Gezuar Shtepine e re ne AF-ne e re

Status
Not open for further replies.

alinos

Forumium maestatis
Re:

si thoni, ta fusin dhe Chuchin ke shpia, po me kusht qe te na beje poezi si ajo e Henes /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Abssiiiiiiiiiiiiiiiii
fuji shtrigave se dun me me marr katin e eperm /pf/images/graemlins/tipsy.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

disku

UNI
Re:

Do na njonin me ta rujt katin? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Nek kerkoj shperblim material jo thjesht nje buzeqeshje. Ti e di qe une kenaqem me pak. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ps: Ca ban ti ballakume?

Ah meqe s'me paskan caktu dhome ala un po du me fjet te krevati Blues. Me kan thane qe e ka te gjate enough to fit me /pf/images/graemlins/angel.gif Plus qe kam nje conto in sospeso. /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum
fiuuu

sa e dyshimte mbyllja e postimit Uni /pf/images/graemlins/grin.gif
m'duket se t'paska forcu mungesa e m'paske ardh me peshqesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

ca m'ke ble /pf/images/graemlins/idea.gif ???

disku

UNI
Re: fiuuu

T'kam blejt nji kopje te ksaj me e var ne mur se origjinalet se bleja dot.:p

starry_night.jpg

bebi

Primus registratum

iii sa i mir' jeeeee /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

ec rrahna tesh /pf/images/graemlins/grin.gif

ladouce2005

Primus registratum

Zog /pf/images/graemlins/lol.gif firmen e paske shume cool /pf/images/graemlins/lol.gif
dhe te coka ne ca foto shume sympa /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

abs

nuk e di...
Pervedi ...

...i shoh n levizje pikat... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif xixa xixa me i fjal /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shiro, me pelqeu mesazhi jot tek Vrojtimi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...
Weekend...

T`ju kallxoj dicka t`djesheme…

Me shkruan syte tek Tema „dedikimet“ tek Kuzhina dhe receta gatimi,mu hap oreksi, vajzat e faqes t fundit te ksaj teme, i kam perqafu fort /pf/images/graemlins/cool.gif
Ok, hangra, shkoi mire deri nga darka,
n`dark rastesisht…prap hedha syte atje…
me asht ba si vitamine hapse oreksit ajo tem /pf/images/graemlins/goofy.gif,
...ca me pa /pf/images/graemlins/eek.gif, meny_ne dhe pjaten e Tushit tone! Une--> /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Tush, si mor Zotni s`gatun asnjehere ne shpi???? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
Zevi, talented e Tushit kenkan pa fund, ke boll cfare me zbulu prej tij… /pf/images/graemlins/angel.gif

Vij ktu, shoh Xixellonjen /pf/images/graemlins/kiss.gif qe e ka shtru tavolinen… /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Nosi, ShTrazavallet hedhin valle mit dir n` katin e siperm… /pf/images/graemlins/rockband.gif Chuchin ka ba mungesa, shif kur t vijne me nje „carcaf“ poezie…biles asht i specializum dhe ne bejten shkodrane… /pf/images/graemlins/cool.gif

Uni me cilen arme ruan katin ti mor… /pf/images/graemlins/laugh.gif

PS: Almostblue…shif cfare te kam ble, zgjedh ndonje :-
http://images.google.ch/images?q=tbn:wU4...t%2520Egret.jpg
http://images.google.ch/images?q=tbn:SXZ...e%2520Shark.jpg

Hajt bafshi qef Fam. /pf/images/graemlins/wave.gif

---------------------

<font color="orange"> O` Vjeshta, te humba kesajhere...
Me mori malli per ty...
Per pemen time, per te tuat ngjyra,
per frymzimin qe me jep,
O Vjeshta,
te humba kesajhere,
kam aq mall per ty...
</font>

Guest
Re: Weekend...

Gjesi...
Me dash me te bo syte "xixa", shifke ate foton me pika.
Te zezen, shikimi e kthen ne te bardhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

th_DELFINI.gif

P.s Abs, nje delfin ne jete... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum
Re: Weekend...

