Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Merkuuuuuuuuuuure

Sa kisha ba çmimin gati per Fanten kur lexoj "mos u prif ti Tush"
ah thashe te prefte ujku ma mire
tan ato msime shkodrançet e shkon e turpnon mcucin n'ket fare fejet.
Pse se meriton me ta gersit me çmim krese, po thuj ti ça me ba se jam me edukate /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Po ti moj Bluje ça jane ata gluçta q1 permend /pf/images/graemlins/lol.gif
a e din se sa te shkon ngacmimi prej trunit te gishtat per me u mbledh e me u ba gluçt, te kam kap kamsh e dursh e te kam lidh nja tri here ny /pf/images/graemlins/lol.gif.
Ka edhe nji alternative tjeter
me ju lidhe bishtash, m'fal bishtalecash ty e Fanten bashke
edhe ta garantoj se deri te vine Absi ka fundjava s'ka burre nanet as babet q1 ju zgidh!!!
ps nuk me duket ide e keqe /pf/images/graemlins/idea.gif
he a je prape per gluçta /pf/images/graemlins/confused.gif

Abs ça ta paska vra veshin aq shume ajo shprehje ........
shiko mu q1 se vras menen hiç, veç po me preken ku e din vete.
S'jam ma tuçi i para 20 vjetve , tushi se thashe tuçi
mgjth shprehja me duket se asht "Gomart kane shite biçikletat me ba piercing"

Abs ishalla te shkon rruga mire /pf/images/graemlins/angel.gif
e mirarrdhsh /pf/images/graemlins/wave.gif

Princesha

Primus registratum
Re: Dashuria &Stomaku&Shpia

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
pyetje pa lidhje.

mu me pelqen poza e saj. ajo tregon shume mbi natyren komplekse te femres, mendoj une. ne te ka paqe, qesendi, indiference, kurreshtje, seksualitet, virgjeri, dyshim, etj.

pra eshte me komplekse se statuja e famshme e lirise ne nju-jork. ato penelat ne koke kane dashur ta perafrojne me te.

[/ QUOTE ]

une vetem desha te dij shijet e tuja, po se maj mend foton tashi qe po shoh pershkrimin tan.

se gati harrova "pa lidhje" je vet /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tjeta shpia /pf/images/graemlins/wave.gif

a na keni ba gja me hanger, thujini kuzhinierit mos te rrin tan diten tuj pa ashu filmash...vizatimore e kam fjalen, po t'vijn ktu me na ba darken.

hajt tamarrsha /pf/images/graemlins/cooli.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Dashuria &Stomaku&Shpia

Po moj tamarrsha edhe ma marrsh /pf/images/graemlins/laugh.gif

po sonte i kam gati kshtuqi s'kam nevoje me hi n'ato pune hiç

po mbas hamburgerit po te qerasi me vene te kuqe /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...
Auuuu

Tush kush ta ka ba gati? Fanta a? /pf/images/graemlins/idea.gif

Pervedi po rrumullakosi shishen e fundit Shiraz itash ktu, mi bje do lloje djathnash bitte, se po pertoj me shku te Frigoja, e kam nja gjasht meter larg /pf/images/graemlins/laugh.gif shume larg asht /pf/images/graemlins/lol.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Auuuu

shtrigule a e din si thone
Ai q1 shirazin vetem e mbaron
asht si nji peme q1 dru s'leshon

masanej cila Fante me me ba me hanger
ajo veç paçamurr dun me gatu.

abs

nuk e di...

hali-halo /pf/images/graemlins/cool.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Fam si ju kam ? /pf/images/graemlins/smile.gif

Absiii /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif rrug te mbare zemer e mirardhsh n atdhe /pf/images/graemlins/wink.gif .Knej alli oki /pf/images/graemlins/cool.gif pervec ftoftit,mbaje per kollaj pallton ,shallin per kur t zbresesh /pf/images/graemlins/angel.gif

heart.jpg

Guest

Abs...une e cilesova qe ne fillim qe secili ben zgjidhjen e vet dhe askush ska te drejte ta gjykoje...ama duhet bere nje zgjidhje koshiente. Shuuuuume njerez duhen edukuar me dashuri mbi te gjitha...dhe kjo do ti bej qe gjerat e bukura nuk jane ideale aq me teper realiteti nuk flet vetem gjuhen letrare.

Sdq te uroj edhe une nje udhetim sa me te bukur...dhe ky te jete nje kthim per nje rikthim te shpejt!

Guest

masanej cila Fante me me ba me hanger
ajo veç paçamurr din me gatu.

