ça jan' kto lojna kaq t'thjeshta
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
me duket eshte krejt e kunderta, s'ka as nje pike te zeze, t'gjitha jane te bardha, te zeza i bejne ato katroret anash per aq kohe sa shikimi yne nuk perqendrohet siper pikes tek e cila shikojme.
tjeter ushtrim, gjeje fantazine tek ato te sapunosurat /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
ça m'duhet mu sa jan', mu njaq m'qesin syte /pf/images/graemlins/grin.gif
problem me sy s'kam pas ndojher, as kam kend n'fis me gjyslyk kshtuqi n'rregull jam un /pf/images/graemlins/tonguee.gif.
çfar' fajit kam un se si beson ti vet' syve t'tuj /pf/images/graemlins/tipsy.gif
sa per fantazine s'jam e sigurt', se nji mendje ma thot' se asht ajo q1 i asht tuj u marr me veshin e asaj çiks /pf/images/graemlins/grin.gif, e nji mendje m'thot se asht kjo q1 i duken veç flokt e kurrizi /pf/images/graemlins/devil.gif ... por ala se kam kompozu komplet se ça asht tuj ba tamam tamam /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif
mundet me kene edhe ajo ftyra e lumtun ne at pozicjonin e çuditshem /pf/images/graemlins/devil.gif... po ti ku je zog, se mandej bahet ma e kjarte piktura /pf/images/graemlins/lol.gif
ps: tush, si se man fjalen he burr' ncncnnccn /pf/images/graemlins/smash.gif