Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

Diavolessa

Valoris scriptorum
Re: Shpia :)

Ca diskutimesh doni me ba ? S'e kam pase mendjen ne mesim , mos te me bertase mesusja se i fsheha durt. E di se mesueses s'i rrihet pa rrah me rigel neper dur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hajt se sonte qenkam of ne qef /pf/images/graemlins/laugh.gif

Vazhdoni pyetjet se gati jom ne pergjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Aaaaaa... Ju lutna shume ama pyetje qe i lejohen nje fanciulle inocente si puna ime a /pf/images/graemlins/laugh.gif

pS: Kiss per te tan se ju du fort.

bebi

Primus registratum
haayy Yankee

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ku Bjuja? /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/kiss.gif

shif ca t'kam pru

p273996reg.jpg
yankee%20sweatshirt.jpg

jastekun ta kam ble te vogel se un e kam ma te madh kshtuqi kur te rrahena fitoj un /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ps: o zeve, ca bahet me ato kodrat /pf/images/graemlins/grin.gif e shkurret andej /pf/images/graemlins/tonguee.gif u bane shuuuum vjet q1 si kam pa.
edhe je ba per /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

jona20

big bum bam...

Zevi ke te drejt zemer, kaloj ai muhabet /pf/images/graemlins/wink.gif, e nigjo,per kte ndeshjen s di gja hic /pf/images/graemlins/shrug.gif, se mos m je rregjistru kund pa mare lejen e fam? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif jo po, kur t maron neshja, t nisi tushin me ardh me t marr. /pf/images/graemlins/smile.gif

Une pa t'mor leje ty...asihere n'bote /pf/images/graemlins/tonguee.gif
Tamam zonje shpie je...ku do mytna ne pa ty mi /pf/images/graemlins/smile.gif
po mire i pytje kisha une: vetem Tushi na del per zot neve?

blue-je vetem me m'rraf do kto kohet e funit /pf/images/graemlins/cry.gif

une t'puth, ti m'rref...
po si i thone t'rref ai qe t'don /pf/images/graemlins/kiss.gif

disku

UNI
Re: haayy Yankee

yankee%20sweatshirt.jpg

jastekun ta kam ble te vogel se un e kam ma te madh kshtuqi kur te rrahena fitoj un /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/rockband.gif

ps: o zeve, ca bahet me ato kodrat /pf/images/graemlins/grin.gif e shkurret andej /pf/images/graemlins/tonguee.gif u bane shuuuum vjet q1 si kam pa.
edhe je ba per /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

INDIANA Yankees? /pf/images/graemlins/eek.gif
jaja e ke ngatrru u ka dash si jasteku. NY. /pf/images/graemlins/grin.gif

Pastaj Jastekun ma ke ba me hile don me fitu gjithmone. Egoiste. /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: ciao

FAM /pf/images/graemlins/wave.gif

Desha me dite se kur don me e fillu kursin, Shefi i guzhins qe te tan na e kan zili /pf/images/graemlins/idea.gif

Propozoj qe leksionet e fillimit te jene per sa i perket gatimit te krapit /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Abs
11.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: ciao

Xix sa te mbledhen kursantet /pf/images/graemlins/laugh.gif

hajt tash çoni doren kush e kush doni me u shkru ne kurs /pf/images/graemlins/confused.gif

Guest
Kurs Gatimi

Mirembrema
Une jam gati me msu´ gjithcka te re.
Vetem perfitime kam, asnje humbje.
Jap ndihmen time gjithashtu, ne shtrim dhe
servirje tavoline, per nje ambjent sa me romantik...
/pf/images/graemlins/idea.gif
(Me qirinj, lulka dhe muzike /pf/images/graemlins/laugh.gif )

P.s Abs, baj enet gati /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum
mr dawson

po s'kishte NY yankees anymore /pf/images/graemlins/grin.gif kishin maru /pf/images/graemlins/shrug.gif pse ca ka indiana? he se t'man xet /pf/images/graemlins/grin.gif

ca po m'bjen tesh /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gif

ZEVE , pse llastohesh ti eeee /pf/images/graemlins/kiss.gif

alinos

Forumium maestatis

cfare patem ba me ato balonat? /pf/images/graemlins/grin.gif

[/ QUOTE ]

e morem me vete. E kam ende /pf/images/graemlins/smile.gif si kujtim nga ty /pf/images/graemlins/kiss.gif o shpirt fisnik /pf/images/graemlins/wub.gif

abs

nuk e di...
Tan nela jam....

P.s Abs, baj enet gati /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Ti ban absi gati ty, kam nje garuzh n`dore, qe s di n cilin krah me ta dhane /pf/images/graemlins/pickellonja.gif, si moj gonxhe thu qe meshkujt na japin forme ne ? /pf/images/graemlins/eek.gif m ke befasu per ideal!
E une qysh kur kam pas kujtu, se na i japim forme njani tjetrit /pf/images/graemlins/winkwink.gif

Dhe mos harro, se n guzhine kam rolin e vrojtusit, oj kjo /pf/images/graemlins/shocked.gif

Noooosi /pf/images/graemlins/kiss.gif, jane te shkrujtme Nosi nga njera ane e nga ana tjeter absi /pf/images/graemlins/rockband.gifkam pas sukses me ato balona ne airoport, me dha njani stilon me maje te trash per me i shkrujt /pf/images/graemlins/crazy.gif

O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gifdo hyjsh ne kurs? wow ktu me keni, tre here ne dite /pf/images/graemlins/goofy.gif

abs

nuk e di...

