, se ajo s'm'len me pi se asht shum e ndishme te ban me /pf/images/graemlins/cry.gif

me kja se me kja, ma mire ndoj kang' te gary moore, sting oseeee michael bolton, vec na gjeni edhe i peshk q1 ta veme ne mes e ta /pf/images/graemlins/cry.gif se kto te shkundin /pf/images/graemlins/cry.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

per ata q1 kan qejf pak RnB, You got me - The roots (feat erykah badu) asht /pf/images/graemlins/wub.gif shum' soft and good me e kcy dyshe /pf/images/graemlins/tonguee.gif si puna e asaj te santanes /pf/images/graemlins/devil.gif , afer /pf/images/graemlins/devil.gif afer

abs

nuk e di...
Letra per Nikolaus!

<font color="blue"> - O Nikolaus du nje nuse t` mire, qe e mban shpine drite, gatun mire e t len tuj lepi gishtat, qe asht e dashtun, dushin e vasken i mban pasqyre, hekurosja t jet pasioni i saj, dhe t jet mundesisht si moll, me forma t` lakume te ndertume mire, syte e medhej e buzt e trasha pak, si dhe cerpikun ta kete naaa sa i gem.
E kam djal t` mire fort, punon ku ta xaj puna, asht marakli peshkut, ta shtron tavolinen si me ken n restororant me pes yje, vecse per vedi han per pes minuta- kam nigju.
jo pergja, por ka halle djali, duhet me gjet fjalen n` forum, me hedh e me prit - tek tema perkatse, me ardh sa me ba ta n` shpi- qe ta dime se asht hala beqar, ka nje qen, qe shpresojme s` do merret shume me te, se masanej i bahet xheloze nusja, asht harmoniesüchtig, si pelqen shamata, vetetimave neper shpi, ju a hap menjehere dritaret , asht djale qe i pelqen natyra, i pelqen me u dasht, ( ai e don vedin cdo minut- pres krytin un, po hajt ma), dhe kshtu ma n fund - qellimi ardhshem dasma, shpresueshem sa ma pare.</font>

<font color="red"> - Per nje nga Vajza trime me shpirt engjelli, e brisht me plot nuanca perkedhelje, njekohesisht me ton te kjarte dhe kombues, nje nga vajzat qe kam pas fatin te vezhgoj gjat levizjeve te saja elegante dhe feminore njekohesisht, te degjoj zerin e saj qe simbas mendimeve e emocionve i ngjan me nje kameleon shumengjyresh, per kte dua nje Zotni- te jete shume i dashur dhe i stabilizuar- nga te zbuluarit vazhdimisht, te jete pra mbi rrugen e tij I kjarte!, e te kete sy te erret. Hollsite e tjera ti shkruaj ne vazhdimsi. </font>

<font color="green"> - Aman o Nikolaus, se kam kollaj me nje tjeter djale. Pa pik zorit i thote vajzave – s je tipi jem, se di si me ja ba, eh? Si e don ai? Heh- ai s do nuse, i ka inat tradicionalizmat, don nje shoqe, qe ta ket zanin e kjart e te ngroht dhe njekohesisht me nje dore te jete tuj ba nje pune tjeter, dmth nje Tipp femne qe asht ne gjendje me vu n zbatim njekohesisht minimum dy veprime, e shume emocione dhe qe mendon ne dy tri gjurme njekohesisht …e shkrojte, bukur,
weiter, ai ka nje nuhatjen prej kermillit, e ke pa ate kermillin qe del lehte ngadale nga shtepia e vet, e nxjerr ato dy - Fühler i thojne knej ka lagjeja jeme. Asht kritik, vec sapo shef dicka t vecant tendos buzet si shej barazimi (jo po mi ngjan nje vllait tem, prandaj e imagjinoj mire se njashtu i duken), e hop si panter e kap gjahun n hava, gjanat deshta me than, tendon drejt perfeksionizmit, kjo ja nxin jeten n fakt, por shpresoj t ja ndricoj ate e shoqja e tij. </font>

<font color="pink">- Ndersa njena Jei a ka emrin, thote se ka tan ato financata, asaj i duhet vec me ja ba diten 54 orshe se asht gjumashe, nadje mezi zgjohet me shku n shkolle ( s pranon me ja emru shkollen – kopsht). E ban ligjin vete! E lumja un per teeeeeee.Se di hic, kujt i ka ngja ma shume. </font>