Ding-dong, ding-dong

-Kush eshte?- me thote nje ze femre ne citofon.
-Une jam komshia perballe,kam harruar celsin e shtepise pa e marre me vete sot. Sa te me vije ime shoqe /pf/images/graemlins/laugh.gif te me hap deren a mund te rri nja 2 ore tek ju? /pf/images/graemlins/frown.gif
Shkoja dhe tek lokali poshte, por jam me Ramazan dhe s'pi dot gje /pf/images/graemlins/goofy.gif. A po e me pranoni? /pf/images/graemlins/confused.gif

Guest
Shtepia e madhe

Me sa kam degjuar, dera, nuk rri mbyll nodnjehere ketu, ndaj hy dhe kalo sa ore te duash...
Apo s´qenke me ramazon dhe i bie te besh vec pune (nuk te harxhoke) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Offene-Tuer.jpg

Daniel H

Primus registratum
Re: Shtepia e madhe

Sa po behesha gati te lija tek pragu kete:

belgian-chocolates.jpg

Megjithate Fante s'me ngjau se ishte zeri yt ai qe me foli pak me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sa t'ju fus ne bela me anetaret e tjere te familjes me mire po dal te bej nje xhiro anes Lanes. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Rrofshi per mikeprijen /pf/images/graemlins/winkwink.gif

abs

nuk e di...

Na EBM deren ta ka kallxu Fantasia /pf/images/graemlins/smile.gifDhe mos mendo se mund te lindin ne shpine tone keqkuptime, eshte e pamundur! /pf/images/graemlins/crazy.gif /pf/images/graemlins/cooli.gif

Flmd per dhuraten /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/cool.gif

E di ti se qenka mire Ramazani per ate vajza qe don me humb 10kg... /pf/images/graemlins/idea.gif
Pervehte po shkoj te djersitem pak, qe t me hapet oreksi... /pf/images/graemlins/goofy.gif

So ist das! In meinem Verständnis, gibt es Verschiedenes, anstatt gut oder schlecht. /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

Fanta /pf/images/graemlins/angel.gif danke per delfinin...jeta me ka afru disa lloje schwimmarten /pf/images/graemlins/smile.gif, te ndihmojne te levizish lirshem ne hapsiren tande /pf/images/graemlins/wink.gif, ta rekomandoj shoqerisht /pf/images/graemlins/cool.gif

PS: Fanta si e perkthen fjalen [loslassen] ne shqip ne plot kuptimin e saj? danke paraprakisht /pf/images/graemlins/smile.gif

Daniel H

Primus registratum

Nje gje vura re une kur po i bija citofonit, dera ishte paksa e demtuar tek brava. /pf/images/graemlins/goofy.gif
Mos ka tentuar njeri te hyj me force, apo keni ngel ne ndonje rast brenda dhe s'e hapnit dot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Nuk ka sherr ketu /pf/images/graemlins/angel.gif Eshte "Shtepi Qejfi" kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

P.s Po merrem me keto cokollatat tani , sa s´jane zgju te tjeret /pf/images/graemlins/laugh.gifUuuuuuu, qenka zgju Absiii(tani e pash)

Abs, Loslassen - leshoje perkthehet /pf/images/graemlins/kiss.gif

P.s Kujt do me i bertit keshtu, qe me mjes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Daniel H

Primus registratum

Mbase kjo eshte shtepi qejfi dhe s'e ve ne dyshim, por kjo atmosfere grricese qe po krijohet gjithandej, me ben me te kujdesshem /pf/images/graemlins/laugh.gif. S'dua te behem pjese e ketyre gjerave e=te pakendshme.

abs

nuk e di...

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Nje gje vura re une kur po i bija citofonit, dera ishte paksa e demtuar tek brava. /pf/images/graemlins/goofy.gif
Mos ka tentuar njeri te hyj me force, apo keni ngel rastesisht ne ndonje rast brenda dhe s'e hapnit dot? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Jo mor djale, po kena pas ate dite kallabullek /pf/images/graemlins/cooli.gif, e nga malli /pf/images/graemlins/wub.gif, hyren te gjithe pernjeherit /pf/images/graemlins/grin.gif.

S do bajshe keq te merreshe me rregullimin e saj sot /pf/images/graemlins/wink.gif.

Shtepia jone, ka ne plan te pare mirkuptimin, tolerancen, e mbi te gjitha, akzeptancen e hapsires se individit /pf/images/graemlins/smile.gif.

Keshtuqe dikush e quan shtepi qefi,apo... ne fakt ktu dhe rrifemi, zihemi... /pf/images/graemlins/rockband.gif
kto perpiqemi ti praktikojme ne forme konstruktive... /pf/images/graemlins/pickellonja.gif
PERPIQEMI...sa ja arrijme, lexo me shume, qe te dalish ne konkluzionin tand! /pf/images/graemlins/cool.gif

Oh si qenkam sot n teori... /pf/images/graemlins/goofy.gif

Deri ma vone /pf/images/graemlins/wave.gif

PS: Fanta, loslassen ne kuptimin psikologjik te saj, leshoje, lere te lire e tj...kapishi /pf/images/graemlins/laugh.gif megjithate okidoki /pf/images/graemlins/cooli.gif

Status
Not open for further replies.