Absi around je xhan? /pf/images/graemlins/wub.gif

[/ QUOTE ]

erva /pf/images/graemlins/crazy.gif kam internet te dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif ca me ba /pf/images/graemlins/sleep.gif

Dhe po shkoj seshpejti /pf/images/graemlins/angel.gif, e vij prap ma vone /pf/images/graemlins/kiss.gif

abs

nuk e di...
Re: material per kursin

Ne shpi kemi perher se kemi gjenerator /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/wave.gif Fam
M falni per vonesen por isha tuj ble materialin e duhur per leksionin e gatimit te krapit /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Shef a mungon gja a? /pf/images/graemlins/laugh.gif

krap_1.JPG

http://www.giardinaggio.it/orto/singoleorticole/cipolla/cipolla2_small.jpg
http://www.slowfood.com/img_sito/presidio/PR_002_02/aglio_nubia1.jpg
http://images.google.it/images?q=tbn:1GB.../olio_oliva.jpg

Absi /pf/images/graemlins/kiss.gif shef sa t mira i ke vajzat e shtepise /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ky kurs do te kete moton "Dashuria fillon nga stomaku" /pf/images/graemlins/idea.gif

abs

nuk e di...

Sohpia, e moj, pse si kujton ti, se jam e pRasun a, ne momentin qe ishte tuj mu rrejt mendja prej ambjentit perreth /pf/images/graemlins/tongue.gif, ja futa nje rruge riedukimit t vetvehtes /pf/images/graemlins/grin.gif, s largohem nga baza joooo!
Ku ka si me popllin. /pf/images/graemlins/cooli.gif

Ps: a ka supermarkat ku paguhet me karte ne Tirane a? /pf/images/graemlins/idea.gif se une kam zbulu nje ktu ku jam. Plus nje te perbashket me kte popllin ktu, shitsja s`ta Var, as qe ti hedh syte kur shkon robi me pagu, vec pare sheh /pf/images/graemlins/sleep.gif.
Ndersa ndryshimi asht, se ktu asht tuj dal vera, e te ju tuj ardh dimri. /pf/images/graemlins/rockband.gif

PS: RobT e shpis /pf/images/graemlins/wub.gif, ku jeni fut? Tush pse s vjen n shpi mor mavruk eee? hajde shpejt ma ban nje cope buk domate e djath n pajte. /pf/images/graemlins/cool.gif

PSS: Fanta ma qero bitte nje kastravec. /pf/images/graemlins/kiss.gif

PSSS: O`Le /pf/images/graemlins/kiss.gif perfavore ma bjer nje gote uje.

Bah sa gjuht i zotnoj eee, sidomos kte /pf/images/graemlins/goofy.gif

abs

nuk e di...
Dashuria &Stomaku&Shpia

WoW titull ma perfekt qe i shkon kesaj shpije! /pf/images/graemlins/cooli.gif

O`Le, o diamant /pf/images/graemlins/wub.gif, absi me modestine ma origjinale shif ca don me hanger sonte, tuj endrru krapin per neser do flej /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: neser kena festen e clirimit ktu, kshtuqe krapi shkon perfekt /pf/images/graemlins/goofy.gif

Tush, se mos po te rreshqet prej doret /pf/images/graemlins/laugh.gif

tushi

Valoris scriptorum
Re: Dashuria &Stomaku&Shpia

Pash nderin ça don me than mavruk /pf/images/graemlins/laugh.gif
fjale e mire do t'jete patjeter!!!
Xix kurrgja s'mungon veç krapi /pf/images/graemlins/lol.gif
ça asht ajo shemtin q1 ke pru iher marre me e pa kush /pf/images/graemlins/laugh.gif, krap kanalesh /pf/images/graemlins/smash.gif
plus krapi asht peshk i undyrshem e s'ban per ju q1 doni me rujt elegancen
e lene Absin se s'merr vesht gja kjo se me ça shkon e tek shkon
per ne Shkoder ka kene mire po ktu s'duhet gja.
qyre nji peshk i mire e q1 shkon mire edhe me Absin psh /pf/images/graemlins/laugh.gif
cernia.jpg

ket do te gatujme all sugo, pra dy pjata me te, te paren e te dyten.
Abs djathin te bardhe /pf/images/graemlins/confused.gif

abs

nuk e di...

Mir qe je optimist mor mavruk, masanej ca don me than "marre me e pa kush", kush asht ky Kushi qe ta njoh dhe vete niher /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ca kena me ba /pf/images/graemlins/shocked.gif, ti s na i ke fotografu Krapat tone anej n Shiroke, ku ja ven gishtin mi kry, e ta ban gati Zotnija n pjate /pf/images/graemlins/thumbsup.gif. Hala e permend nje zvicerian, i thote te tjerve, doni me hanger peshk, shkoni n shkoder e provoni Krapin me kry t madh sa t tujin. /pf/images/graemlins/cooli.gif
E djathin e gjinokastres thote, per djathin kackavall. hahaha

OK, Ai krapi me shkoka me nje fustan t verdhe qe kam ndermend me vesh neser /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ma gatuj per drek,danke /pf/images/graemlins/cool.gif. Ndersa per javen tjeter qe do fluturoj, shif ato delikatesat qe i shkojne eleganc vajzave t shpise, dhe jepi vedit Tush Shefi. /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Yndyrnat s me bajn gja, se kam nje gur cakmakut n kry, prandaj hargjohen shpejt n trup temin /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

abs

nuk e di...

Abs zemer tu baft shnet /pf/images/graemlins/smile.gif
glas.jpg

ps.Tush na ndihmo pra /pf/images/graemlins/blush.gif na jep keshilla... si zgjedhet krapi t jet i fresk,si gatuhet,sa per ynyren, mos u lodh se i djegim energjit e na bahet shnet e jo tul /pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.