[/ QUOTE ]

Tusho, mos e ke ngaterru... ke dash me thon:
"Fanta vetem Paçamurr nuk di" /pf/images/graemlins/idea.gif
Do pervishem vençe, se m´ke prek n´seder dhe do
t´jua shtroj un´ njehere /pf/images/graemlins/laugh.gif

Handtuch-Waschen-Duftstoff.jpg

Hic s´ju bi n´men, me i nderru ata peshqira /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Bluje, un s´du me mashtru njeri mi, se po desha
s´kam pse vej konget e shkodres...dal kendoj vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

O´Le, Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif
Zog...nga ke shtegtu?? (ne vende te ngrohta /pf/images/graemlins/laugh.gif)

H

harap

Guest

me lini dhomen me te mire me fantazine mua njehere /pf/images/graemlins/smile.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: wow

Harap s'po du me fol para kohet, po simbas thashethemeve ktu ne shpi kam ndigju se Fantes nuk i pelqejne ata çunat (si thote ajo) te bame synet /pf/images/graemlins/shrug.gif

e kam pershtypjen se ty qysh te vogel ti kan ra n'verrcak aty te ai vendi.
nejse ti shko pa marak se ndoshta ta kryjme na ate porosi /pf/images/graemlins/wave.gif
P.S me ken gja asht Hatixheja (pastrusja) ktu q1 nuk i shikjon hiç kto pune /pf/images/graemlins/idea.gif ,veçse per dhomen ma te mire fol me Absin se ajo asht kryetarja.

abs

nuk e di...
Re: : -)

Tush /pf/images/graemlins/smile.gif

ka ardh Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif, na duhet me ndez zjarrin me e ba bubulak /pf/images/graemlins/laugh.gif se asht shokù prej t'ftoftit n EU /pf/images/graemlins/crazy.gif

Fam /pf/images/graemlins/wave.gif

abs

nuk e di...

caminetto.jpg

Abs po nuk e ndeza un ... per Tushin desim ftoftit e ujet /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum

Pash zoten ma bani hallall
po jam tash dy sahat tuj instalu nji program e per njat s'kam mujt me ardhe me ju xe ifije /pf/images/graemlins/laugh.gif
Abs tash masi mu xe je xe ç'ka po don me pi
vene te kuqe a te bardhe

3-livello-Vino.jpg

abs

nuk e di...
Erdha...

Futi mor ti ato dham mren /pf/images/graemlins/laugh.gif, se e kam ba grushtin gati qysh nadje sa kam zbrit prej avionit, prej te ftohtit... /pf/images/graemlins/shocked.gif
E merr hov me naj Apero niher...vene kam pi boll mram /pf/images/graemlins/rockband.gif
O`Le uuuuuuuuuu knaqa me zjarrin e... /pf/images/graemlins/kiss.gif

/pf/images/graemlins/wave.gifFam.

tushi

Valoris scriptorum
Re: Erdha...

allah allah paske ardhe me nerva m'duket
a thu ti ka fut durt shoferi i taksis /pf/images/graemlins/smash.gif
mgjth jo athere kishe ken e qeshun /pf/images/graemlins/laugh.gif

shiko ndoj gja ktu se kot t'rrehet menja

stuzzichini.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

ABS ma n'fun u ktheve? Tash nuk ke pse i bjen Tushit se s'ka faj aj q1 n'Evrop asht ma ftoft se n'Afrik /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si je ken ti? A u lodhe? /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...

Fillove tuj e ndreq doren Tush /pf/images/graemlins/cool.gif, vec nje gja se paske rregjistru mire /pf/images/graemlins/shocked.gif, qe, ne europe kam kerkesa ma t mdhaja /pf/images/graemlins/smirk.gif, e kto nga mungesa e ngrohtesise se dieeeeeeellit /pf/images/graemlins/crazy.gif, qe m mori malli per te! /pf/images/graemlins/wub.gif

Shoferi taksise qelloi nga trojet e Kosoves, e mi ka ngjit valixhet deri ne koridor te shpis, qe ju baht dita plot diell. /pf/images/graemlins/smile.gif

abs

nuk e di...

ABS ma n'fun u ktheve? Tash nuk ke pse i bjen Tushit se s'ka faj aj q1 n'Evrop asht ma ftoft se n'Afrik /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Si je ken ti? A u lodhe? /pf/images/graemlins/kiss.gif

[/ QUOTE ]

Na si t pret djali i mir, /pf/images/graemlins/kiss.gif back ty.

Per nder m duket sikur jam n hane sot /pf/images/graemlins/laugh.gif gjithcka shkon shume shpejt, plus i ftohti qe s me kishte marr malli hic per te /pf/images/graemlins/wink.gif

Si t ka absi ty /pf/images/graemlins/idea.gif

tushi

Valoris scriptorum

dmth keka nal te korridori /pf/images/graemlins/idea.gif

frikacakuuu
po ti a i the hajde ta pime nji çaj a diçka ???

Masanej Kondra ban njashtu iher ne fillim po manej dreqi vete asht mos i xen bese shume /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

se harrova m'rafte i cope mish i pjekun krese
/pf/images/graemlins/kiss.gif welcome home

abs

nuk e di...

As qe ishte pyetje ajo Tush djali. /pf/images/graemlins/smile.gif

Ja dita boll per nder n fakt, se jo vetem qe vec nje xhakete te lehte kisha me vedi, e isha zvedh prej te ftohtit, po me pertese do i nxjerrja grushtat prej xhepave /pf/images/graemlins/grin.gif

PS: Tush mos e xhelozo Kondren tesh, ma n fund u kujtove me dhane nje pershnetje t hajrit /pf/images/graemlins/grin.gif robit t shpis, jazek /pf/images/graemlins/eek.gif

Status
Not open for further replies.