<font color="brown"> - Ndersa per do vajza tjera, qe s nihen fort, thojne vec PARE dona se tjerat i kena, e thuj nikolausit „per ishtu mbaje o zot, per ma mire bjere o zot“, dmth naj thes pare ndoshta ja kishe plotsu naj deshir.
Pervec ktyne dhe dicka, se di pse po me bjen n qafe koht e fundit nje xheloze, per te kisha dashte, …te ta them n vesh, ok? </font>

<font color="#666666"> Ndersa pervedi jam shume e knaqun prej teje, me ke plotsu alameT deshiret heren tjeter, ksaj here du t kem pak ma shume vullnet me kry 1 pune qe kam n dore, e masanej, yuuupi n krahet e festave do fluturoj!
Nje perqafim te maaaaaaaaadh per Ty i shtrejti Nikolaus, dhe mi dergo nje perqafin te ngroht te gjithe atyne qe ju nevoitet. </font>

kaq he per he /pf/images/graemlins/grin.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re:Nikolausit pa leter ........

Nikolausi ta prifte mbare moj Abs /pf/images/graemlins/laugh.gif
me ke shkri gazit /pf/images/graemlins/lol.gif

kur ta shohin sa zemren e mire e ke tash po te fut ne scaner (pa dit gja ti) e ti plotson tana deshirat /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

perveç ksaj masiper, kam deshire q1 Nikolausi ti gjejne nji princ bojqill edhe Blujes /pf/images/graemlins/idea.gif
deshirat e tjera tash po ja nisi me email

po ma shpija se Nikolasi ka edhe pak dite me ardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif
çka keni ba a si e keni kalu ???

abs

nuk e di...

n'elemente q1 s'kane bazament.

[/ QUOTE ]

flet per vete patjeter.

bebi

Primus registratum

perveç ksaj masiper, kam deshire q1 Nikolausi ti gjejne nji princ bojqill edhe Blujes /pf/images/graemlins/idea.gif
deshirat e tjera tash po ja nisi me email

[/ QUOTE ]

tush, qysh se e njof santen tana hert ma ka kry porosin. n'daq me t'ba ndoj nder, shkoji n'emen tem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

*Uniiiii, ti rimon me druuuniii /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif t'kam pa, mos u msheh /pf/images/graemlins/kiss.gif

ps: Xixillushe, sa shpejt e kape /pf/images/graemlins/lol.gif

disku

UNI

Une te fshehem? Asht puna se ne shpi kan hy lloj lloj kafshesh edhe une s'kam as kohe as 'moshe' me u marr. Per me shume se mos ma var njeri mu ne ket shpi pervec tejet. /pf/images/graemlins/idea.gif
Ne fakt basta e avanza. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif
Hajde itesh dalim si gjith te 'rinjte', i'll buy u drinks /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Pa t'ba tap pa ardh Santa srrij. /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
...

Asht puna se ne shpi kan hy lloj lloj kafshesh ...

[/ QUOTE ]

Athere pse hyn ktu ti Uni, s ke ndonje teme tjeter ku te mbeshtesish semundjen e vetkenaqesise se Blue_s?

Mos harro djalosh, te tjerve ju flasim me etiketat tona personale.

Prej teje si kisha prit kte reagim!

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: ...

Erdha me ju pershendet dhe me pi nji kafe si komshinj qe jemi.

Ku i keni ble keto perdet kaq te bukura? /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
AnaBlue

T marrsha t ligen ty, si t shkon syni perher te gjanat e bukra /pf/images/graemlins/smile.gif.

I kena ble te gabat /pf/images/graemlins/grin.gif

N pune je a? qe t frymzoj pak /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: AnaBlue

Ne pune jam, ne pune dhe kam gjithe diten e saldume pas karrikes. Kam fryk se po vazhdova me nje pune te tille, do shendoshem /pf/images/graemlins/frown.gif

Pse nuk po thu Abs se i paskeni perdet firmato /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Perdet

Pse s thu ti,qe po t ja qendis nje leter Nikolausit per ty. /pf/images/graemlins/grin.gif
E di qe do me thote, pse me kazem don me punu ajo a? /pf/images/graemlins/grin.gif

Huh, une kam ble nje jestak qe duket sikur ka uje brenda, dhe nese se kam ndermend me leviz, levizi kur jam ne karrige.

Degjo, ngriju her pas here, merr nje gote uje, ose dicka andej kendej, e ke zyren ndopak te madhe?

PS: Tesh per festa dona me i hek krejt perdet, se s na shihet pema prej perjashta /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.