Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Erdha...

He pra Tush se nuk a von me i gadit gjanat.

Un jam ken ma mir s'munet me ken as gomari. Përveç se pun nuk kam pas ç'ka me ba tjetër. Jam marr edhe ka pak me Forumin po sikur nuk njitte kur s'ishe ti /pf/images/graemlins/kiss.gif.

abs

nuk e di...

T marrt absi t keqen ty, djali per shpi, Burrat qe s punojne si duhen gja as kojshis /pf/images/graemlins/laugh.gif, apo jo Tush /pf/images/graemlins/idea.gif

Tesh qe kam internet te shpejte, nje dore n` guzhine, e nje dore mbi tastatur, me keni ceduku /pf/images/graemlins/laugh.gif, as qe kam ndermend te permirsohem ma /pf/images/graemlins/rockband.gif.

Si e keni pas kohen ju andej? /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum

Abs Kondra thote s'kam pas pune e m'duket nji pune e gjeti itu
per çdo fjali po ta rraska ka nji /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondra allahile a ja ke fut ndojfije prej atij konjakut te vjeter apo jo /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Bor e - 6°C. E shikjon se ka ma keq?

ABS, ti nuk nreqesh dot kshuqi boll na e hodhe fajin neve /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Burri q1 ban veç pun punon dhe per kojshin ...

Vallaj Tush as konjak e asgja si me pas ken me Ramazan /pf/images/graemlins/cry.gif.

abs

nuk e di...

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ti e ke zakon me na llastu ne po sonte po t llastojm na TY /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tush /pf/images/graemlins/smile.gif mos na shqetso antaret e ri t familjes /pf/images/graemlins/laugh.gif se e shef n cfar kushtesh t veshtira jetojn /pf/images/graemlins/laugh.gif -6 grade me tu ngri hunt /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Kondra po e sheh se ma more seriozisht ate ça thashe ma nelt
gabim /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
tuj qesh e kisha
mgjth Absi asht pak e ftofte si femen /pf/images/graemlins/laugh.gif
pra nji puthje i del boll pjesen tjeter e don vene te kuqe /pf/images/graemlins/idea.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Deri tash Tush nuk ka shku huq. Manej goca sa asht kthy prej udhtimit e ka nevoj me ni njerz rreth e rrotul e jo sarhosha /pf/images/graemlins/laugh.gif.

tushi

Valoris scriptorum

Kondra ma sarhosh se Absin se gjen kund
pernjat tham nuk i ka qejf shume puthjet /pf/images/graemlins/lol.gif

thuji per vene te kuqe e shihe vete /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

Tush je Krieguzhinieri i shpis e jo sekretari personal /pf/images/graemlins/smile.gif, oj ky /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ku jena ktu eee, krykertoll /pf/images/graemlins/grin.gif

Epo Kondre, me vertete qe paska dhe ma ftohte, une dy tri dite du, e msohem. Po imagjinojsha si do te ishte te binte njehere bore ne Afrike /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

tushi

Valoris scriptorum

Kujt i thu krykertoll ti moj /pf/images/graemlins/mad.gif

mgjths kohet e fundit ka fillu me me pelqy kjo shprehje /pf/images/graemlins/laugh.gif

tash shpija ma bani hallall po une s'jam si ky demeli ktu siper:D neser me duhet me shku ne pune
kshtuqi naten /pf/images/graemlins/wave.gif
fleshi rahat /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...
Ftoht dhe Diell...

GJumasha, e keni pa diellin sot?
Jam happy qe po perjetoj ditet e fundit te vjeshteeeeees!

Ika... /pf/images/graemlins/kiss.gif 4_you Fam /pf/images/graemlins/wub.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Ftoht dhe Diell...

Aty do te jete po kushedi asht lodh tuj dal e shetit sot /pf/images/graemlins/laugh.gif

po ma shpija keni ra me fjete sot /pf/images/graemlins/confused.gif
mire boll ja keni ba dite e dile

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

abs

nuk e di...
Zanshem...D

Tjeta juj Fam. /pf/images/graemlins/wub.gif

Korde itash hodha vrap nje sy, jam e zane gjithe diten, nga darka, ok? /pf/images/graemlins/angel.gif

Na Tushi, paska pa filxhanin m duket /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/shocked.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif

alinos

Forumium maestatis

ja t'ua mberthej dhe une nje te puthur e nje perqafim te ngrohte, por me radhe se me moret frymen /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif
ca ka shpirti ime? na te te puthi cik Linosi ty se te ka shume xhan /pf/images/graemlins/kiss.gif po shume shume ama /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wub.gif

Eve nosi eshte shemure sot, s'kam flejt hic mbreme /pf/images/graemlins/cry.gif po s'e tregoj dot ca kam /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

abs

nuk e di...
Bore & Dashuri

Ja dhe nje Perqafim te forte nen floket e bores se zyrihut, Nosi s te zihet fryma jo, e shumta te bajne kockat grrrrcccc. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Lara kush eshte ai qe te ka merzitur /pf/images/graemlins/eek.gif sot kam ba meshume se nje ore sport /pf/images/graemlins/devil.gif, dhe...vec m thuj kush dhe ku asht? /pf/images/graemlins/idea.gifvij ma tatitatata /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Nosi, te dhemb fyti? zjej kryp me uje, hidhe ne nje filxhan te madh, lene deri sa te jete i vaket, dhe ban gari gara gari gara /pf/images/graemlins/cool.gif

ishtu ja bana une /pf/images/graemlins/thumbsup.gif, se sapo zbrita nga avioni tempraturat kontrast, merre me mend vete /pf/images/graemlins/smirk.gif

abs

nuk e di...
Re: Bore & Dashuri

Tush, t` lutna shume shko na gjej nje peme t vitit t ri sa gazepi /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

alinos

Forumium maestatis
Re: Bore & Dashuri

Abs
me rrofsh por po te pi ate qe thua ti e nxis me keq semundjen.
Eh, halle halle kjo dynja, ene mu halli ma karagjoz me bi perhere /pf/images/graemlins/laugh.gif
nai perqafim extra s'me ban keq kam nigju /pf/images/graemlins/rolleyes.gif me me te nigjume e kam ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...
Fotografi i shpis?

Zogu hajde mor Burr e na ban do foto tesh qe asht tuj ra bore, dhe ti ma, mete tuj shetit qyqaneve /pf/images/graemlins/laugh.gif (medemek shoh prej ktu une /pf/images/graemlins/crazy.gif)

Nosi kraht e kujt do te ti bajne brite me kercite? /pf/images/graemlins/angel.gif

Paskam nje fantazi itash, t kisha nje ufo, t vijsha ne hotel tirana, t'bajshim do lamsha /pf/images/graemlins/rockband.gif
Kordele, leni /pf/images/graemlins/booki.gif e shpise niher se t cmenden, plus ju qe jeni n pune, mos e koncentroni mendjen shume n te /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, ehuuuu puna s maron asnjehere! qe mos u marofte e mbet't sa per engelentisje jarabi /pf/images/graemlins/laugh.gif

O'Le del niher knej, t gjuj me nje top boret /pf/images/graemlins/kiss.gif

Status
Not open for further replies.